-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Hayırlısı olsun canım hoşgeldinGecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimize
Sağol canım. Yarın daha detaylı konuşurum doktorla. İnşallah denk gelir.Doktor ayarlaması gerekıyor onu canım mesela bndede sokağa çıkma yasağı vardı nasıl olcak dedim izin kağıdı yazdı cuma gunu gece 12 de çatlatma iğnesini yaptım pazar gunu öğlen 12 de aşıyı yaptı
Umudum canım aşılamadan yana yok ben direk tüpe başlayalım diyorum ama eşim ısrar ediyorÖyle deme kuzum umudumuzu kayvetmek yok tamaö mı
İğneyi herkese mi yapılıyor ilk aşılamamda bana yapmadılae kolemen kullandım benBenım ilaçlar muayne ücreti 2850 falan tuttu herşey dahil aşilama 1200 demişti sperm testi içinde ilaçlar çok pahalı iğne gonal f 600 tl ben ıkı tane aldım bide
Doktordan doktora fark edıyor galıba kimine iğne verıyor kimine hapİğneyi herkese mi yapılıyor ilk aşılamamda bana yapmadılae kolemen kullandım ben
İnşaallah canım, her şeyin hayırlısıNeyse napalım hayırlısı artık. Nasipten ötesi olmuyor. Hele bu çocuk işinde hesap kitap işi hiç olmuyor.Tıp fakültesinde doktorum. haftasonu yapmaz galiba cuma ya da pazartesi yapar eğer her şey uygunsa tabi.
Aşılama daha az maliyetli canım, yani bi engel bi sıkıntı yoksa deneyebilirsiniz. Çok yorucu aşamalar ama napalımUmudum canım aşılamadan yana yok ben direk tüpe başlayalım diyorum ama eşim ısrar ediyor
Kesinlikle ilk aşılamamda bende klomen ve çatlatma iğnesi ile yapıldı, şimdiki iğne iğne şeklinde devam ettiDoktordan doktora fark edıyor galıba kimine iğne verıyor kimine hap
İlki tutmamişmiydiKesinlikle ilk aşılamamda bende klomen ve çatlatma iğnesi ile yapıldı, şimdiki iğne iğne şeklinde devam etti
Tutmadı canımİlki tutmamişmiydi
Hadıya baya etkiliymiş güzel artmiş maşallahBu arada arkadaşlar sperm sayısı ile ilgili anason önermiştim, bugün ki sonuçtan sonra kesinlikle içilmesini tavsiye ediyorum, 5 ay da iki katı arttı yıkama sonrası sonuç
Günaydın canım vallahi 9.gün bugün aşılamamın sırf buraya yazmak için takip ediyorum göğüsleri de ağrı var baya üzerine yatamıyorum dokunamıyorum ama öyle dolu dolu değil göğüslerim mesela birde bugün sabah evi toplarken fark ettim sağ kasığım ve belimin sağ tarafı sızlıyor böyle içi sıcakmışta sanki yanıyormuş gibi ama bunları ben adet olacağım zamanda yaşıyorum sadece göğüslerim bir tık daha acıyor şuanda oda iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum 10 günde anca gidiyormuş ya o yüzdenGünaydın kızlar, herhangibir belirtiniz,bir değişliklik var mı ?
Sen progestan kullanıyor musun canımGünaydın canım vallahi 9.gün bugün aşılamamın sırf buraya yazmak için takip ediyorum göğüsleri de ağrı var baya üzerine yatamıyorum dokunamıyorum ama öyle dolu dolu değil göğüslerim mesela birde bugün sabah evi toplarken fark ettim sağ kasığım ve belimin sağ tarafı sızlıyor böyle içi sıcakmışta sanki yanıyormuş gibi ama bunları ben adet olacağım zamanda yaşıyorum sadece göğüslerim bir tık daha acıyor şuanda oda iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum 10 günde anca gidiyormuş ya o yüzden
Kullanmıyorum canım benSen progestan kullanıyor musun canım
Sadece folik asit içiyorumKullanmıyorum canım ben