Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudumu korumak istiyorum bende. İnşallah Rabbim kavuşmak nasip etsin isteyen herkese. Aynı hislerde birileriyle konuşmak insana iyi geliyor çünkü hiçkimse anlamıyor bu duygunun ne demek olduğunu
Ayenn bütün belirtilere psikolojik dıyolar kafana çok takıyon dıyolar kimse anlamıyor bizi başina gelen anlıyor anca

Umudumu korumak istiyorum bende. İnşallah Rabbim kavuşmak nasip etsin isteyen herkese. Aynı hislerde birileriyle konuşmak insana iyi geliyor çünkü hiçkimse anlamıyor bu duygunun ne demek olduğunu
Amin inşallah evet eşin bile anlayamaz seni 3 gündür başım kalabalıktı bugün yalnızım aklımdan bir an olsun çıkmıyor . Canım sana birley sormak istiyorum Cumartesi akşam 10 da iğne vuruldum Pazartesi sabah doktor yumurtalara bakmadan 11 gibi aşılama yaptı aşılama yaptırdıktan sonra çok fazla akıntım oldu beyaz peynir kesiği gibi acaba yumurta çatkamadanmı aşılama oldum tedirgin oldum aşılamadan sonramı çatladıki bilemiyorum sen nasıl oldun

Ayenn bütün belirtilere psikolojik dıyolar kafana çok takıyon dıyolar kimse anlamıyor bizi başina gelen anlıyor anca
Progestan hap benım başımı ağrıttı ve halsizlik yaptı acaba oldumu diyorum olsa bile 3 günlük daha bu belirtiler erken deyip kendı kendıme konuşuyorum

Benim de bakmadı yumurtalara aynı cumartesi kontrolüm vardı yumurtaların büyüklüğü yeterli seviyeye geldiği için gece 11 buçukta yaptm bende iğneyi. Pazartesi gittiğimizde 11 buçukta direkt aşılamayı yaptı. Sonrasında Akıntım oldu hatta biraz kan geldi çok az ama tahriş olmuştur diye düşünerek önemsemedim zaten başka da gelmedi kan

Bendende kahverengi akıntı gelmişti Canım peçeteye

9.gün bugün benim. Bende gonolf 450 kulla dım 2 kalem tabikide buyur sor
M molez ede sordum şimdi . Cumartesi günü akşam 10 da aşılamam oldu Pazartesi sabah yumurtlara bakmadan aşılama yaptı aşılamadan önce akıntım yoktu yaptırdıktan sonra 2 gün devam etti ama iç çamaşırım bembeyaz oluyordu acaba yumrta çatlamadanmı aşılama oldum sonradanmı çatladı kafam karıştı doktorun bakması lazım değilmiydi

Daha önce yazmıştım burada okudum bende alttan muayene ettiği için o jel maddesi güzel birşey değilmiş etkiliyormuş l galiba o yüzden muayene etmiyorlar bende muayene olmadan oldum aşılamayı

Amin dileyen isteyen herkes o çift çizgiyi görür Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın

Daha önce yazmıştım burada okudum bende alttan muayene ettiği için o jel maddesi güzel birşey değilmiş etkiliyormuş l galiba o yüzden muayene etmiyorlar bende muayene olmadan oldum aşılamayı
Tamam çok teşekkür ederim aklımda şüphe kaldı sormak istedim

Amin dileyen isteyen herkes o çift çizgiyi görür Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amiiinnnn canım amiiinnnn uzun süredir tedavi bekleyiş ne kadar zor olsada dediğin gibi o çift çizgi herşeyi unutturacak asla moral bozmak yok ben hiç bozmuyorum Rabbim nasip ederse olur inşallah

Benıde muayne etmeden etti canım benım de sürekli kafamda deli sorular acaba kaç yumurta büyüdü çatladımı çatlamadımı direk koydu Aşiyi Bende kanama gelmedı çok az koyu sarı akıntı gelmişti aşilamadan sonra şimdide progestan fitil kullanıyorum o hep geri akıyor fayda edıyormu acaba geri dişari akıyor dıyorum

Yat fitili koyduktan sonra Canım yinemi akıyor bana hapını verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…