Pelincim, sen daha da haklısın ne diyebilirim ki... sanırım çocuk istiyorum dedikten sonra hayatının geri kalanında korkular ve endişeler hiç bitmiyor =)
peki sen de benim gibi korkuyor muydun, yoksa ben mi çok abartıyorum. özellikle senam ve senin yardım ve tecrübelerinize çok ihtiyacım var hem de çok. lütfen benden bıkmayın =(
Bıkmak ne demek Hande'cim, senin geçtiğin yollardan geçtik biz ama belki de tek farkı, yani Sena adına konuşamam tabi, ben bir sorunum olduğunu 16 yaşımdan beri biliyorum. Tedavi ile hamile kalabileceğimi biliyordum, belki o yüzden daha hazırlıklıydım. Hoş 1-2 hap kullanıp hemen hamile kalacağımı da sanıyordum. Aşılamaymış, tüp bebekmiş hiç aklıma bile gelmezdi. Ama başından haplar, takip falan işe yaramayınca biz de atıldık bu yollara.
Ben işlemlerden hiç korkmadım. Doktorları ve hastaneleri severim. Tabi bugüne kadar kötü bir durum, bir sağlık problemi yaşamadığım için de olabilir. Şimdi de ilaç sektöründeyim. Tıbbı seviyorum. Doktor olsamıydım diyorum hatta.
Neyse benim korkum hep sonuçtur. Bir sınavı başaramamaktan korktuğum gibi korktum tüp bebek tedavsinin sonucundan. İlkinde başıma da geldi. Dış gebelik geçirdim. Ne negatif, ne pozitif ama beklenmeyen, istenmeyen bir sonuçtu. bu sefer de negatif olacak diye korktum, şimdi bebeğim sağlıklı değilse diye korkuyorum, doğana kadar başka bin türlü şey bulacağım korkacak. Tek bildiğim olacağa faydası yok korkmanın :))
Neyse çok uzattım, sen anladın beni. İlk fırsatta yüzyüze görüşebilmek istiyorum sizinle. Tedavi süreci zorlu. Kocana kızmanı da anlıyorum. Benimki de aynı idi ve hala aynı. O hep mutlu, umutlu ve bu rahatlığı benim de sinirimi bozuyor bazen. Bizim yaşadıklarımızın 1/10'ni bile yaşamıyorlar ve kendilerinde bizi rahatlatmaya çalışıyorlar ama işe yaramıyor. Al karşına konuş kocanla. Arada ona böyle patlayabileceğini bilsin. Yalnız olmadığını da bilsin :)) Birçok evde eminim aynı olaylar yaşanıyordur.
Yukarıda yazdıklarım aklımdan geçiverenler. Fazla toparlayamamış olabilriim Affola )
senacim seni görmedim canim, sana da günaydin opuyorumnanaktan
umarim doruk bebek ve sen de iyisinizdir..
Günaydın canım,
idare ediyoruz..
yorgunum biraz enerjim düşük bu aralar...
aslıcımmmmmmmmmmmmmmmm sende yeniden hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..:1hug::teytey:
seni tekrar aramızda görmek çokkkkkkkk güsel bir tek sinemcikimiz eksik kaldı valla o da gelsin tam olsun buralar bol şenlikli heyecanlı..:dance::dance::teytey::dance:
bu arada bizde tam 35. haftamızı deviriyoruz paşamla birlik. hesaplıom nisanın sonu tam 38. haftam doluo artık bu ay sonuna doğru benim sessizleştiğim anı beklemeye başlayın anacım. çok az kaldı çokkkkkk.. eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
handeeeeee handeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben korkmim deeee kimler korksunnnnnnnnnnnnnn heeee kimleeerrrrrrrrrrr???lmaz:
ahhh ahhhh bunlar iyi günleriniz gezin keyfini çıkarın bakalım
sonra dinliycem ben sizi sempatiksalakcinnidelikafadulden
senahaanım senahaanım böyle demeye devam ederseniz LPG taktırmak yerine buyrun burda hazır yapılmışı var diyerek alcam pasha nı aaaa. yükselt şu enerjini bakıyım dışarda çiçek böcek temiz hava var. çıkın pashanla alın enerjinizi. ısırırım ona göre. ayrıca benim için de cheesecake ye. öperimpuyorumnanaktan:
Nihahahahahaha :lepi: naniknanik yaa gördün mü :) Sena sempatiksalakcinni
Selammmss güzelllerrrr gece kuşunuz geldiii...
Yaw Nur hocam geldim ben burlardayımm, sadece gündüz nedense hiç bilgisi açmaya fırsatım olmoorrr, anniş bizde, yarında babaç geloorrr, sonrası artık kapıyı açık gören buyursun gelsinnnn. Sağolsun annecik çok işe yaradı valla, hiç bi taşınmam bu kadar hızlı olmamıştı, hem bu sefer ekstra bi prensesin eşyaları bile yerleştiii.
Daha öncede deiğim gibii şu önlenemez boğazımı denkleştireyim diye yürüyüşü iki katına çıkarma olayı bugün beni mahvettiii. Gündüz annişlede aynı mesafeyi gideyim dedimm ama dilim dışarda eve döndümmm. Malum bi de işin işine anne girince ve mağazalarrr bizin rutin yol oldu mu iki katııı valla yeni yeni kendime geliyor gibiyimm. Bi yatmışım akşam yemeğe kadar uyumuşum sonrada b aktım ya oturacağım ya uzanacağımm hemen evi temizlemeye giriştimmm, şimdide bel ağrısından muzdaribimmm. Tabee kızmasınlar deyu evdekilere söyliyemiyorumdaaa. Nolcak benim bu halim, şimdi netcez sadece dinlenecek miyiz yaniiii?
Amanınnnn fena dilim şişmişşşş, kendime dönmüşümm epey, okuduğum kadarıyla güzel bir haftasonu başlangıcı yapılıyorrr, herbikeşlerin keyfi gücü yerinde gibi. Sena annecikde son derece haklı olarak geleceğimiz konusunda bize tozpembe ışıklar yakmakta delikafadulden annemde sabahtan akşama kadarrrr başımda sen yatma dahaaa çok arasın bu zamanlarını diyip durmaktaa, yaw zati ödüm kopuyorrr fena sinir basmış durumda ben neetçem nasıl yapacağım, acaba yapabilecek miyimmm deyu deyuuu delirmekteyimmm, yapmayın etmeyin gözümüzü az korkutun yawww bilmiyorumkismile Yaw şaka bi yana başa gelen tatlı sıkıntılar çekilir çekilmesinede beni esas korkutan sonrasııı, yavaş yavaş kendi istekleri talepleri belirginleşmeye başladıkça ne yapmalı ne etmeli, nasıl iyi örnek olmalı, bir birey nasıl yetiştirilir, ben ona nasıl yeteceğimm, yoksa yetemeyecek miyim, ben kiimimki ona şekil vermeye kalkışacağımmm.... oyyyy sormayınn uykularım kaçmakta. Bilsemki süt kokulu hali hiç geçmeyecek hep kucağımda gözü gözümde olacakkkk, ahhhhhh keşkeeee
oyy ben fena dağalmışımmmm azcık durulayım yine geleyimmm, herkeze güzel güneşli bir haftasonu dilerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?