Günaydın hanımlar, güzel anneler, nabersiniz bugün bakalım. Benim başım çok fena çatlıyor, sigaraya karşı verdiğim mücadele tüm ızdırabıyla üzerimde. Tıff bana kızıcaksın biliyorum ama kitaba başlamayı bekleyemedim, malum bizde aktivasyon başladı, hele senin şu zamanlama meselesini öğrendim ki kimseler durduramaz beni, bıraktım işte tamam mı b ı r a k t ı m... Sanki engel olan mı var deseneize, aha az kaldı ben şimci kafayı yiyeceğim yok kiloydu yok çocuktu bi de üstüne sigara aaaaaaa imdattt mafoldumben
Hi. boşuna ağlama şekercim ocakta benim 33 bitiyor, ama işe yeni başlayan çömezlere 28 im diye yutturmuş durumdayım çaktırmayınBu arada ağzımdan hiç sakız düşmüyor zaten, ben bu bırakma işlerini yalama ettiğim için her türlü numarasını da biliyom da sonra çektiğim eziyetleri unutum 2 ay sonra plop yakıveriyorum bi tane. Ama bu seferki bi başka yahu hani daha yok bi şey biliyorum ama artık korunmuyoruz ya, oldu da hamile kaldıysam dürtüsü bana güç veriyor... Ama yinede şu durumdayım şakkıdı
kendini böle yiyip bitirme anacım sen bize lazımsın..laelaelaelaelae
skuba henüz dün başıma gelen şeyi sölim de acı bize..
bir yakınımıza hamile olduğum haberini duyuralım dedik annemle, kadının verdiği cevap şu:
bizim bi kart garı vardı köyde, onun da çocuuu olmuyodu, buhara oturr dedim, şimdi o da hamile??
gart garı derken bana mı şeetti acaba anlayamadım ben kendim bizzat şahsen??:uhm::uhm:CADIARZU
sen de mi kova sın yoksa ???
Yok şekerim ben sinir, karasız, inatçı bir oğlakım. Sen Kovasın anlaşılan, deiğim dedik çaldığım düdük diyosun yanı
Ayyy ilahi güldürdün beni, kart diye tavuklara derler deseydin sende. haltetmişler onlar İngiltere de 60 yaşa orta yaşlı deniyormuş artıkın naberrr. Hem biz görmüş geçirmiş durumdayız züper donanımlı ebeveyinler olcazzzz di mi ama kaydirigubbakcemile5
bende deli bozuk bi teraziyiiimmmmmmmmm la la laaaaaaaaahihoyyythihoyyytdelikafadulden:sm_cool:
hiç oğlak arkadaşım yok inan, değişik bir deneyimsin sen benim için :lepi:
terazi cok ama çevremde , naapip edip bir bebk daha yapıp sana göz koyucam TIFF dünür niyetine kaydirigubbakcemile3
yanlız şu gart karı mevzusu bitirdi beni, öyle mi böyle mi düşünecek bişi yok, sana şekerim bu iltifat , vereydin bir münasip cevap !
Amanınnn etrafımı teraziler sardı... Uyy birinizi daha nasıl idare etçem benn, hoş beni en iyi idare edende terazilerdir, deli deli yi görünce misali. annemde terazide ondan bakmıştım ekşi sözlüğe en çok güldüğüm bve aklımda kalan, kimseyi bulamazsa kendi kendiyle kavga eder, yazıyordu teraziler için, aynenn de böyle de mi huysuzum dengesizim, severim sizi ben :sm_cool:
Yaw ne kadar kaygan ve hızlı bir zemin burası. Biraz uzaklaşıyorum pat arka saifelere düşmüşüz, ben tatildeyken beni yalnız komayın kimsiz kalmasın buralar tamam mı, size güveniyorum. Zira laptobu götürelim deyişime eşim şöyle ters ters bi baktı pek ısrarcı olamayacağım gibi, efenim neymiş radyosyondan azcık uzak duralımmış, deliye bak sankim cepler yanımızda değil, ama yorgunum ben ya mücadele etmek istemiyorum mirmirmirmir
valla ben tatile pc yi götürdüydüm. eşine radyasyonsuz çocuk edilmiomuş de, razı olacaktır...
hahhahaaaaaalkisalkisalkis
hayatın anlamını binlerce teoriye gerek kalmadan bikaç basit kuralla çözümlemeyi seçen bi insan olarak ve dahası 7 haftalık hamile biri olarak önce eşinize bi bakın derim. size karşı değil tüm insanlığa karşı iyi biri mi. baba olmayı hakeder mi? birey yetiştirmek için mi cocuk yapıyorum yoksa yapacak bişey olmadığından mı sorusu felsefe ve psikoloji bilminin konusu gibi gelmiyor mu kulağa
tam ben de boyle bir konu acilmis midir diye arastirirken senin topicinie rastladim canim. neden aradigim malum, suan ben de ayni senin icinde bulundugun karmasikligi kararsizlik surecini yasiyorum ve senin psikolojini cok iyi anliyorum bu yuzden.
:teselli:
biz esimle 6 yildir beraberiz ve nerdeyse 2 bucuk yildir da evliyiz. zaman hizla ilerliyor ve tabi yasimiz da. direk olarak dile getirmeseler de cevremdeki herkesin ve basta ailelerimizin bizden bekledigi sey artik bir bebek yapmamiz ama kafami karistiran o kadar cok sey var ki... buraya kaydolduktan sonra cogu kadinin bu konuda ne kadar istekli oldugunu, forumdaki yeni evlenenlerin cesaretlerini okudukca acaba bendemi bir tuhaflik var diyordum ama senin yazdiklarini okuyunca yalniz olmadigimi anladim. aslinda sen cok iyi anlatmissin bir yanim hep istiyor aslinda...esimin de bu konuda cok istekli olmayisi, bana hep bunun cocuk oyuncagi olmadigi hayatimizin tamamen degisecegini soylemesi benim cesaretimi kiriyor. :bbo:
umarim burda birbirimize destek olur cok gec olmadan biz de o guzel duygulari yasariz:Saruboceq:
arkadaşlar, karasızlıklarınız çekinceleriniz detaylardan ne anladığınız ve önceliklerinizle alakalı. nitekim göreceli ve elbette her göreceli şey gibi başkalarıyla kıyaslamaya gelmemeli. bir kadın için -kadının deyimiyle- erkeğinin sırf eve bakması baba olmayı hakedeceği anlamını taşırken -ki yargılanmaz tercihtir ve toplumiçin sırf bu neden tehdit oluşturmamaktadır- diğer bir kadın için oturup paralel evrenlerden preveze savşının nedenlerine kadar konuşabilmek baba olmayı haketmesi anlamını taşıyabilir. diyeceğim şu ki sevgi ortamında büytülen, manevi genetik mirası sağlam her çocuk iyi bir birey olacaktır - ben öyle olmasını ümit ediyorum-:lepi: herşey gönlünüzce olsun
ve bence sorun şudur ki başkalarına ve kendine zarar veren hiçbir birey ıslah olmadan çocuk sahibi olmamalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?