Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar belim ve kasık karın arası değişen ağrım var fazlasıyla sanki bu akşam adet olacakmışım gibi sanırım ben regl olucam 😔 3 gün var teste 😔

Kızlar belim ve kasık karın arası değişen ağrım var fazlasıyla sanki bu akşam adet olacakmışım gibi sanırım ben regl olucam 😔 3 gün var teste 😔
Kuzum dur bakalım hemen kendine negatif yükleme, olumsuz düşünceleri uzak tutuyoruz tamam mı 🤗🤗

Eki Görüntüle 2756644
Rabbim bu cumanın yüzü suyu hürmetine tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hakkıyla anne baba olmayı nasip etsin bize. 🤲
Amin Arkadaşım dün hastaneye giderke hep bu duayı okudum ve ignemi yapacağı sıra da icimden okudum ve Kün Fe ye Kün okuyorum Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin 🤲🏻
Bebek tutunuyor olabilir canım pozitif olalım duamizdasin

Ya kizlar birşey soracağım bu sabah 3.cu ignemi oldum iğneden 10 dakkika sonra belimde karnimda ağrım oldu değişik bir agriydi yürüdüm evin içerisinde 30 dakika falan ama geçmedi sonra sırt üstü uzandım sizdede böyle yaşayan oldumu ağrı falan birde karıncalanma oluyor sanki içimde birsuru karınca geziniyor korktum yaa 😱

Ya kizlar birşey soracağım bu sabah 3.cu ignemi oldum iğneden 10 dakkika sonra belimde karnimda ağrım oldu değişik bir agriydi yürüdüm evin içerisinde 30 dakika falan ama geçmedi sonra sırt üstü uzandım sizdede böyle yaşayan oldumu ağrı falan birde karıncalanma oluyor sanki içimde birsuru karınca geziniyor korktum yaa 😱
Ben hiç yaşamadım canım ağrı yardımcı olamam bu konuda inşallah daha iyisindir

Abla negatif yükleme değil de bu fazla ağrı yani belim kopuyor resmen asla ayakta duramıyorum çok rahatsız ediyor inşallah vallahş tutunuyor falandır kendileri minnoşun 🤗
Normalde de böyle çok ağrın oluyur mu tatlım, İnşaallah tutunuyordur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bende de olmamişti canım hiç agrı çokmu sıktın Kendını acaba

Normalde de böyle çok ağrın oluyur mu tatlım, İnşaallah tutunuyordur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Oluyor ama belimde değil belim pek ağrımaz benim adetim gelmeden önce. Adetim gelir sonrasında veryansın bacaklar bel meme kasık yürüyemem yani çok sancılı geçiyor her ay 😔 belkide nasip değil bilemeyiz moralim bozuk değil sadece benim günlük rutinimi engelledi yani o yüzden yazmak istedim buraya da sonuçta hep beraber bekliyoruz herşeyinizi buda burada dursun dedim 🤗

Oluyor ama belimde değil belim pek ağrımaz benim adetim gelmeden önce. Adetim gelir sonrasında veryansın bacaklar bel meme kasık yürüyemem yani çok sancılı geçiyor her ay 😔 belkide nasip değil bilemeyiz moralim bozuk değil sadece benim günlük rutinimi engelledi yani o yüzden yazmak istedim buraya da sonuçta hep beraber bekliyoruz herşeyinizi buda burada dursun dedim 🤗
Demiştim ya arkadaşım da bel ağrisi dan duramamiş test yapmiş pozitif çıktı hemde ikiz insallah senınde ikizdir ıkı yumurtan mı büyümüştü😊🤲

İyi yapmışsın kuzum buraya paylaşmaya geldik 🤗🤗🤗

Benim ilk aşılamamda olmuştu canım,hatta akıntılı şekilde nokta kadar kan gelmişti

Demiştim ya arkadaşım da bel ağrisi dan duramamiş test yapmiş pozitif çıktı hemde ikiz insallah senınde ikizdir ıkı yumurtan mı büyümüştü😊🤲
Aynen canım 2 yumurtam büyümüştü biri erken çatladı diğeri de 2 gün sonra çatlamıştır sanırım 🤣🤣 ikiz olursa şaşırmam 🙈😊

X