kizlar günaydin opuyorumnanaktan
sabahin kör safaginda, saat 8,30 itibariyle ben KK deyim delikafadulden
isler baslamadan bakim bakim kimler ne demis ne yapmis merak ettim..
kizlar ya bende köpekleri daha cok seviyorum, aslinda kedilerin de yavru hallerine bayiliyorum ama nedense kediler beni biraz ürkütüyor.benim teyzem kedi delisidir.o kadar ki, sokaktan bulur, alir evine yerlestirir, tüm bakimlarini , asilarini yaptirir, sokaktaki diger kedilere mamalar alir, onlari besler vs...hayvandan deli gibi korkan ben bile, onun sayesinde hayvan sevgisini tattim.iyi de oldu..
diyorum ki kedi sevgisi galiba bir baska:uhm: teyzemin uzun yillar köpegi vardi ve kedileri de tabi ki olmazsa olmazlari)kafamçokkarıştı..Pasa, nasil insan gibi bir köpekti anlatamam.bende yeri baskadir Pasa'nin..Pasa öldükten sonra teyzem yine kedilerle hasir nesir tabi.."köpek belki alirim" demisti, o gün bugün kedisiyle yasiyor.kedisi de beyaz, pamuk gibi bir Ankara kedisi..bunlar aslinda iki kardesti, sadece sagir olan Kaptan ve digeri de hem sagir hem de böbrekleri problemli Rouge Yeux.Kaptan birgün gitti, trafik kazasi gecirmis, teyzem sokakta bulmus, gözünden yaralanmis, onu ameliyat ettirdi.Kaptan böylelikle tek gözlü, sagir bir pisi pisi oldu.ama o hasariligiyla fazla durmadi teyzemde. birgün gitti ve bir daha geri gelmedi.Rouge Yeux ise, böbreklerinden hala muzdarip..özel mamalar yiyor, dr a devamli görünüyor..görseniz cok da cool dur..kedilerin de ayri bir dünyalari ve karakterleri var anlasilan..
esimle biz de köpek mi alalim dedik gecenlerde ama bilemiyorum...ikimizde calisiyoruz, bizim icin zor olabilir..yazik köpis icin daha zor olur süphesiz, tüm gün evde yalniz:bbo:
sabah sabah da cenem iyi is yapti yanii..:hulya: