• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öcalan: 'Ben söylüyorum Erdoğan yapıyor.'

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
AKP ile Cemaat arasındaki ses kayıt savaşı devam ediyor. İhanet Süreci adlı twitter hesabından yayınlanan ve Abdullah Öcalan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez yayınlanan ses kaydında Öcalan, Erdoğan’ın birçok gizli işini kendisinin yürüttüğünü anlatıyor.

Öcalan’a ait olduğu iddia edilen sesin “Çözüm sürecinde Erdoğan’ın yaptığı tüm işleri ben yürütüyorum” dediği öne sürülürken, yine Öcalan’a ait olduğu iddia edilen ses “Bahçeli, Apo söylüyor, Erdoğan yapıyor diyor. Adam akıllı. Bahçeli, Erdoğan’a açıkla diyor ama açıklayamaz” dediği duyuluyor.

'STRATEJİYİ BEN OLUŞTURDUM BEN YÜRÜTÜYORUM'

Konuşmanın devamında Abdullah Öcalan’a ait olduğu iddia edilen ses, “Ben bunun stratejisini yürütüyorum, zaten onun için benim önemim arttı. Kılıçdaroğlu da bunu söylüyor, herkesi Apo’nun ağzına bakacak hale getirdiniz diyordu.” dediği duyulurken karşısındaki sesin sahibi mahkum B.Kaymaz’ın Öcalan olduğu iddia edilen sese “76 milyonu bakacak hale getirdiniz diyor” dediği işitiliyor.

Devamında şu çarpıcı konuşmalar işitiliyor:

“Bu doğru çünkü stratejiyi ben oluşturdum ben yürütüyorum, burada anlaşılmayacak bir yer yok ki. Bunu oluşturduk şuanda da bunu hayata geçiriyoruz. İsrail de buna katıldı. Bu da müthiş bir gelişmedir.”

Sızdırılan ses kayıtlarında Öcalan’a ait olduğu iddia edilen sesin “Bahçeli de onun için kıyametini koparıyor, Bahçeli akıllı Apo diyor konuşuyor. Erdoğan’a da bunu uyguluyorsun diyor. Sen bunu itiraf et diyor. Bahçeli aslında söyleminde haklı. Bunu yaptığını itiraf etmediği için ona köpürüyor, Kılıçdaroğlu da bunu söylüyor: “Açıkla” Doğru ama açıklayamaz. Erdoğan’ın tüm yaptığı işleri ben yürütüyorum, neyi nasıl MİT’in gizli yöntemlerini… Ama biz MİT ile hep açık şey yaptık tarihin en şeffaf proje… şeyini yürütüyoruz, durum derinleşiyor ve ciddileşiyor, çark edemez herhalde.” sözleri dikkat çekiyor.

Odatv yayın ilkeleri gereği o ses kayıtlarını yayınlamıyoruz.

Ancak ses kayıtları Öcalan’ın devlet içindeki konumunun nerelere dek yükseldiğini gösteriyor.

Odatv.com

Neymiş bu Erdogan bee:ssz:

1 yıldır şehit haberleri gelmiyor . ne yapsa kimseye yaranamıyor bu Başbakan ...:ssz:

... vaybe şimdide Öcalan'mı yönetiyormuş ülkeyi ...

şehit haberleri gelince hemen hükümet şuçlanır , gelmeyince yine hükümet şuçlanır :ssz:

Bu adamlara ne vaad edildi gerçekten merak içindeyim. Yıllardır süren terör nasıl bıçak gibi kesildi ? Sözde kesildi.:ssz: Ya müzakere ya savaş pankartı açıyorsa bu adamlar,demek ki boş konuşmuyor bu adam.:31:

Bugün yine Leyla Zana 2015 Temmuzda apo serbest dedi. Insaallah böyle bir sey olmaz. Yoksa 1 yıldır kimse ölmüyora siginilamayacak da.

1 yıldır şehit haberleri gelmiyor . ne yapsa kimseye yaranamıyor bu Başbakan ...:ssz:

şehit haberleri gelince hemen hükümet şuçlanır , gelmeyince yine hükümet şuçlanır :ssz:

evet bende düşünüyorum bunu..
yani hükümet hiç bir şey yapmasa şehit vermeye devam edecektik,
ya çözüm süreciydi çare yada tamamen hepsini öldürmek,
ama hepsini öldürme kısmı mümkün görünmüyor bence...
başka ne yapılabilirdi ki, bununla ilgili başka ne gibi çözüm önerisi olabilir ki ?

bu konuyu okuyunca ve birkac konusmayi da dinleyince aklima ne geldi...
3 ingiliz bir arada olunca hangi dilden konusur? -ingilizce
3 alman bir arada olunca hangi dilden konusur? -almanca
3 kürt bir araya gelince hangi dilden konusur? - türkce :)

onun haricinde bahceli mi cok kiziyormus asra tafra yapiyormus peki bu imza kimin???

$apoyukurtaranbelgemhp.jpg

hadi imzayi da gectik neden bu apo yakalandiktan sonra anayasa degisti??? mhp birde cok karsi geliyormus gibi hava verirken neden bu karar engellenemedi??? sonuna kadar hep birlikte izleyelim insaALLAH

[video=youtube;D1GZs-qBEZI]http://www.youtube.com/watch?v=D1GZs-qBEZI[/video]

iki video yükleyemiyorum ikinci video takipte :)

APO'yu AFFEDEN MHP'ye KENDİ MİLLETVEKİLİNDEN İtiraf ve Tepki

Turkiye'de artik bazi beldeler PKK kontrolune verildi, neden sehit haberleri gelsin ki? Varsa da medya hukumetin kontrolunde, istedikleri kadarini bilebiliriz ancak.. Mesela Semdinli.. PKK kimlik kontrolunden gecmeden Semdinli'de artik dolasamazsiniz. Dunyanin tanimadigi topraklarimizi da iceren Kurdistan'i TC basbakani taniyor, onlarin arzusu baskentleri Diaybakir'da yillardir bu ulkeye girememis sozumona Kurdistan basbakani Perver ile elele kolkola pozlar veriyor, agitlariyla aglasiyor. Apo'ya ozgurluk vaatleri vedriyor, daha ne olsun?

Iste Semdinli'nin bugunki hali:
Dun sehit haberlerinin geldigi Semdinli'de Artik Turk bayragi yerine PKK bayragi dalgalaniyor topraklarimizda. Teroristin kanimiz canimizla korudugumuz topraklarimizi Erdogan'la anlasarak masa ustunde almasinin resmidir bu. Madem vatani verecektik, onca Mehmetcik niye sehit oldu? Mezarlarinda ters dondu sehitlerimiz.. Sirada hangi sehirlerimiz var? Diyarbakir'i da verecek miyiz? Ne de olsa Kurdistan'in gelecekteki baskenti. Sizler de buradan alkislamaya devam edersiniz artik.. Ne guzel, verdik vatan topraklarini bir bir, artik savasmaya gerek kalmadi diye... Kurtulus savasini da yapanlar aptaldi degil mi? verselerdi pasa pasa vatani, hic sehit olmazdi ne guzel...
$semdinli.jpg

[video=youtube;pLhfr_FvCsY]http://www.youtube.com/watch?v=pLhfr_FvCsY[/video]

simdi hic afra tafra yapmasin bahceli onlarin parmagi var bu oyunun icinde!!!

İyi de ne Bahçeli'yi savunan oldu,ne Ecevit'i,ne Yılmaz'ı... Onların da hataları var,kimse sütten çıkmış ak kaşık değil bu ülkede.:ssz:

Aklama yarışına girmenin lüzumu yok.

Ben Öcalan'ın Türkiye'ye idam edilmeme şartıyla verildiğini biliyorum. O zamanki siyasiler de yurt dışında olacağına gözümüzün önünde dursun diyerek kabul edip imzalamışlar ve o şekilde almışlar diye biliyorum. Yanlış biliyorsam birisi düzeltebilir mi?

Ben Öcalan'ın Türkiye'ye idam edilmeme şartıyla verildiğini biliyorum. O zamanki siyasiler de yurt dışında olacağına gözümüzün önünde dursun diyerek kabul edip imzalamışlar ve o şekilde almışlar diye biliyorum. Yanlış biliyorsam birisi düzeltebilir mi?

ben de öyle biliyorum
o zaman öldüreceklerdi getirmeden
şimdi de bela oldu işte
kendiliğinden ölse daha iyi olacak aslında

ben de öyle biliyorum
o zaman öldüreceklerdi getirmeden
şimdi de bela oldu işte
kendiliğinden ölse daha iyi olacak aslında

Yani MHP Apo'yu affetti gibi bir ifade doğru olmuyor bu durumda. Zaten affedilen adamın içerde işi ne?
Zaten ben o adamın hep bir sembol olduğunu düşünmüşümdür. O ölse her şey bitecek mi?
Açılım süreci diyorlar, demokratikleşme paketi vs. Ee Kürtler hala mutsuz, hala memnun değiller. Hala en ufak bir olayda onlar sokakta. Demek ki bu süreç de pek işe yaramadı.
Şehit haberi almamak paha biçilemez ama hala ya müzakere ya savaş pankartları açılıyor bu ülkede. Bu çok üzücü.

Yani MHP Apo'yu affetti gibi bir ifade doğru olmuyor bu durumda. Zaten affedilen adamın içerde işi ne?
Zaten ben o adamın hep bir sembol olduğunu düşünmüşümdür. O ölse her şey bitecek mi?
Açılım süreci diyorlar, demokratikleşme paketi vs. Ee Kürtler hala mutsuz, hala memnun değiller. Hala en ufak bir olayda onlar sokakta. Demek ki bu süreç de pek işe yaramadı.
Şehit haberi almamak paha biçilemez ama hala ya müzakere ya savaş pankartları açılıyor bu ülkede. Bu çok üzücü.

bunu diğer konuda konuşmuştuk
onlar Atatürk'ün o kastettikleri bölgeyi kendilerine söz verdiğine inanıyolar
kurtuluş savaşında söz verildi sonra tutulmadı diyolar
o belgeler saklandı diyolar
ben bunu bikaç yıl önce duydum ve sonra twitterda da çok gördüm
buna inanıyolar yani
dertleri bu
yoksa bizimle aynı haklara sahipler zaten
ezilmiyolar ki

Son düzenleme:

1 yıldır şehit haberleri gelmiyor çünkü yayınlanmıyor. Daha önce denk geldiniz mi bilmiyorum ama bir kaç konuda bahsetmiştim. Eşim güneydoğu gazisi. Dolayısıyla nerede şehit var, nerede gazi var direk duyuluyor, cenazelerine gidiyoruz. Ben bu sene dört şehit cenazesine gittim. Bir tanesi yine gazi bir arkadaşımın yeğeniydi. Yani gazisi olan aileye şehit geldi. O şehit aileleri, şehit anaları ne hissediyor biliyor musunuz "hiç şehit haberi gelmiyor" cümlesini duyduğunda. Biz neler hissediyoruz biliyor musunuz? Evet şehit haberi gelmiyor doğru çünkü bu ülkede artık şehit olmak haber değeri taşımıyor....

Sen evinin tapusunu hirsiza ver sonrada artik evime hirsiz girmiyor diye sevin.icinde bulundugumuz durumun ozeti budur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back