Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amannn herkes her şeyi çok biliyor zaten

Ben ocağın 30 da adet oluyorum adetin 2.günü başlanıyır sanırım tedaviye şubata denk geliyor ozamn dimi

Gecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimize
Hayırlısı olsun canım hoşgeldin bekleyenler arasında sıranız..... Diye bir espri yapayım benimde 1 hafta var test için Rabbim nasip eder inşallah hepimize duş alma yat hep bugün ağır kaldırıma yukarıya doğru uzanma dikkat et olur mu bir hafta en azından

Birde arkadaşlar nekadara yaptırdınız veya yaptırcaksınız aşılamayı ?

Yok canım bi sıkıntı olmuyor duruma göre tedaviye başlanıyor, diğer doktorum 5. Güne kadar gelebilirsin demişti. Başladık biz tedaviye bugün aşılama olacak nasipse
Rabbim boş çevirmesin canım inşallah güsel sonuçlanır birde adetten kaç gün sonra aşılamayı yapıyolar ben daha önce yaptırdım ama baya 3sne falan hatırlamıyorum

Rabbim boş çevirmesin canım inşallah güsel sonuçlanır birde adetten kaç gün sonra aşılamayı yapıyolar ben daha önce yaptırdım ama baya 3sne falan hatırlamıyorum
Şöyle ki tam yumurtlama dönemine denk geliyor yani adet başlangıcına bi 14-15 gğn ekle, her doktor farklı, benim çatlama olup olmadığını kontrol etti doktor kimisi etmiyor

Bize toplam 2 buçuk dediler şöyle bi bakıyorumda en fazla bizmki tutmuş ilaçlar hariç
Daha önce 1500 verdik, ilaçlar sperm yıkama vs hariç, şimdi bu doktor daha uygun oldu nasip, insan parayı ikinci plana atıyor bu durumlarda

Şöyle ki tam yumurtlama dönemine denk geliyor yani adet başlangıcına bi 14-15 gğn ekle, her doktor farklı, benim çatlama olup olmadığını kontrol etti doktor kimisi etmiyor
Kontrol etti ettiği gun mu yapti Aşiyi benımkide kontrol etmedi etmeden yaptı çatladımı çatlamadımı çok merak ediyorum 14. Gun koydu Aşiyi bana

Hayırlı olsun canim. O zaman şansın daha yüksek Allahın izniyle.Sağlıcakla gelir inşallah bebeğin. Ekliyorum seni de

Hayırlı olsun canim. O zaman şansın daha yüksek Allahın izniyle.Sağlıcakla gelir inşallah bebeğin. Ekliyorum seni de
Evet eklersen çok sevinirim bu aşılamayı kimseye söylemedim anneme bile onun için tek paylaştığım yer sizler Oldunuz. İnşaallah bu ay hepimiz için mutlu son olur.

Merhaba, bende 2 ocakta yaptırdım aşılama. 17 ocak test günüm. 2. Aşılamam olacak. İlkinde tuttu ama düşükle sonuçlandı malesef.
Hoşgeldın aramıza canım insallah tutar sağlıkla kucağına alırsın inşallah düşme sebebi neydi kaç aylıkken düştü progestan verdimi aşılamadan sonra p düşüğü engelliyor muş bana verdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…