Oğuzhan paşanın daha gelmeye niyeti yok, İlknur'can kadın programları izlemek ve beklemekten bunalmış durumda. Her dk fb'ta sağolsun, haberlerini alıyoruz. Eğer orada da göremezsek tamamdır oğlan geliyor diyeceğiz
bu arada senam şarkıyı duymak yetmiyor söylemek istiyorum deyip de çekip giden bendim kuzucum =))))))) Allah söyletti ama ben de bağıra bağıra şarkımı söyleyerek gelicem yakında inşallah. öperim çok :)
selam güzel hanımlar nasilsiniz?
ben çok hastaydim haftasonundan beri:sinifsinif: bugun toparlandım neyseki. ama durgun gordum buraları herkes nerde
bu arada kızlar tiff en son 3 gün önce uğramış. yoksaaa...?delikafadulden
hahhahaaa pelin sen sekreterliğimi yap bacum.
kızlar ben hala doğurmadım.akannehir
do-ğu-ra-ma-dımmm maalesef. :1no2: sata göre son 3 güne girdik ama hala tık yok bende kuzular. bakalım şu pazartesi günü de bi gelsin, doktorumuzla konuşalım ne dicek ona göre son kararı vercez heralde. hiç gelcek gibi diil bu oğlan eşşek yerini sevdi zaar. bide hareketli ki sormayın gitsin, hareketler azaldığında fiili doğum süreci başlıyormuş, bizimki hoplayıp zıplıyo valla, çok enercikkkkk. ağrım sızımda yok herşey alabildiğine normal, nolcak bu iş hiç bilmiyorum. gelişmelerden haberdar ederim sizi, olmadı kızlar haber eder. öpüyorum herkeşleri..
Handecim tedavin sorunsuz devam eder inşallah Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder :) Kayınpederine Acil şifalar diliyorum evet sayfamız epey geriledi ve sinemde yok nedense :) Ne yaptı ya yeni araba aldı diye bizi ihmal edio fallaaa Çizcem arabayı fallaaa sempatiksalakcinni
Herkese sağlıklı günler dilerim :))))))))
Handecim tedavin sorunsuz devam eder inşallah Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip eder :) Kayınpederine Acil şifalar diliyorum evet sayfamız epey geriledi ve sinemde yok nedense :) Ne yaptı ya yeni araba aldı diye bizi ihmal edio fallaaa Çizcem arabayı fallaaa sempatiksalakcinni
Herkese sağlıklı günler dilerim :))))))))
ayyhy canım vallahi duygulandım,afgferim be iyi etmişsin,
hayvana merhameti olmayanın insana olur mu, bu çocuk gömme işini ben de duydum gazeten vallahi kanım dondu beee allahım sen büyüksün senin işine karışıulmaz ama niye başkalrını evlatsızlıkla terbiye ediyor da bunlara bol bol veriyor bilemiyorum ki(((((
maşallahhhhh keyifli serüvenin biri daha başlıyor kokuyu alıyorum ben :))))))))))))))))
hadi bakalım ne zaman gelecek bebiko..??!??
Pelin cim,güzel kadın,ben artık her seferinde bu şarkıyı duymaktan bıktım, o şarkıyı söylemek istiyorum deyişini anımsadım..kalbi kırık bir şekilde gidiyorum ben bir süre yokum deyişini bilmiyorumkismile.. ne mutlu ki şimdi bu satırları yazıyorsun..seni seviyoruz, moralini heepp böyle yüksek tut lütfen...
Kızım sen hala liste yapmadın mı ayol 39 bitmiş, kritik hafta 40 a girmişsin
eneemmm eneeemmmmm vallahi çatır çatır bir normal doğum daha geliyor,
bir zahmet doğum kesisi açarken ellerini korkak alıştırmasınlar sööle 2 cm idealdir , altına zorlamasınlar benim arkadaşımı :))) ayyy cok heyecanlı yafff 2 gün görünmeyince şimcik senden şüphelenicez deseneee :))))))))))))))))))))))))))
Alarm alarm alarmmmm...
Ya zaten öyle yazıyordu ben farketmemişim ya da bizim hocahanımmm doğuma gittiiii...
Topiciğimiiziinnn ikinci paşasıda gelmek üzere ya da geldi, bilemedimm, herneyse hayırlı uğurlu olsunnnn....
yok yokkk deliler gibi gezdim koca gün ne gelen var neeee giden. :sm_confused: yarın bakalım doktorumuza görünücez ne dicek? gelişmeleri yazarım.fisfisfis
tüm annelerin, adaylarının ve aday adaylarının annecikler günüsü kutlu olsun. öpüldünüz koccamaaannnnnnn..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?