Artık resmen hayırlı olsun Handecim, bu yazı hamile geçireceğiz birlikte :))
Dün aksam komik bir rüya gördüm ben, artık nerelerim açıkta kaldıysa çok gercekciydi. Ruyamda hastanedeyim, kalp atisi için ultrasona gireceğim. Doktorumu bekliyorum ama bir türlü gelmiyor. Derken eski doktorumu görüyorum, hah diyorum Tugan bey siz bakın bari bana. Ultrason probunu koyuyor karnıma ve diyor ki: "aman Tanrim burada 2 tane kese var ama icindekiler At !!!. Kromozomlar karışmış herhalde 2 tane tayınız olacak" ben olamaz canım, yok yalan falan derken esas doktorum geliyor, o da bakıyor ve evet bunlar tay diyor.bir daha kontrole gelmene gerek yok, ağrın falan olursa bakarız diyor.
Sonunda uyandım çok şükür ama sabah esime haberi verdim : 2 tayimiz olacak diye :))))
günaydın güzellerim harika bir hafta diliyorum hepimizeeeee opuyorumnanaktan
sinemcim yine başlamış amalar =) sanırım bir çocuk sahibi olmaya karar verdiğin anda başlıyor ve bir daha hiç bitmiyor o amalar =))))
dr randevuma gelince. eşim bir defa daha test verdi, benim de kaç yumurtam var, yumurta rezervim yeterli mi diye bakıldı. ilk olarak sağ yumurtlağıma baktı dr um ve sadece 2 yumurta vardı. o an işte dedim benim de yumurtalıklar bitmiş ne yapıcaz biz şimdi. dr umun yüzüne baktım, o neşeli adamın suratında eğri bir gülümseme gördüm, derin bir nefes aldım, haydi sola bakalım dedi veee neyse ki sol yumurtalığımda 7 tane gördük. o an ooh dedi dr um ben de =)))) en azından benden yana sıkıntı olmayacak gibi inşallah tabi. eşime gelince o kadar kürlere rağmen (keçiboynuzu, e vitamini, gingseng, çinko, selenyum) (gerçi daha 1,5 ay falan oldu başlayalı) sadece hareketimiz artmış kalan herşey aynı güzeller. tüm sonuçlardan sonra ilk görüşmemizde bize isterseniz 3-4 ay daha bekleyelim diyen dr uma bakıp, bekliyor muyuz dedim. beklemeyelim dedi =) ve sonuç olarak uzun protokolle bu işe girmiş bulunuyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. 22 nisan da tablet olarak başlıyorum şimdi adını unuttuğum bir ilaca, daha sonra 28 nisan da da lucrin iğnelere. görücez bakalım ne olacak. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. bahar geldi, benim de bir tomurcuğum olsun ben de çiçek açayım artık =)
günaydın güzellerim harika bir hafta diliyorum hepimizeeeee opuyorumnanaktan
sinemcim yine başlamış amalar =) sanırım bir çocuk sahibi olmaya karar verdiğin anda başlıyor ve bir daha hiç bitmiyor o amalar =))))
dr randevuma gelince. eşim bir defa daha test verdi, benim de kaç yumurtam var, yumurta rezervim yeterli mi diye bakıldı. ilk olarak sağ yumurtlağıma baktı dr um ve sadece 2 yumurta vardı. o an işte dedim benim de yumurtalıklar bitmiş ne yapıcaz biz şimdi. dr umun yüzüne baktım, o neşeli adamın suratında eğri bir gülümseme gördüm, derin bir nefes aldım, haydi sola bakalım dedi veee neyse ki sol yumurtalığımda 7 tane gördük. o an ooh dedi dr um ben de =)))) en azından benden yana sıkıntı olmayacak gibi inşallah tabi. eşime gelince o kadar kürlere rağmen (keçiboynuzu, e vitamini, gingseng, çinko, selenyum) (gerçi daha 1,5 ay falan oldu başlayalı) sadece hareketimiz artmış kalan herşey aynı güzeller. tüm sonuçlardan sonra ilk görüşmemizde bize isterseniz 3-4 ay daha bekleyelim diyen dr uma bakıp, bekliyor muyuz dedim. beklemeyelim dedi =) ve sonuç olarak uzun protokolle bu işe girmiş bulunuyoruz. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. 22 nisan da tablet olarak başlıyorum şimdi adını unuttuğum bir ilaca, daha sonra 28 nisan da da lucrin iğnelere. görücez bakalım ne olacak. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. bahar geldi, benim de bir tomurcuğum olsun ben de çiçek açayım artık =)
günaydın topiimizin tatlı hanımları...
ay taze anne adayı sana da günaydınn.. yahu mesajının sonunda öyle sözler etmişin ki gözlerim doldu inan. evde olsam şakır şakır ağladıydım şimdik.:çok üzgünüm: bu hamilelik hormonlarımı alt üst etti... :sinifsinif: maş.çabalamalar başlamış. senin için en hayırlı sonuçları diliyorum canım. hadi bakalım hamilelerin duası kabul olur derler hep bir elden dua edelim sen ve diğer çaba içinde olan arkadaşlarımız için..
benden şimdilik bu kadar.. güzel haftalar diliyorum hepiciinize.. opuyorumnanaktan
Artık resmen hayırlı olsun Handecim, bu yazı hamile geçireceğiz birlikte :))
Dün aksam komik bir rüya gördüm ben, artık nerelerim açıkta kaldıysa çok gercekciydi. Ruyamda hastanedeyim, kalp atisi için ultrasona gireceğim. Doktorumu bekliyorum ama bir türlü gelmiyor. Derken eski doktorumu görüyorum, hah diyorum Tugan bey siz bakın bari bana. Ultrason probunu koyuyor karnıma ve diyor ki: "aman Tanrim burada 2 tane kese var ama icindekiler At !!!. Kromozomlar karışmış herhalde 2 tane tayınız olacak" ben olamaz canım, yok yalan falan derken esas doktorum geliyor, o da bakıyor ve evet bunlar tay diyor.bir daha kontrole gelmene gerek yok, ağrın falan olursa bakarız diyor.
Sonunda uyandım çok şükür ama sabah esime haberi verdim : 2 tayimiz olacak diye :))))
haydi uğurlar olaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! handecim hadi bakalım kolları sıvadık heeee bu cıvıl cıvıl bahar günlerindeee, bence bebek yapmak için bundan mikemmel zamanlar olamazzzzz, tam laboratuvar mevsimi tammmmmmm..
spermlerinde sayısı diil hareketi möhimdir sen daa iyi bilin, unutmaaa işi görecek tek spermmmm, hemdeee en oynak olanı ennnnnnnnnn ehuehuehuheuee..
sinem gelmiş ama ama amaaaaa diyee sayıklayıp gtmiş geneee sinem zaman zaman ilk sayfaya dönüon anacım ama biz bayağı bi ilerledik o amalardan sonra sayfa kaçtayız şimdi bilmiom. çocuk yetiştirmek konusu benimde kafamda kocaman bir amaydı heppppp amaaaaaaaaaaaaaaaa yenilerde bir şeyi farkettim kiii; ben bu işin üstesinden kesinlikle gelirimmmm yaaaa.. nasıl bi güvense bu bilemiom ama bu işin ilmi felan yokkk bu zamana kadar heybene ne koyduysan onlar.. biriktirdiklerimizin karşılığını almak vaktidir artık. bakalım neler yapmışız görücez hep birlikte.. aşırı bir güven söz konusu sanırım bende. hattaaa geçenlerde bebeğin zekasını geliştirmek için bilmem kaç oyun diye bir kitap buldum, alsam mı diye düşünüp içeriğini kurcaladım biraz, ya dedim yapmayın yaaaaaaaaa anneler bu kadar aciz değil!! yani epi topu her annenin bebeğine yaptırdığı oyaladığı, eylediği oyunlar şakalar elin amerikanyalısı yazınca kitaba dönüşmüş. kendimi ordan bakıp bebeğimle oyun oynarken düşündüm birden ve kendim kendime aciz geldim. hayal gücüm el verdiğince bebeğimi maddi ve manevi büyütmeye geliştirmeye çalışacağım. ötesi zaten genetik miras ve allah vergisi zaten.. çok da kastırmaya gerek yok, fütursuzca evlenip çocuk yapan milyonlarcasından daha iyisini yapacağımdan eminim.. gerisi teferruat bence..
herkeşi öper ben giderrr.. haa bu arada bugün randevumuz var oğluşumla. 36. hafta ve şafak: 28..
takvime bir çentik daha..kaydirigubbakcemile2
ahahahha evet anacım tam lab mevsimi =))))) kocacığımın oynak spermiyle benim çatlak yumurtamın buluşmasından nasıl bir labboy/girl çıkacağını merakla beklemekteyim. Allah gösterir o günleri de inşallaaaaah =)
şafak 28 komtanım hazırlıklar başlaasııııınnnnnnnnn bayanssulusmile
ehueuhehueuhe bende bilincimin altıyla ufak ufak hazırlıklara başlıorum, rüyamda oğlumun altını değiştiriodum öle bi yapmıştı kiii pöffffffff!! çok fenaaaaaaaa.. fisfisfis
ehueuhehueuhe bende bilincimin altıyla ufak ufak hazırlıklara başlıorum, rüyamda oğlumun altını değiştiriodum öle bi yapmıştı kiii pöffffffff!! çok fenaaaaaaaa.. fisfisfis
Kizlar günaydiiinopuyorumnanaktan iyi haftalar olsun herkese
Pelincim Allah iyiligini versin, yeni haftaya keyifli olarak baslamamistim bugün, pazartesi sendromunun da etkisi var tabiii ki! ama rüyani okuyunca koptum resmen...ama cok güzel bir rüya görmüssün..hayirlar olsun diyelimcaniim yerimseniben
Handecim ilk adimi attiniz artik, hersey arzu ettiginiz yönde gelissin hayatim..yerimseniben
öffff beeee koku buraya kadar geldi ne yediriyorsun kısım sen bu çocuuğaaa =Pp
:
kızlar burdayım burdayım da
çok yorgunum vallahi bee..
bir süpriz yanlız biraz evvel kim bendeydi ???!!???zemuszemus
Elöver yani Handem geldi bana ..
saatlerce turduk yedik içtik lafladık..
sanki birbirimizi burdan değil de okuldan tanıyormuş gibi ne dedikodu yaptık amanın ne kaynattık bir bilseniz :)))) Hani kimi falan derseniz kaynanalrımızı, kocalarımızı, eski sefgülülerimizi .. cek cak da cek cak... kadın kısmı işte birbirini 2 dakkada tanısada dedikodu her daim yapuılır :)))
hepinizi öpüyorum
görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?