Girmemiş olsam burada işim ne, benim amacım bakalım kaç kişiyi çıldırtabileceğim onu görmekti dermişimmm:jeyyar: Sonuçta en başından beri ne diyoruzz "çocuk istiyorum, ama..." Şaka bir yana ay yaptık bi halt ama ya tutarsa . Sözüm meclisden dışarı, Ya bayanlar nolur bana kızmayın yargılamayın, annelik, gerçekten büyümek zorunda kalmak beni gerçekten korkutuyor, nooolurr şu içgüdülerinizden bir gıdımda bana verinnn :1hug:
hahahhaa cidden bence de başından beri bize yaptığın bu; bizi çıldırtmakkkkkkkkkkkkk!!! kafamçokkarıştı:roflol:
kızlar benim çok yakın bir arkadaşım bebeği doğurdu loğsa loğsa ev işi, yemek bile yaptı, birde bunlar yetmedi ayhhh ben hep böle evde mi oturcam yetti daaa deyip 40'ı bile çıkmadan zıpladı bana geldi çocuklan. başka bir yakınım da aynen bebeğin 40'ı çıkmadan karadenize seyahate gittiler el kadar yavruyla. inşallah ben de böle deli bozuk bi anne olmayı planlıyorum, tamam şimdi herşeyime dikkat ediyorum, beslenememe yaşayışıma ama doğumdan sonra da daha az tavizler vererek dengeli bir yaşam amaçlıyorum bebikimle kendime. yani çocuk var diye kısıtlamayalım kendimizi kızlar, yapmak istediklerimize bebikleri de katarak, yolumuza devam edebiliriz bence..
bu arada azminden ötürü seni alkışlıyorum anacım, demek ilk fikfik deneyiminizi dün gece yaşadınız, ay hayırlar olaaaa, hayırlarr olaaaaaaaaaa!!alkisalkisalkis
Ay evet ya çok komiktik dün. Ama valla eşime borçluyum çünkü onun kararlı tavrı olmasa bu işe biz zor başlardık. Adamcağız ne yapsın baktıki beni acba mı, şöyle mi, böyle mi vıdı vıdılarım bitmeyecek, net ve kesin bir dillee geliyor musun deyince oluverdi işte. Ama çok komik ya bu sabah beni aradı var mı bi değişiklik diye soruyor sırnaşık şey bakalım göreceğiz bu ay olacak mı hayırlısı ...
22 yaşındayım ve bundna 20 gün önce 9 haftalık bebeğimi kaybettim...
evlendiğimde hatta evlenmeden önce bile bebek istiyorum bebek istiyorum diyen biriydim
ama genede hamiel kaldığımı öğrendiğimde resmen şok yaşadım korunmamıza rağmen
hamile kalmıştım naısl olur ben haızr mıyım anne olur muyum olamaz mıyım 1 hafta
bu garip şoktan kurtulamadım o kadar istememe rağmen sonra ilk kontrolde bebeğimi
gördüm öyle mutlu oldum ve gözlerim doldu ki anlatamam evet olurum dedim ve ısınmaya
başladım bu fikre sonra 9 haftalıkken gittiğim kontrolde kalbinin durdugunu öğrendim
bu kadar üzüleceğimi tahmin bile etmezdim kürtaj anestezi yapılmadan canlı canlı
yapılmıştı ama benim ne bel ağrım ne canımın acısı hiçbiri kalbimdeki acı kadar fazla değildi
bebeğimi hala çok özlüyorum günlerce ağladım aklıma geldikçe hala ağlıyorum
kaybetmeseydim benim için en kadar değerli olduğunu belkide ömrüm boyunca anlamıcktm
hamilelik hele çok güzel birşeye inşallah bir sorunnuz yokturda hamile kalırsınız :)
ve sizde tadarsınız bu güzelliği :)
fikfik .... bu kadar net olamazdım sanırsam ben :lepi:
Bu arada nasıl gidiyor hamilelik, cinsiyeti bellidir artık tabii, öğrendiniz mi, doğum sonrası için hazırlıklara 7. aydan sonra başlanıyor galiba di mi???? Nasıl soru bombardımanımla seni bunaltabildim mi
ay hadi bakalım..
bu arada sıkubaaaaaa CADIARZU var mı bişey?? :roflol::roflol:
hahahahhaaaa
.Ay bu arada bakar mısınız ben neler diyorumm, sankim bi seferde işlem tamam, amanın direkt kendime aday muamelesi yaptım sory. Üst paragraftaki tüm "biz" leri "siz" olarak değiştirmeyi bir ödev bilirim, saygılar annişler...
Günaydın hanımlar, güzel anneler, nabersiniz bugün bakalım. Benim başım çok fena çatlıyor, sigaraya karşı verdiğim mücadele tüm ızdırabıyla üzerimde. Tıff bana kızıcaksın biliyorum ama kitaba başlamayı bekleyemedim, malum bizde aktivasyon başladı, hele senin şu zamanlama meselesini öğrendim ki kimseler durduramaz beni, bıraktım işte tamam mı b ı r a k t ı m... Sanki engel olan mı var deseneize, aha az kaldı ben şimci kafayı yiyeceğim yok kiloydu yok çocuktu bi de üstüne sigara aaaaaaa imdattt mafoldumben
sakız çiğne bol bol hemi de çilekli olanından, mutluluk hormonu verip stresini düşürüyoo meyveli ve şekerli olduğu için. al sana da bilimsel bir açıklama , nasssııı buyrunnnnnnnnn
allahtan benim sigara mevum yok, bi de baktım anacım en yaşlınız ben miyim ööhhöööööööööö 31 bitiyor şubatta 32 olucemm.. bir de sallanmışım ki çocuk diye, neyime güvendiysem sanki bu yaşa kadar ... hiiiiiiiiiiiiiiiiiiişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?