- Konu Sahibi Hayalletcasper
Hoşgeldın aramıza canım insallah tutar sağlıkla kucağına alırsın inşallah düşme sebebi neydi kaç aylıkken düştü progestan verdimi aşılamadan sonra p düşüğü engelliyor muş bana verdide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldın aramıza canım insallah tutar sağlıkla kucağına alırsın inşallah düşme sebebi neydi kaç aylıkken düştü progestan verdimi aşılamadan sonra p düşüğü engelliyor muş bana verdide
Hoşbuldum canım aşılamadan sonra coraspin crone jel ve folikmasit vermişti. Test gününden bir hafta sonra düşmüştü canım. Bakalım inşaallah bu tutunurHoşgeldın aramıza canım insallah tutar sağlıkla kucağına alırsın inşallah düşme sebebi neydi kaç aylıkken düştü progestan verdimi aşılamadan sonra p düşüğü engelliyor muş bana verdide
İnşallah bu sefer tutunur bebeğiniz. Sizdeki sorun neydi acaba benimde ilk aşılamam olcak ve pek umudum yokHoşbuldum canım aşılamadan sonra coraspin crone jel ve folikmasit vermişti. Test gününden bir hafta sonra düşmüştü canım. Bakalım inşaallah bu tutunur
Valla söylediklerine göre sorun yokmuş. Sol tarafımda 2 cm çikolata kisti var bana göre o sorun olabilir. Onun dışında hormanlar hsg filmi hepsi normal doktorlara göre.İnşallah bu sefer tutunur bebeğiniz. Sizdeki sorun neydi acaba benimde ilk aşılamam olcak ve pek umudum yok
Bizimde sorun yok kist falan yok amh düşük ama ultrasonda 14-15 yumurta sayıyorlar. Tutması için bişey yapmışmıydınız geçen ayValla söylediklerine göre sorun yokmuş. Sol tarafımda 2 cm çikolata kisti var bana göre o sorun olabilir. Onun dışında hormanlar hsg filmi hepsi normal doktorlara göre.
Aa nasil bir hafta sonra düştü nerden bildiniz kanama mı oldu doktor mu dedi düşük diye bende de çikolata kisti var ya 3.5 cm bide insallah zarar vermez benımkıde doktor zarar vermez hatta hamile kalınca geçer bile dedi kistHoşbuldum canım aşılamadan sonra coraspin crone jel ve folikmasit vermişti. Test gününden bir hafta sonra düşmüştü canım. Bakalım inşaallah bu tutunur
Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bebiş haberini alırızAaaa bende şimdi doktordan çıktım benim de bugün yapılıyor nasipse
Amh bence değişken bir değer onunla ilgili çok makale okudum . O değere çok güvenmemek gerek canım. Ben ilk aylarda amh testi yaptırdım ve 1,22 çıktı baya bi yıkıldım devlet hastanesi doktoru biran önce hamile kalmalısın amh düşük felan dedi. Ben tabi bi stres bi üzüntü olur o şekilde çocuk. Testi6 ay sonra tekrarladık ve 3,20 çıktı amh ,yumurtalarında yaşına göre iyi dediler. Onun için amh a pek güvenmemek gerekir.Bizimde sorun yok kist falan yok amh düşük ama ultrasonda 14-15 yumurta sayıyorlar. Tutması için bişey yapmışmıydınız geçen ay
İnşaallah kuzum, oldu bitti bakalım hayırlısı artıkHayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bebiş haberini alırız
Bir hafta sonra kanamabaşladı canım ve bthg değerinde düşük oldu.Aa nasil bir hafta sonra düştü nerden bildiniz kanama mı oldu doktor mu dedi düşük diye bende de çikolata kisti var ya 3.5 cm bide insallah zarar vermez benımkıde doktor zarar vermez hatta hamile kalınca geçer bile dedi kist
Darısı başıma inşallah. Bende yarın kontrole gidicem. Cuma nöbetçiyim aşılamayı cuma yapalım derse napcam bilmiyorum. Bi de çatlatma iğnesini yarın sabah yapsam cuma akşam 36 saat olur. Haftasonu giriyo nasıl olacak hiçç bilmiyorum. Ayarlama işi beni daha çok strese sokuyor.İnşaallah kuzum, oldu bitti bakalım hayırlısı artık
Aynı bnde öyle oldum yaa acaba bana mı demek istıyolar şimdi bana soracaklar sende yokmu yapmıyon mu yap artık diyecekler dıye sankı oluyorda biz yapmıyoz o kadar kolay olsa elimizle koyuyoz sankı biz onlardan çok istıyoz zaten olmasını
Bende çok kızıyorum soranlara her evlinin çocugu olmak zorunda mı hemen..Aynı bnde öyle oldum yaa acaba bana mı demek istıyolar şimdi bana soracaklar sende yokmu yapmıyon mu yap artık diyecekler dıye sankı oluyorda biz yapmıyoz o kadar kolay olsa elimizle koyuyoz sankı biz onlardan çok istıyoz zaten olmasını
Hımmm benim pazartesi yapıldı çatlatma iğnesi saat bir gibiydi, bugün 12-13 arası aşılama yapıldı, kontrol de yapıldı çatlama başlamış dedi doktor, çalışırken bunları ayarlamak çok sıkıntı canım ya, haftasonuna denk gelse yapmayacak mı doktorDarısı başıma inşallah. Bende yarın kontrole gidicem. Cuma nöbetçiyim aşılamayı cuma yapalım derse napcam bilmiyorum. Bi de çatlatma iğnesini yarın sabah yapsam cuma akşam 36 saat olur. Haftasonu giriyo nasıl olacak hiçç bilmiyorum. Ayarlama işi beni daha çok strese sokuyor.
Kesinlikle doğru diyorsun, amannn bekarken ne zaman evlencen, evlenrisin çocuk ne zsman olcsk, biri olur ikinciyi ne zaman alcan, oğlan olursa sünnetini ne zaman yaptırcan sorular hiç bitmezBende çok kızıyorum soranlara her evlinin çocugu olmak zorunda mı hemen..
Neyse napalım hayırlısı artık. Nasipten ötesi olmuyor. Hele bu çocuk işinde hesap kitap işi hiç olmuyor.Tıp fakültesinde doktorum. haftasonu yapmaz galiba cuma ya da pazartesi yapar eğer her şey uygunsa tabi.Hımmm benim pazartesi yapıldı çatlatma iğnesi saat bir gibiydi, bugün 12-13 arası aşılama yapıldı, kontrol de yapıldı çatlama başlamış dedi doktor, çalışırken bunları ayarlamak çok sıkıntı canım ya, haftasonuna denk gelse yapmayacak mı doktor
Banada öyle dediler tüp bebek raoporu için gittim ultrasonda 3-4 yumurta görseydi aşılama olmadan vercekti rapor ama çok yumurta olunca amh tek başına geçerli değil dedi 2 kere aşılama yaptırmam gerekiyormuş.Amh bence değişken bir değer onunla ilgili çok makale okudum . O değere çok güvenmemek gerek canım. Ben ilk aylarda amh testi yaptırdım ve 1,22 çıktı baya bi yıkıldım devlet hastanesi doktoru biran önce hamile kalmalısın amh düşük felan dedi. Ben tabi bi stres bi üzüntü olur o şekilde çocuk. Testi6 ay sonra tekrarladık ve 3,20 çıktı amh ,yumurtalarında yaşına göre iyi dediler. Onun için amh a pek güvenmemek gerekir.
Amin canım inşallah. Taze transfer mi olacak. Şimdiden hayırlı olsunallahım herkese versin inş bende bu ay transfer olacağım inşallah
yok kuzum ya bir yıl oldu, nisan ayında düşük yaptım daha da yeni olacagım transferAmin canım inşallah. Taze transfer mi olacak. Şimdiden hayırlı olsun
Doktor ayarlaması gerekıyor onu canım mesela bndede sokağa çıkma yasağı vardı nasıl olcak dedim izin kağıdı yazdı cuma gunu gece 12 de çatlatma iğnesini yaptım pazar gunu öğlen 12 de aşıyı yaptıDarısı başıma inşallah. Bende yarın kontrole gidicem. Cuma nöbetçiyim aşılamayı cuma yapalım derse napcam bilmiyorum. Bi de çatlatma iğnesini yarın sabah yapsam cuma akşam 36 saat olur. Haftasonu giriyo nasıl olacak hiçç bilmiyorum. Ayarlama işi beni daha çok strese sokuyor.