merhaba hanımlarrrrr uzun süredir bişiler yazamadım ama hepinizi görmek çok güzel zemuszemus Sinem ablam boş ver bak bebeğini düşün heeee çok stres yapma atanırsın inşallah bişicikler olmas Allahın izni ile sen sağ salim kucağına alda şu kızçeni gerisi hallolur inşallah diğer hamişlerede boll bolll ekmeli günler diliorum :)
Handeeeeeeee çok öpüyon seni haaaaa aklinialirimsmile
Sena hakket hangi arada diş çıkarmaya başladı yaff :) yoksa yaşınamı girdi alla allaaaaaaaaaaaa ya bu zaman dedikleri şey gerçekten süper hızla ilerliyor...
Bende bu aralar ev alma telaşına tutuştum eşimle sürekli planlar yapıp duruyoruz. Bakalım şu anki evimiz küçük olduğundan büyük bir ev olayı anlıycanız kredi işlemleri vs vs bir sürü koşuşturma bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :bbo:
Herkese güzel günler diliyorum sağlıcakla ve selametle kalın :)a.s.
günaydın sevgili hanımlar.. bakıyorum buraları hiç boş bırakmıyorsunuz.. bende atlattım mart telaşını ve geldim inş. bi de yarın bebişimlen ilgilenip kontrolümüzü de yaptırdıktan sonra hafta sonu da geliyor değmeyin keyfime..
ya hanımlar nur hocamdan hiç ses seda çıkmıyor hayırdır haberi olan var mı ki.. gerçi az sonra forum semalarında arayışa geçeceğim kendilerini ama iyi midir merak ediyorum yani... fisfisfis
hande, şuur, wilma siz nerelere kayboldunuz ayol bi cee dediniz bi daha yakalayamadım ben sizi.. olumunekankayizsmile
tubişcim ev almaya niyetlenmişsiniz, hayırlısı olsun inş.
tuba topiğin ikinci kızı senden gelmiyo demek ki bakalım ben yakalayabilecem mi kızçeyi.. malum handenin de bi tahmini var kız olduğuna dair ama bakalım az kaldı nasılsa yakında bizde öğreniriz :hulya:
sinem annee yahu bi yerleş artık yaa senin kız doğduktan sonra da duramayacak bu gidişle.. delikafadulden yormayasın sakın kendinii yerimseniben (taşınma deyince tüylerim diken diken oluyo yaa akannehir)
sena annecik seninle gurur duyuyorum doruk paşa dişlerini çıkardı haa akannehir kocaman bi maşallah ona ve sanaavalla blog yazılarının sıkı takipçisi olacam ve şu yaramaz bebişlerle baş etme yollarını senden öğrenecemm aklinialirimsmile
neyse biz de bugünlük yavaş iş temposuna düştük. yarında doktor için yokuz yarım gün.. sonrasında iyi haberlerle görüşürüz inş. kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan
Benm adım pelin sevgili suur. Seninle daha önce tanışmamıştık. ben bir süredir (bayağı uzun olmuş aslında) yoktum, inzivaya çekilmiştim. Geçmişi okudum ama :))
Normal yoldan hamile kalmaya çalışıyordum, sürekli takip, ateş ölçmeler, akıntı kontrolü vs. ama olmayınca moralim çok bozuldu. Bir süre forumdan uzak kalmak iyi gelir diye düşündüm. Arada girip bizim kızların maceralarını okudum tabi ki :))
Pelin ismini ben de çok seviyorum :)) Megaloman mıyım neyim.. Kızım olursa adı Selin olacak. Annesi ile kafiyeli :))
Senaaaa nerdesin??? bak ben geldim sonunda.. Toplanın kızlar size haberlerim var...
Duydum duydum :) Yerim ben onun dişlerini :)) Benim en yakın arkadaşım da Ocak 23 doğum yaptı. O da Doruk.. Onu seviyoruz şimdi. Sen ve senin Doruk hep aklımdasınız.
benim haberlere gelince.. Mucize bir finansman sayesinde Şubat sonu 2. tüp bebek denememi yaptım. Bugün transfer sonrası 10. günüm. 2 tane blast embriyo (35 yaşı doldurmuş olmam işe yaradı). Ve hamileyim :))) Tabi çok yeni, çok başında ama böyle bir haberle döneyim dedim aranıza. Allahıma şükürler olsun ve inşallah kucağıma da almayı nasip eder. Heyecanlı, mutlu ve biraz endişeliyim. Önümüzdeki 8 hafta ve sonrasında 6 ay daha kısmetse yüreğim ağzımda elim karnımda gezmek istiyorum :)) Ve tabi bu güzel süreyi de sizlerle paylaşmak.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?