Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Harika yazmışsın canım teşekkür ederiz notlar için inşallah bakalım bzşde güzel haberler alırız çok yardımcı oldu

Harika yazmışsın canım teşekkür ederiz notlar için inşallah bakalım bzşde güzel haberler alırız çok yardımcı oldu

Kullanmıyorum canım ben
Ozaman gebelik var canım inşaallah,çünkü göğüslerde şişkinlik iğne etkisi ile olsaydı ilk başta olur sonra yok olurdu seninki sonradan olmaya başlamış. Eğer progestoron kullanıyor olsaydın onun etkisi ile diyebilirdim ama onuda kullanmıyormuşsun.

Kızlar kontrolden geldim. Bir tarafta 3 bir tarafta 4 yumurta oluşmuş. 18 16 16 boyutunda.çatlatma iğnesi yapma dedi. Polikistik olduğu için çok fazla cevap vermiş. Pazartesi aşılama yapılacak. Tam tüp bebeklik dedi dr. Çatlama iğnesi yapmadan aşılama olan var mı

Vallahi fotoğrafını çektim ama yükleme yapılmıyor doktor hatta eşime takıldı 3 adam gücündesin diye araştırsana keçi boynuzu tozu falan var işe yarıyorsa onunla kurabiye falan yapsan
Maşallah cnm ya şimdilik pekmez devam etsin bakalım vitamin ilacı da kullanıyor olacak olunca 1 sperm de yetiyor ben de onu çok zorlamak istemiyorum

Aşılamada yıkanıyor ve kaliteli sperm ve hızı artıyor cnm

Canım aşılama dohumhanedemı oluyor

Maşallah çok güzel büyümüşler,çoklu gebelikten kaçınmak için çatlatma yapmamıştır canım. Normalde aşılamada 3 ten fazla yumurta olunca durduruyorlar aşılama yapmıyorlar. Doktorun durdurmak yerine iğnesiz yapmak istemiştir.

Teşekkür ederim. Evet bir de senin için sıkıntı olur 1 yıl onla uğraşmak zorunda kalırız çok olunca dedi. Hayırlısı bakalim Çatlatma iğnesi yapmicağım için ben erkenden başlarım test yapmaya heralde
Aşılamada yıkanıyor ve kaliteli sperm ve hızı artıyor cnm
Teşekkürler canım. Hızlansınlar da kolayca varsınlar o zaman.

Canım aşılama dohumhanedemı oluyor
Canım benim özel muayene, hastaneye bağlı değil yani, o yüzden muayenede oldu, daha önceki de özel hastanedeydi, o da ayrı bi yer vardı orada yapıldu, ama başka yerlerde nasıl yapılıyor bilmiyorum canım

Hadi hayırlısı olsun kuzum benim, inşaallah hayırlı haberlerini alırız

Benimde bir tarafta 10na yakın 10 11 mm boyutlarında en büyüğü bir taraftada 5 adet oluşmuş bu boyutlarda irili ufaklı aşılamayı iptal edebilirim dedi moralim bozuldu tüp bebek tedavisinde olmasını istediğimiz oluyor dedi

Bende çok fazla olmuş diyince nolur iptal etmeyelim doktor bey demişim.Ama tabi Allah korusun sağlığımız da riske girecekse napalım.Aynı anda çok fazla çatlayınca karın içinde sıvı birikiyomuş bu da riskliymiş galiba. Gerçekten insan bir yandan kullandığı iğneleri ilaçları düşünüyor verdiği emeği. Ama kendi sağlığımız da önemli hayırlısı olsun hakkımızda inşallah. Belki bazıları gelişmez ya o zaman yapabilir bence

Kesinlikle doğru diyorsun, amannn bekarken ne zaman evlencen, evlenrisin çocuk ne zsman olcsk, biri olur ikinciyi ne zaman alcan, oğlan olursa sünnetini ne zaman yaptırcan sorular hiç bitmez
Hiçbir zaman kimseye sormadm hiçbir özel durumunu sorulmaz yani bılemezsın kımın ne sıııntısı derdi vardır..ahh insanlarımız.. bizi olumsuzlaştırıyorlar farkında olmadan

Doğumhane

Bende ozele gidiyorum çok korkuyorum
Doğumhanede muayene olduğumuz koltukta oluyor çok korkuyorsan sedasyon yaptır cnm ben ilkinde sedasyonlu yaptırmıştım

Bir de ilk aşılama günüm bende kanama oldu sizde de olmuş muydu? Bu arada dünde adetimin 4. Gunuydu gittim merional,klomen,aspirin,demir,folikasit başladık. Yumurtalar takip edilip duruma göre aşılama yapılacak biz de ailemizden kimseye söylemedik ilkinde herkesin beklentisi çok fazlaydı çünkü.

Kızım çok istiyor 2.5 yaşından beri istiyor artık psikolojik destek alıyoruz kardeş konusunda çok zor durumdayim şuan 6 yaşında her gün dua ediyor evet doktorumda karında sıvı girilirse ameliyata almak gerekiyor falan dedi açıkçası bilmiyorum bu kdr düşük dozda böyle olacagini düşünmüyordum iptal olmaz inşallah bir ay daha beklemek istemiyorum her geçen gün daha kötüye gidiyorum kardeş için sürekli ağlayan bir çocugm var dayana miyorum onu böyle gördükçe

Kanama oldu bende de ama çok hafif, doktor normal olduğunu söyledi, yapılan işlem yüzünden olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…