- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
- Konu Sahibi Hayalletcasper
20 dakka falan yatıyom canım sonra ayağa kalktı mı peynırımsi gibi gelıyor peçeteye sıvaşiyor heryere sinirimi bozuyorYat fitili koyduktan sonra Canım yinemi akıyor bana hapını verdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 dakka falan yatıyom canım sonra ayağa kalktı mı peynırımsi gibi gelıyor peçeteye sıvaşiyor heryere sinirimi bozuyorYat fitili koyduktan sonra Canım yinemi akıyor bana hapını verdi
Kabızlık ,gaz ,şişkinlik bende de olmuştu canım senin tuttu inşaallah gönlünü ferah tut.bak bende 7. Günden itibaren yazma ya başlamıştım çünkü ozaman başladı belirtiler.Göğüs ağrılarım 6.gün gece 7.gün sabah arası başladı bugün daha şiddetli ama ben adet olacağım zaman da ağrır göğüslerim anlayamarım o yüzden şişlik ve gaz desen aşırı yaa vallahi sürekli gaz çıkarıyorum kabızlığım var saat 2 gibi de su gibi akıntım olmaya başladı bildiğin ıslanıyor iç çamaşırı sanki ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur senin belirtileri ekran görüntüsü aldım açıp kontrol edicem
İlk mesajın üzerine yaptım canım ordan bakabilirsinYaaa listeyi nasıl görüyoruz yaaa bne bulamadım nereden bakılıyor canım
İnşallah canım inşallahKabızlık ,gaz ,şişkinlik bende de olmuştu canım senin tuttu inşaallah gönlünü ferah tut.bak bende 7. Günden itibaren yazma ya başlamıştım çünkü ozaman başladı belirtiler.
Arkadaşımın düşük tehlikesi vardi o zaman kullanıyordu gece yatarken atıyordu sabaha kadar kalkmıyor diye öyle dene istersen20 dakka falan yatıyom canım sonra ayağa kalktı mı peynırımsi gibi gelıyor peçeteye sıvaşiyor heryere sinirimi bozuyor
Akıntı olması iyi bişey canım bildiğim kadarıyla. İnşallah bebeğin seninledirGöğüs ağrılarım 6.gün gece 7.gün sabah arası başladı bugün daha şiddetli ama ben adet olacağım zaman da ağrır göğüslerim anlayamarım o yüzden şişlik ve gaz desen aşırı yaa vallahi sürekli gaz çıkarıyorum kabızlığım var saat 2 gibi de su gibi akıntım olmaya başladı bildiğin ıslanıyor iç çamaşırı sanki ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur senin belirtileri ekran görüntüsü aldım açıp kontrol edicem
Günde üç defa canım birini yatarken koyuyorum zaten sonuncuyu o ıyı oluyorArkadaşımın düşük tehlikesi vardi o zaman kullanıyordu gece yatarken atıyordu sabaha kadar kalkmıyor diye öyle dene istersen
İlk kez yaptırıcam bendeDoğumhanede muayene olduğumuz koltukta oluyor çok korkuyorsan sedasyon yaptır cnm ben ilkinde sedasyonlu yaptırmıştım
Bir de ilk aşılama günüm bende kanama oldu sizde de olmuş muydu? Bu arada dünde adetimin 4. Gunuydu gittim merional,klomen,aspirin,demir,folikasit başladık. Yumurtalar takip edilip duruma göre aşılama yapılacak biz de ailemizden kimseye söylemedik ilkinde herkesin beklentisi çok fazlaydı çünkü.
Etki ediyordur Canım büyük ihitimal20 dakka falan yatıyom canım sonra ayağa kalktı mı peynırımsi gibi gelıyor peçeteye sıvaşiyor heryere sinirimi bozuyor
Benimde tek yumurta büyüdü canjmKizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
Benimde tek yumurta büyüdü canjm
İnşallah canımEtki ediyordur Canım büyük ihitimal
Inşallah tutar canım hepimizinkiİlk kez yaptırıcam bende
Benim 9. Gün aşılamadan sonra hala var canım ama ben ilaç kullanmıyorumKIZLar sizdede gaz varmı progestanmı yaptı acaba
Canım 1 tane de olur sıkıntı yapma senKizlar bugun kontrole gittim. 10 mm bi tane yumurtam olmus. Haftaya aşılama olur dedi doktor. Benden baska 1 tane yumurtası olan var mi??
sanki 2-3 tane olsa daha iyi olurdu . Iyi mi kötü mu bilemedim.
Bendede var gaz şişkinlik ve kabızlık malasefKIZLar sizdede gaz varmı progestanmı yaptı acaba
Aa snaa hiç ilaç vermedi mi progestan coraspin falan bana hem coraspın hem folik asit hemde progestan verdiBenim 9. Gün aşılamadan sonra hala var canım ama ben ilaç kullanmıyorum
Aşılamadan kaç gün sonra başladınız progestanaBendede var gaz şişkinlik ve kabızlık malasef