Günaydın hanımlar, güzel anneler, nabersiniz bugün bakalım. Benim başım çok fena çatlıyor, sigaraya karşı verdiğim mücadele tüm ızdırabıyla üzerimde. Tıff bana kızıcaksın biliyorum ama kitaba başlamayı bekleyemedim, malum bizde aktivasyon başladı, hele senin şu zamanlama meselesini öğrendim ki kimseler durduramaz beni, bıraktım işte tamam mı b ı r a k t ı m... Sanki engel olan mı var deseneize, aha az kaldı ben şimci kafayı yiyeceğim yok kiloydu yok çocuktu bi de üstüne sigara aaaaaaa imdattt mafoldumben
kendini böle yiyip bitirme anacım sen bize lazımsın..laelaelaelaelae
şekerim eminim kızın manken gibi güzel olacaktır ama benim boyum 1.65, eşimin 1.78 bizden 1.80 oğlan çıkmazsa boy kompleksi yaşamasın benim evladım :kedi:
ayrıca ben gayet sağlamcı bir tiplemeyim Babaytwin in kıızyla oğlumu kertme yaptım bilem, kadın şeker gibi benim gibi cadaloz da değil, kızı da anasına çeker diye düşündüm hallettim bu işi, ama 2. yi yaparsam senin kıza da sulanabilirim yani, sen de pek matrak çıktın, gece gündüz sırtım yere gelmez dünürlerden delikafadulden[/QUOTE]
heh! demek sen benim henüz kromozomu belli olmayan kızımı beğenmedin heee bende o zaman çala şıkellerin oğlana veririm de görürsün sen. hoş kız kız die tutturuom bi de batur çıkarsa bilmem artık. bu arada eşimin oğlan bebeğe vereceği isim; ''BATUR'' ciddi ciddi bu ismi sevdiğine inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaa
aklıma bi hikaye geldi bir arkadaşımın babasının başından geçen:
adam pazardan bir horoz alır eve gelir, kümese koyar. özel muamele yapılır o horoza çünkü o horoz dövüşlere katılacaktır. adını da heybetli bir isim seçer; ''karapençe''!
karapençe aşşaaa karapençe yukarı.. tüm ümitler dövüş tarihine kitlenir fakaaaattt, dövüş tarihine bir hafta kala bir süprizle karşılaşırlar süpriz o ki; karapençe yumurtlamıştır?? adamın yıkılan hayallerini varın siz düşünün galiiiiiiiii...:roflol:
Hi. boşuna ağlama şekercim ocakta benim 33 bitiyor, ama işe yeni başlayan çömezlere 28 im diye yutturmuş durumdayım çaktırmayın Bu arada ağzımdan hiç sakız düşmüyor zaten, ben bu bırakma işlerini yalama ettiğim için her türlü numarasını da biliyom da sonra çektiğim eziyetleri unutum 2 ay sonra plop yakıveriyorum bi tane. Ama bu seferki bi başka yahu hani daha yok bi şey biliyorum ama artık korunmuyoruz ya, oldu da hamile kaldıysam dürtüsü bana güç veriyor... Ama yinede şu durumdayım şakkıdı
skuba henüz dün başıma gelen şeyi sölim de acı bize..
bir yakınımıza hamile olduğum haberini duyuralım dedik annemle, kadının verdiği cevap şu:
bizim bi kart garı vardı köyde, onun da çocuuu olmuyodu, buhara oturr dedim, şimdi o da hamile??
gart garı derken bana mı şeetti acaba anlayamadım ben kendim bizzat şahsen??:uhm::uhm:CADIARZU
Son düzenleme: