yok canım yaaa abartıolar o anlatanlar gerçekten. bence herkes her konuda kendi tecrübesini kendisi yaşamalı, ondan bundan duyduklarıyla gitmemeli doktora. yok gerdek gecesi, yok normal doğum, yok sezeryan valla millet felaket tellali gibi.. çatı çatı çatı diolardı ben rahat gittim ama yine de kafamda ufak da olsa bir soru işareti, normal jinekolojik muayenenin el yordamıyla yapılanı diyebilirm sana hahahahaa acı ağrı felan öle hiçbişi hissetmedim ama ufak bir kanamam oldu benim. rahimağzında yara oluşmuş akıntılardan ya da rahim anomalisinden. benim rahmim kalp biçiminde bu arada orda bile bi duygusallık bi hüzün yane ahahahaha.. :roflol:yani kanama herkeste olmuyor, kanadı da acıdı mı diye sor; hiçç acımadı canımmm hiçççççç..a.s
hehehehe reha muttarın ki kadar diil anacım rahat ol ..ya bir de bugün bişi daha öğrendim 2 cm açıklık ve kasılmalarla 1 ay daha bekleyen bir arkadaşla konuştum. demekki doğum öle hemen başlayan bişi diil 2 cm de santimden diil. hehehee.. zaten doktor doğum kanalında diil dedi oğlum için bir de biraz daha dursun ve ciğerleri gelişsin daha dedi. doktoruma güveniyorum ona teslim oldum valla normal normal diye çığırtmıcam senacım, ben tıppa bilime değil nedensiz kesilmeye karşıyım, doktorların sezeryan kolaycılığına. ama benim doktorum cidden idealist biri, ona güveniyorum kendimi ona bıraktım, çatın dar böle olmaz hadi keselim seni derse acımaz vallaha o derecee :roflol:aklinialirimsmile
Biz dün öğlen doktora gittik ve bebeğimi gördüm, kalp atışını duydum çok şükür. O kadar sıkmışım ki kendimi kalbinin pıt pıt attığını görünce koyverdim gözyaşlarımı, hüngür hüngür ağlamışım. Çok güzeldi ve umarım her ay bu heyecanlara yenileri eklenir ve sonunda bebeğime kavuşurum.
offff senam offff offffff sen yazma gülüm beyaaa, sen yazdıkça vallah gözlerim doluo benimmm.. bunu okuyup duygulandım doktora gittim dün. malum 37. haftadan sonra hep yapılan çatı muayenesi zamanı veee şokkkk 2 cm açıklıkkk!! 10 günlük bir reçete.. ve belki her an oğlumun kucağımda olabilme ihtimali.. dünden beri sarhoş gibiyim, tamam şafak felan sayıodum gün telaşı bilmem ne hep vardı ama bu kadar yaklaştığımın cidden idrakında değildim ben yaaaa.. nasıl bir telaş, heyecan, panik ve sevinç duyguları biribirine geçiyo tarif etmem imkansız.
oğlum maraz çıktı haftada gram bile almıo eşşek geçen haftaki kilosunda belki bikaç gram almıştır ama zar zor 3 kg'yu edicez. ben bu çocuğa bakamıyorum galibaa diye hayıflanırken doktorum boşver böylesi daha iyi çünkü çatın çok dar, iri bebek olsaydı normal doğum düşünemezdik dedi. o zaman şerdeki hayıra bir kez daha inandım. yani böyle devasa ve basenli kadının çatır çatır doğurması gerekir dimi mantıkla düşününce, işin rengi öle diilmiş kızlar benim minyatür kaynanam 4 kg'luk tosun doğurmuş ilkinde deee bendeki heybete ve şu sonuca bakınnn! gülerler vallahaaaa ahahahahaa... zati çıkacak çocuk daaa dudakları tebessüm ettirecek gibi görünüyor zira annecim bile kedi yavrusu gibi olcek deyiverdi..
kızlar şuan evde kaynanam ve temizlikçi kadın hummalı bir biçimde koşturuyorlar. herkeste bir telaş bir panik anlatamam. benden her an ses soluk kesilebilir (miş!) o an geldiğinde ne düşüneceğinizi biliyorsunuz artık.:uhm:
canlarım herkesler iyiymiş okudum bilgilendim. senam ve ilknurum la zaten face den haberleşiyoruz. pelincim bu aralar uykuya yenik düşüyor face de görünmüyor =Pp
şaka bir yana ben bu işe sinir olmaya başladım, işyerinden KK ya giremiyorum ancak eve gelince o da iş güçten pek mümkün olmuyor bu aralar.
ilknurumun haberini aldım bugün ve kendisine diyeceklerimi dedim ama burdan da söyleyeceğim şey Allah yardımcın olsun canım arkadaşım. sana dediğim gibi bende özel bir yerin var, kk ya üye olduğum ay, çocuk denemelerine başladığım ay yani hamile olduğun haberini almıştım. şimdi de LPG yoluna girdiğim ay doğum haberini alıcam sanırım kuşum ki umud ediyorum önce Allah ın izni sonra senoşumun uğuru ve senin doğum anında beni aklından geçirmenle LPG yi tutturacağım inşallah =) Allah yardımcınız olsun tatlım benim.
pelly kuş tatlım seninle de haberleştik ama ben burdan da duydum içindeki miniğin gümbürtülerini =)))) Allah tamamına erdirsin ve darısı benim ve isteyen herkesin başına diyoruuuum =)
sinemcim ses veeeer, tubacım, aslıcım sizlerden ne haberler bakalım.
sibelcim sana da selemlar.
hepinizi öperim çoooooö =))))
selamlar kızlar
ne guzel bi perşembe dimi yarın tatilya cuma gibi hissediyorum gun bitse de 3 günlük tatilimiz başlasa pofff. çok sıkıldım çoook...
yarın annecim geliyor şehirdışından. moskovadan dondugumuzden beri gorusememistik çok özlemiştim ilaç gibi olcek bana. herkesler gibi 3 günlük tatil planları yapamasak da ben çok bi mutluyum anlıycaniz
sinemcim sonunda aldık haberlerini takma sen dr ları hepsi ayrı telden çalıyor. bebişine ve kendi sağlığına dikkat et.
nuuur ne kadan az bi zaman kaldı senin yaa hadi bakalım yine heycanlı gunleri baslıyor topimizin
handecim aynı heyecan senin için de geçerli çaktırmadıgımıza bakma sen bekliyoruz haberlerini merakla inşallah en kısa zamanda yaşarsın beklediğin gelişmeleri
tubicik senin de yeni evin hayırlı olsun
pelincim ne mutlu kalp atışlarını da duydun artık hadi bakalım...
senaa doruk paşayı op benim için en kocamanından
ya kızlar kusura bakmayın portakal ve suur sizi karıştırıyorum hanginiz hamileydi kaç aylık?
merhaba canımm.. valla birisinin de beni hatırlamasına çok mutlu oldum yani.. boshayallersmile kaç gündür okuyorum okuyorum bi ismimi zikreden olmamıştı mafoldumben üsüldüydüm mafoldumben napim hamileiim alınganım beenn..
canım sende istanbul hayatına alışıyorsun artık. valla bende hepiniz gibi tatil heyecanına kapılabilmek isterdim ama cumayı bırak cumartesi de yarım gün mesai var bize ve bana bu hafta hiiiç bitmeyecek gibi geliyo.. delikafadulden
bu arada yukarıda sözü geçtiği gibi hamile olan benim. ve 16 haftanın içlerinde bulunuyorum. yakında 4 ayımız bitecek ama bana hala yaşadıklarım şaka gibi geliyo. :bbo: civciv çıkcak kuş çıkcak.. ama sanki benden çıkmıcak. akannehir
bu arada diğer arkadaşlarım hepinize sevgiler.. iyi bayramlaaarr turkbayragi
he kızlar konunuzu okudum bende kedileri çok seferim ama eşime söledim istersen alalım diyo amma velakin gebe kalınca çok fazla pipirikli olurmuyum acaba ! birde evde sürekli bir kedinin ne gibi zorlukları var ben bi çift güercinde istiyommmmterasa koycam aşık olsunlar birbirine bende izliym onları hihihihi :=)boshayallersmile
selamlar kızlar
ne guzel bi perşembe dimi yarın tatilya cuma gibi hissediyorum gun bitse de 3 günlük tatilimiz başlasa pofff. çok sıkıldım çoook...
yarın annecim geliyor şehirdışından. moskovadan dondugumuzden beri gorusememistik çok özlemiştim ilaç gibi olcek bana. herkesler gibi 3 günlük tatil planları yapamasak da ben çok bi mutluyum anlıycaniz
sinemcim sonunda aldık haberlerini takma sen dr ları hepsi ayrı telden çalıyor. bebişine ve kendi sağlığına dikkat et.
nuuur ne kadan az bi zaman kaldı senin yaa hadi bakalım yine heycanlı gunleri baslıyor topimizin
handecim aynı heyecan senin için de geçerli çaktırmadıgımıza bakma sen bekliyoruz haberlerini merakla inşallah en kısa zamanda yaşarsın beklediğin gelişmeleri
tubicik senin de yeni evin hayırlı olsun
pelincim ne mutlu kalp atışlarını da duydun artık hadi bakalım...
senaa doruk paşayı op benim için en kocamanından
saol tatlım öperim üçer beşer :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?