Artık resmen hayırlı olsun Handecim, bu yazı hamile geçireceğiz birlikte :))
Dün aksam komik bir rüya gördüm ben, artık nerelerim açıkta kaldıysa çok gercekciydi. Ruyamda hastanedeyim, kalp atisi için ultrasona gireceğim. Doktorumu bekliyorum ama bir türlü gelmiyor. Derken eski doktorumu görüyorum, hah diyorum Tugan bey siz bakın bari bana. Ultrason probunu koyuyor karnıma ve diyor ki: "aman Tanrim burada 2 tane kese var ama icindekiler At !!!. Kromozomlar karışmış herhalde 2 tane tayınız olacak" ben olamaz canım, yok yalan falan derken esas doktorum geliyor, o da bakıyor ve evet bunlar tay diyor.bir daha kontrole gelmene gerek yok, ağrın falan olursa bakarız diyor.
Sonunda uyandım çok şükür ama sabah esime haberi verdim : 2 tayimiz olacak diye :))))
canım sağolasın. inşallah hayırlısı olsun benim için de herkes için de.
ben de onu umuyorum. bu yaza hamile olarak başlamak ve önümüzdeki yaza kucağımda bebeğimle girmek istiyorum. inşallah Rabbim gönlüme göre verir.
bu arada taylar beni kopardı yaaa. nerelerin açıkta kalmış bilemiyorum bence toptan açık kalmışsın sen anacım. at murat demektir derler, 2 tane tay da 2 murat demektir o zaman. bence çok güzel bir rüya. iyiye yoralım iyi olsun di mi şekercim =)