- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Amannn herkes her şeyi çok biliyor zatenAynı bnde öyle oldum yaa acaba bana mı demek istıyolar şimdi bana soracaklar sende yokmu yapmıyon mu yap artık diyecekler dıye sankı oluyorda biz yapmıyoz o kadar kolay olsa elimizle koyuyoz sankı biz onlardan çok istıyoz zaten olmasını
Ben haftasonu na denk geldiği için pazartesi gittim 4. GünüydüBen ocağın 30 da adet oluyorum adetin 2.günü başlanıyır sanırım tedaviye şubata denk geliyor ozamn dimi
Hayırlısı olsun canım hoşgeldinGecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimize
Bi sıkıntı olmuyor heraldeBen haftasonu na denk geldiği için pazartesi gittim 4. Günüydü
Yok canım bi sıkıntı olmuyor duruma göre tedaviye başlanıyor, diğer doktorum 5. Güne kadar gelebilirsin demişti. Başladık biz tedaviye bugün aşılama olacak nasipseBi sıkıntı olmuyor heralde
Rabbim boş çevirmesin canım inşallah güsel sonuçlanır birde adetten kaç gün sonra aşılamayı yapıyolar ben daha önce yaptırdım ama baya 3sne falan hatırlamıyorumYok canım bi sıkıntı olmuyor duruma göre tedaviye başlanıyor, diğer doktorum 5. Güne kadar gelebilirsin demişti. Başladık biz tedaviye bugün aşılama olacak nasipse
1000 tl aşılama ücreti, ilaçları ilk muayeneye de hesaplamak lazım, her yerde farklıBirde arkadaşlar nekadara yaptırdınız veya yaptırcaksınız aşılamayı ?
Bize toplam 2 buçuk dediler şöyle bi bakıyorumda en fazla bizmki tutmuş ilaçlar hariç1000 tl aşılama ücreti, ilaçları ilk muayeneye de hesaplamak lazım, her yerde farklı
Şöyle ki tam yumurtlama dönemine denk geliyor yani adet başlangıcına bi 14-15 gğn ekle, her doktor farklı, benim çatlama olup olmadığını kontrol etti doktor kimisi etmiyorRabbim boş çevirmesin canım inşallah güsel sonuçlanır birde adetten kaç gün sonra aşılamayı yapıyolar ben daha önce yaptırdım ama baya 3sne falan hatırlamıyorum
Daha önce 1500 verdik, ilaçlar sperm yıkama vs hariç, şimdi bu doktor daha uygun oldu nasip, insan parayı ikinci plana atıyor bu durumlardaBize toplam 2 buçuk dediler şöyle bi bakıyorumda en fazla bizmki tutmuş ilaçlar hariç
Tabiki öyle olsunda hiç benim umudum da yok öylesine işte yaptroyoruzDaha önce 1500 verdik, ilaçlar sperm yıkama vs hariç, şimdi bu doktor daha uygun oldu nasip, insan parayı ikinci plana atıyor bu durumlarda
Öyle deme kuzum umudumuzu kayvetmek yok tamaö mıTabiki öyle olsunda hiç benim umudum da yok öylesine işte yaptroyoruz
Benım ilaçlar muayne ücreti 2850 falan tuttu herşey dahil aşilama 1200 demişti sperm testi içinde ilaçlar çok pahalı iğne gonal f 600 tl ben ıkı tane aldım bideBirde arkadaşlar nekadara yaptırdınız veya yaptırcaksınız aşılamayı ?
Kontrol etti ettiği gun mu yapti Aşiyi benımkide kontrol etmedi etmeden yaptı çatladımı çatlamadımı çok merak ediyorum 14. Gun koydu Aşiyi banaŞöyle ki tam yumurtlama dönemine denk geliyor yani adet başlangıcına bi 14-15 gğn ekle, her doktor farklı, benim çatlama olup olmadığını kontrol etti doktor kimisi etmiyor
Evet eklersen çok sevinirimHayırlı olsun canim. O zaman şansın daha yüksek Allahın izniyle.Sağlıcakla gelir inşallah bebeğin. Ekliyorum seni de
Hoşgeldın aramıza canım insallah tutar sağlıkla kucağına alırsın inşallah düşme sebebi neydi kaç aylıkken düştü progestan verdimi aşılamadan sonra p düşüğü engelliyor muş bana verdideMerhaba, bende 2 ocakta yaptırdım aşılama. 17 ocak test günüm. 2. Aşılamam olacak. İlkinde tuttu ama düşükle sonuçlandı malesef.