merhabaaa
Sinem aplam da gece kuşu heee çok ararsın sen bu gece kuşlu durumlarını fallaaa :ecrin_bebek: hihohoh şimdi bizimle ilgilen bol bol Nur annemizde oğlunu aldı kucağına demekkkk çok güzel yaaa dilerim çok güzel bir ömür onların olur :))) darısı diğer gebelerimize ve anne adaylarımıza sağlıkla kucaklara alırız inşallah ben bi gebe kalamda :) kızlar ya ben bi karar almaya başlıyorum gebe kalmadan önce bi psikologamı gitsem yoksa kafamda bir sürü soru ya şöyle olursa ya böyle olursa ya şu olursa ??? sorular düşünceler çok sıkıldım bu stresi yaşamaktan akannehir hazirana da az kaldı hanii yaşımda geçiyo ve bende aslında sinem ablanın yaşadığı AMA lar bende fazlasıyla var....
tubişiimm canım merhabaa... seni gördüğüme sevindim. görüyorsun di mi zaman nasıl çabuk geçiyo ve geri dönüp bakmaya vaktin olmuyo. istediğin kadar amalarla boğuş içinde kıpırdayan varlığı hissettiğinde duyduğun mutluluk herşeyi unutturuyor. Allahım sizlere de tattırsın. kendini frenleyemeyeceğini düşünüyorsan destek al derim açıkcası. çünkü hamile kaldığında hormon dengelerin alt üst oluyo ve kendin bile şaşırıyorsun haline.. ama eşimin dediğine göre bu halim de ayrı bi tatlıymış.. :asigim: huysuzluğunda bebişimizi görüyorum diyo
her gün farklı bi kaygı yaşıyorsun ve şimdi bende hazırlıkları yoluna koyma telaşı başladı. yetiştiremeyeceğimi düşünüyorum biliyo musun kafamçokkarıştı planlama aşamam zaten beni çok yoran kısmı ve düşünürken araştırırken bi yol çizerken ruhum yoruluyo.. şu ara bununla iştigalim. eşim sağolsun huyumu biliyo da gezdiriyo, benimle beraber araştırıyo, o da ilgileniyo. yoksa bunalımlara girerim.
ama hepsi tatlı telaşlar.. ben bu hallerle savaşırken sizler de hamilelik yoluna girersiniz inş. hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz. sendeeenn, handedeeennn, aslıdaaannn ve sibeldeennnn.... boshayallersmile
sena anneee seni özledik yahuuu... :sinifsinif:
merhabaaa
Sinem aplam da gece kuşu heee çok ararsın sen bu gece kuşlu durumlarını fallaaa :ecrin_bebek: hihohoh şimdi bizimle ilgilen bol bol Nur annemizde oğlunu aldı kucağına demekkkk çok güzel yaaa dilerim çok güzel bir ömür onların olur :))) darısı diğer gebelerimize ve anne adaylarımıza sağlıkla kucaklara alırız inşallah ben bi gebe kalamda :) kızlar ya ben bi karar almaya başlıyorum gebe kalmadan önce bi psikologamı gitsem yoksa kafamda bir sürü soru ya şöyle olursa ya böyle olursa ya şu olursa ??? sorular düşünceler çok sıkıldım bu stresi yaşamaktan akannehir hazirana da az kaldı hanii yaşımda geçiyo ve bende aslında sinem ablanın yaşadığı AMA lar bende fazlasıyla var....
tubişiimm canım merhabaa... seni gördüğüme sevindim. görüyorsun di mi zaman nasıl çabuk geçiyo ve geri dönüp bakmaya vaktin olmuyo. istediğin kadar amalarla boğuş içinde kıpırdayan varlığı hissettiğinde duyduğun mutluluk herşeyi unutturuyor. Allahım sizlere de tattırsın. kendini frenleyemeyeceğini düşünüyorsan destek al derim açıkcası. çünkü hamile kaldığında hormon dengelerin alt üst oluyo ve kendin bile şaşırıyorsun haline.. ama eşimin dediğine göre bu halim de ayrı bi tatlıymış.. :asigim: huysuzluğunda bebişimizi görüyorum diyo
her gün farklı bi kaygı yaşıyorsun ve şimdi bende hazırlıkları yoluna koyma telaşı başladı. yetiştiremeyeceğimi düşünüyorum biliyo musun kafamçokkarıştı planlama aşamam zaten beni çok yoran kısmı ve düşünürken araştırırken bi yol çizerken ruhum yoruluyo.. şu ara bununla iştigalim. eşim sağolsun huyumu biliyo da gezdiriyo, benimle beraber araştırıyo, o da ilgileniyo. yoksa bunalımlara girerim.
ama hepsi tatlı telaşlar.. ben bu hallerle savaşırken sizler de hamilelik yoluna girersiniz inş. hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz. sendeeenn, handedeeennn, aslıdaaannn ve sibeldeennnn.... boshayallersmile
sena anneee seni özledik yahuuu... :sinifsinif:
herkesin vakti kerameti kendine göreee, bana sorarsan telaşlanman için çok erkennn, netekim bana 7. aydan önce bir çöp dahi almak almayı düşünmek yasaklanmıştı ve bu da beni epey rahat ettirdi ama sonrasında beni durdurabilene aşkolsun. Şimdi bi elimde kitaplar diğer elimde not defterlerim sürekli bi listeler hazırlar haldeyim, yok odanın eşyaları, yok hastane çantaları, yok banyo bakım malzemeleri vs vs vs ama seninde dediğin gibi çok tatlı telaşlar bunlarr delikafadulden
feyza kıs sen ne çacuk 16 hafta oldun maşallah sanaaaaaSibel senden de beklioruz güsel haberleri ben veremiom bari siz verin :):1hug:
Handee nerelerdesin ?
Sena da yok :dilcikar:
pelin ablam cinsiyeti öğrenmeye az kaldı ya inşallah erkektiralkisalkisalkis
seni bu saatte görmek beni çok mutlu etti müdürüm..
ya aslında biliyorum erkeenn :kedi: ama kendime laf anlatamıyorum. huyumdur biliyo musun sinem annee.. delikafadulden ben onların büyük kısmını hazır etmezsem bütün yazı bu telaşlar ve planlar içinde geçiririm ki böyle şeyler beni mahvediyo. çok temkinliyim bu konularda.. erkenden herşeyim hazır olsun isterim.. kocacım da alıştı artık napsıınn bana yardımcı olmak için çabalayıp duruyo... Şeniz
bi de ben yazdan çok korkuyorum sinem anne. 7. ayım temmuza felan gelecek ve o sıcaklarda alışveriş için dolaşamam gibi geliyo.. bi de çalışmam devam edecek nasipse.. bakalım napcazz.. :sm_confused: senin nasıl son ayların.. ağırlaşma oluyo mu insanda..
Ben buradayım Sinem'cim. Akşamları giriyorum klübe, bakıyorum kimse yok, bende yazacak çok şey de yok. Ctesi kontrolümüz var ben de hem heycan, hem merak hem de endişe gırla. Gidip görsem herşeyin yolunda olduğunu rahatlayacğım inşallah.
Senin de doğuma az kaldı. Nerelerden nereler geldin, inanmıyorum bazen. bana da bu hamilelik çok uzun ve hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Cinsiyet öğrenip, hareketini hissedene kadar da pek inanamayacağım herhalde.
Evin tadilatı da bitti çok şükür. Çok güzel oldu :) Zor oldu ama..
Pazar günü de Sena'm ve Hande'mle tanışacağım, çok mutluyum :))
Öpüyorum hepinizi gıdıklarınızdaaaan
nurcum gözün aydın,analı babalı büyüsün oluşun inşallah. Darısı başıma hayırlısıyla...
merebe hanımlar yaw amma hamiş oldu beaa :) Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin stressiz olmak imkansız sinem aplam :)))) Sende sağsalim kızını alcaksın kollarına hiiiiç endişe etme :)boshayallersmile sonra 2.çocuk istiyorum ama... :) ahahaha Nur annemizinde gözü aydın olsun Rabbim vatana millete anasına babasına hayırlı evlatlardan eylesin inşallah çocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip olur :)
Hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun Sibel apılam nerdeeeeeeeeeeeee? Sena yooookkkk:umursamaz:
merhaba hanımlaarr.. bu aralar işlerim yoğunlaşıyo yine.. ama sık sık gelip bakmaya çalışacağım. gelen ve gelmeyen herkeşler umarım iyidir. özellikle nur hocamdan iyi haberler bekliyorum. inş. oğuzhan bebek sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmiştir.
pelincim bu hafta buluşma var demek hadi hepimizin yerine eğlenin bakem.. yerimseniben
neysem benden şimdilik bu kadar. yine geliriim anaccıımmm.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?