Bugün yine Leyla Zana 2015 Temmuzda apo serbest dedi. Insaallah böyle bir sey olmaz. Yoksa 1 yıldır kimse ölmüyora siginilamayacak da.
Olacak,malesef bu kadar da olmaz denilen ne varsa oldu.
Neymiş bu Erdogan bee
1 yıldır şehit haberleri gelmiyor . ne yapsa kimseye yaranamıyor bu Başbakan ...
... vaybe şimdide Öcalan'mı yönetiyormuş ülkeyi ...
şehit haberleri gelince hemen hükümet şuçlanır , gelmeyince yine hükümet şuçlanır
Neymiş bu Erdogan bee
1 yıldır şehit haberleri gelmiyor . ne yapsa kimseye yaranamıyor bu Başbakan ...
şehit haberleri gelince hemen hükümet şuçlanır , gelmeyince yine hükümet şuçlanır
Ben Öcalan'ın Türkiye'ye idam edilmeme şartıyla verildiğini biliyorum. O zamanki siyasiler de yurt dışında olacağına gözümüzün önünde dursun diyerek kabul edip imzalamışlar ve o şekilde almışlar diye biliyorum. Yanlış biliyorsam birisi düzeltebilir mi?
ben de öyle biliyorum
o zaman öldüreceklerdi getirmeden
şimdi de bela oldu işte
kendiliğinden ölse daha iyi olacak aslında
Yani MHP Apo'yu affetti gibi bir ifade doğru olmuyor bu durumda. Zaten affedilen adamın içerde işi ne?
Zaten ben o adamın hep bir sembol olduğunu düşünmüşümdür. O ölse her şey bitecek mi?
Açılım süreci diyorlar, demokratikleşme paketi vs. Ee Kürtler hala mutsuz, hala memnun değiller. Hala en ufak bir olayda onlar sokakta. Demek ki bu süreç de pek işe yaramadı.
Şehit haberi almamak paha biçilemez ama hala ya müzakere ya savaş pankartları açılıyor bu ülkede. Bu çok üzücü.
bunu diğer konuda konuşmuştuk
onlar Atatürk'ün o kastettiklri bölgeyi kendilerine söz verdiğine inanıyolar
Zaten terörün sebebi bu değil mi?
Allah daha fazla şehit göstermesin bu ülkeye.
Neymiş bu Erdogan bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?