Onkoloji - Kanser ve Türevleri ocuum Lsemi

fıdanca merhaba öncelıkle geçmiş sanada banada inşallah benimde kızım 2 yasında ve lösemı malesef bızımde 15 ayımız kaldı kısmetse gorusmek ısterım senınle ancak ceken bılır cunku bu duyguyu

Allah bütün lösemili çocuklara şifalar versin..çok uzun ömürler,güzel hayatlar yaşasınlar inşallah..

bu hastalıkla pençeleşen tüm insanlara ve yavrularımıza allahım şu mübarek aziz günlerin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin inş mevlam yavruna ve sanada uzun ömürler versin çok geçmiş olsun canım

allah'ım şu mübarek günlerde tüm hasta yavrularımıza acil şifalar versn..herkesin yavrusunu korusun..

Allah acil sifalar versin,
Bence korkmayin artik iyilesme orani 100 de 90,kefir icirin, notropeni diyeti verilir onu uygulayin,maskesini surekli kullansin,bol bol enginar yedirin cunku karacigeri etkiliyo ne yazikki ilaclar,tedavi suresince iyi beslensin,midesi simdi pek bir sey kaldirmaz buyuk ihtimalle gerekirse yutsun geri cikarsin-ben oyle yapardim sadece besini girsin diye vucuduma-, ben haftada bir mutlaka enginar tukettigim icin benimki etkilenmemisti,ziyaretci kabul etmeyin evinize mumkun oldugunca az insan girip ciksin evde oldugu zamanlarda, moralinizi yuksek tutun kucuk olmasi buyuk avantaj bu hastalikta , bende atlattim simdi hic yasamamis gibiyim.6 ay sifreli katta kaldim en ileri boyutlarindan di benim AMLydim son asamasinda ama cok sukur simdi geziyorum tozuyorum hic biseyden geri kalmiyorum, siz inanin sonucu mutlaka iyi olucaktir,hastaneden hala gorustugum arkadaslarim var cok sukur kimi tanidiysam atlatti su an hayatina devam ediyor,o illeti defedip hayatin tadini doya doya cikarma sirasi simdi sizin pasanizda demek ,bol sabir her sey cok guzel olucak inanin hatirlamiycaksiniz bile zor zamanlarinizi :)

çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin yavruna

Geçmiş olsun canım... Allah tez zamanda şifa versin bir an önce iyileşsin kızın inşallah...

merhaba arkadaşlar.benim 4,5 yaşındaki kızım lösemi tedavisi görüyor.geriye 1 yıllık bir tedavimiz kaldı.benim durumumda olan arkadaşlarla görüşmek isterim.paylaşmak isterim.

Öncelikle geçmiş olsun , konuyu paylaşalı epey olmuş sanırım , kızınızın durumunu merak ettim inşallah sağlığına kavuşmuştur. benimde yeğenim 5 yaşında lösemi all tedavisi görüyor. Doktorlar %80 iyileşme ihtimali vermiş. size böyle bir ihtimalden bahsedildimi ? nasıl bir süreç yaşıyorsunuz Allah yar ve yardımcınız olsun

X