Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimize
Hayırlısı olsun canım hoşgeldin bekleyenler arasında sıranız..... Diye bir espri yapayım benimde 1 hafta var test için Rabbim nasip eder inşallah hepimize duş alma yat hep bugün ağır kaldırıma yukarıya doğru uzanma dikkat et olur mu bir hafta en azından

Kızlar ben daha önce klomen ve çatlatma iğnesinde 2 yumurtalığımda da 6 cm e yakın 2 kist oluştu.doktod stresten çatlamamış dedi.Yapılacak bişey var mı bildiğiniz. Her gün havuç yiyorum çatlamayı kolaylaştırıyormuş diye okumuştum. Başına böyle bir şey gelen var mı

Sağol canım. Yarın daha detaylı konuşurum doktorla. İnşallah denk gelir.

Benım ilaçlar muayne ücreti 2850 falan tuttu herşey dahil aşilama 1200 demişti sperm testi içinde ilaçlar çok pahalı iğne gonal f 600 tl ben ıkı tane aldım bide
İğneyi herkese mi yapılıyor ilk aşılamamda bana yapmadılae kolemen kullandım ben

Neyse napalım hayırlısı artık. Nasipten ötesi olmuyor. Hele bu çocuk işinde hesap kitap işi hiç olmuyor.Tıp fakültesinde doktorum. haftasonu yapmaz galiba cuma ya da pazartesi yapar eğer her şey uygunsa tabi.
İnşaallah canım, her şeyin hayırlısı

Umudum canım aşılamadan yana yok ben direk tüpe başlayalım diyorum ama eşim ısrar ediyor
Aşılama daha az maliyetli canım, yani bi engel bi sıkıntı yoksa deneyebilirsiniz. Çok yorucu aşamalar ama napalım

Bu arada arkadaşlar sperm sayısı ile ilgili anason önermiştim, bugün ki sonuçtan sonra kesinlikle içilmesini tavsiye ediyorum, 5 ay da iki katı arttı yıkama sonrası sonuç

Kızlar elimde yarım gonal f 450 ml iğne kalmişti yenı açildi tarihi çok daha 150 ml var içinde ıkı vurulmalik Denizliden olan varsa aramızda aşı olcak verebilirim bir kişi vardi galiba denizliden

Günaydın kızlar, herhangibir belirtiniz,bir değişliklik var mı ?
Günaydın canım vallahi 9.gün bugün aşılamamın sırf buraya yazmak için takip ediyorum göğüsleri de ağrı var baya üzerine yatamıyorum dokunamıyorum ama öyle dolu dolu değil göğüslerim mesela birde bugün sabah evi toplarken fark ettim sağ kasığım ve belimin sağ tarafı sızlıyor böyle içi sıcakmışta sanki yanıyormuş gibi ama bunları ben adet olacağım zamanda yaşıyorum sadece göğüslerim bir tık daha acıyor şuanda oda iğnenin etkisi olabilir diye düşünüyorum 10 günde anca gidiyormuş ya o yüzden

Sen progestan kullanıyor musun canım

Aşılamanın
7. Günü= alt karnımda huzursuzluk(sol kasık hafif sancı), göğüste şişkinlik (progesteron etkisi olabilir)
Belim buz gibi sıcak bişeyle sarsam rahatlayack gibi
Yüzümde 2 tane sivilce çıktı.
Bacaklarımda ara ara sızı
8.günü=adet sancısı gibi bir sancı çekiyorum sanki adet olsam rahatlayacakmışım gibi. Kasıklarımda ağrı yok sadece pelvik bölge huzursuzluğu
9. Günü =adet olacakmışım hissi devam ediyor. Belki biriken progestoron tortularının verdiği bir rahatsızlıktır. Bugün 10 temmuz tahlil günü 17 temmuz.7 gün var geçer mi bilmem. Bunların yanında ilk günden beri devam eden şişkinlik ,göğüslerde gerginlik bacaklara ara ara vuran sızı var.
10. Gün= bugün çok huzursuz uyandım regl oldu olacakmışım gibi. duş alırken progestoronun tortusu birikmişti onu temizledim. İnşaallah vardır bebiş.
11. Gün= bugün sancım yok sadece tuvaletimi yaparken sol kasığımda sancı (ağrı) oluyor. Sivilcelerim arttı. Göğüslerim kocaman oldu ağırlaştı taşıyamıyorum sanki
12. Gün = bu sabah progestoronun tortusunu duşta temizledim. akşama doğru progestoron jel pembe tortu şeklinde geri geldi sonrasında hafif sancı oldu. Tortudan sonra peçete ile sildiğimde iğne ucu kadar küçük kan geldi.
13. Gün = regl başlıyor. Yanlış anlamışım sadece pembe leke oldu 2 kez
14. Kahverengi lekelenme oldu .tortu kahverengi şeklinde geri geldi.
15. Gün leke yok gayet iyiyim

Bunlar benim ilk aşılamada aldığım notlardı kızlar ,ilk aşılamada gebelik oluşmuştu belki size rehber olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…