-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Bende de olmuştu canım.doktor rahim ağzını tuttuğum için hafif bir kanama olabilir korkma demişti.Doğumhanede muayene olduğumuz koltukta oluyor çok korkuyorsan sedasyon yaptır cnm ben ilkinde sedasyonlu yaptırmıştım
Bir de ilk aşılama günüm bende kanama oldu sizde de olmuş muydu? Bu arada dünde adetimin 4. Gunuydu gittim merional,klomen,aspirin,demir,folikasit başladık. Yumurtalar takip edilip duruma göre aşılama yapılacak biz de ailemizden kimseye söylemedik ilkinde herkesin beklentisi çok fazlaydı çünkü.
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana tutunuyodur şimdiiMerhaba bende pazartesi yaptırdım ilk kez aşılama. Beklemedeyim şuan :)
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana tutunuyodur şimdii. Listeye ekledim. Yaşın kaç ve ne kadar zamandır istiyosun onları da ekleyim
Tamamdır canım. Gelişmeleri bize yaz mutlaka. Birbirimize moral olalımİnşallah çok teşekkür ederim29 yaşındayım 3 yıllık evliyim yaklaşık 2 senedir istiyorum ama Eylül den beri doktora gidiyoruz
İnşallah olumlu haberlerle moral olabilirim birilerineTamamdır canım. Gelişmeleri bize yaz mutlaka. Birbirimize moral olalım
Aynı gün olmuşuz inşallah ikimizde güzel beklemelere geçerizBende Pazartesi oldum beklemedeyim
Kanama oldu bende de ama çok hafif, doktor normal olduğunu söyledi, yapılan işlem yüzünden olduğunu söyledi
Tamam kızlar ben ilk aşılamam o kanamadan dolayı da tutmamış olabilir mi diye düşünüyordum teşekkürler herkeste olabiliyorsa sıkıntı yoktur :)Bende de olmuştu canım.doktor rahim ağzını tuttuğum için hafif bir kanama olabilir korkma demişti.
Evet benim doğumhanede yaptı canımCanım aşılama dohumhanedemı oluyor
Ben reglimi bekliycrm CanımAynı gün olmuşuz inşallah ikimizde güzel beklemelere geçerizben cumartesi erken gebelik testlerine başlayacağım
Göğüs ağrılarım 6.gün gece 7.gün sabah arası başladı bugün daha şiddetli ama ben adet olacağım zaman da ağrır göğüslerim anlayamarım o yüzden şişlik ve gaz desen aşırı yaa vallahi sürekli gaz çıkarıyorum kabızlığım var saat 2 gibi de su gibi akıntım olmaya başladı bildiğin ıslanıyor iç çamaşırı sanki ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur senin belirtileri ekran görüntüsü aldımOzaman gebelik var canım inşaallah,çünkü göğüslerde şişkinlik iğne etkisi ile olsaydı ilk başta olur sonra yok olurdu seninki sonradan olmaya başlamış. Eğer progestoron kullanıyor olsaydın onun etkisi ile diyebilirdim ama onuda kullanmıyormuşsun.
Ben reglimi bekliycrm Canımçatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu aşılaman senin
36 saat sonra yapıldı. Ben kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi de yumurtalarımdan birisi çok büyüdü doktor muhtemelen kist e dönüşür dedi o yüzden erken anlayıp erken çözüm yoluna gitmek istiyorumBen reglimi bekliycrm Canımçatlatma iğnesinden kaç saat sonra oldu aşılaman senin
Anladım canım inşallah pozitif sonuç alırsın36 saat sonra yapıldı. Ben kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi de yumurtalarımdan birisi çok büyüdü doktor muhtemelen kist e dönüşür dedi o yüzden erken anlayıp erken çözüm yoluna gitmek istiyorum
Benimde biri 19.5 diğeri 21.5 tu aşılama olduğumda çok güzelAnladım canım inşallah pozitif sonuç alırsınbenımde klomenle iki yumurtam 19 mm oldu
İnşallah pozitif sonuçlarımızı da paylaşırızAnladım canım inşallah pozitif sonuç alırsınbenımde klomenle iki yumurtam 19 mm oldu
Sağol canımBenimde biri 19.5 diğeri 21.5 tu aşılama olduğumda çok güzel