yok canım yaaa abartıolar o anlatanlar gerçekten. bence herkes her konuda kendi tecrübesini kendisi yaşamalı, ondan bundan duyduklarıyla gitmemeli doktora. yok gerdek gecesi, yok normal doğum, yok sezeryan valla millet felaket tellali gibi.. çatı çatı çatı diolardı ben rahat gittim ama yine de kafamda ufak da olsa bir soru işareti, normal jinekolojik muayenenin el yordamıyla yapılanı diyebilirm sana hahahahaa acı ağrı felan öle hiçbişi hissetmedim ama ufak bir kanamam oldu benim. rahimağzında yara oluşmuş akıntılardan ya da rahim anomalisinden. benim rahmim kalp biçiminde bu arada orda bile bi duygusallık bi hüzün yane ahahahaha.. :roflol:yani kanama herkeste olmuyor, kanadı da acıdı mı diye sor; hiçç acımadı canımmm hiçççççç..a.s
hehehehe reha muttarın ki kadar diil anacım rahat ol ..ya bir de bugün bişi daha öğrendim 2 cm açıklık ve kasılmalarla 1 ay daha bekleyen bir arkadaşla konuştum. demekki doğum öle hemen başlayan bişi diil 2 cm de santimden diil. hehehee.. zaten doktor doğum kanalında diil dedi oğlum için bir de biraz daha dursun ve ciğerleri gelişsin daha dedi. doktoruma güveniyorum ona teslim oldum valla normal normal diye çığırtmıcam senacım, ben tıppa bilime değil nedensiz kesilmeye karşıyım, doktorların sezeryan kolaycılığına. ama benim doktorum cidden idealist biri, ona güveniyorum kendimi ona bıraktım, çatın dar böle olmaz hadi keselim seni derse acımaz vallaha o derecee :roflol:aklinialirimsmile
evet ilknurcum malesef milletimiz öyle...bizi herseyden korkuturlar, herseyi abartirlar..
hayatim sen cok romantikmissin yahu , rahim bile kalp bicimi kaydirigubbakcemile3
neyse canim sen ve bebis de sorun yok gibi görünüyor, sevindim ..aci da olmamis yerimseniben süper
benim de rahim agzinda yara var dendi, ilk dr hemen yakicaz, dondurcaz falan deyince panikledim ben..eyvah cocugum olur mu olmaz mi derken ,emin olmak icin baska bir dr a gittim, ne yarasi dedi, hersey gayet normal, yaktirmaya, dondurmaya hic gerek yok dedi.bende yaranin nedenini sormustum, dedigin gibi bünye yaparmis, nedeni yokmus , "kadinsiniz, karmasiksiniz " diye de esprisini yapti dr :smiley-cool: