Gebeliğe Hazırlık Ocakta aşılama yapılacaklar(2021)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle sende var mı bilinen rahatsızlığın
Yok şükür yumurtam büyüyor çatlıyor reglim zamanında olur, rahım fılmı çektirdim tüpler açık hormon testim normal sadece temmuzda tsh düşüktü hipertroıd çıktı ama oda ilaçla normale döndü hemen değerlerim normalmiş gayet uygun hamıleliğe dedi doktor.. biçok doktora muayene oldum hepsi denemeye devam dedi sıkıntı yok tabiki şükrediyorum sıkıntı yok dıye ama bazen dıyorum ki herşey normalse neden tutmuyor ;(

Öyle olmayan da çok canım arkadaşımın 7.8 yıldır olmamiş ıkı aşilama denemiş tutmamiş şimdi tüp bebek yaptıracak oda hiç bi sorunu yok olmuyor

Hep ummadığınız anda olacak diyolar ya, vakti saati var.insan neyi çok isterse onla imtihan edilirmiş canım. Çocuk istemeyenlerin ardı ardına oluyor falan. Bugün Müge anlı da gördüm kız benle yaşıt 25 yaşında 5 tane çocuğu var maşallah. Çalışma arkadaşlarımdan biri ilk çocuğunda spiral taktırmış öyle gebe kaldı. Ben bebek diye içim yanarken o da belki aldırırım karar vermedim demişti.hatırlayınca bile canım yanıyor. İmtihan imtihan imtihan bu başka bir şey olamaz.

Evet ya millet korunurken bile kalıyor istemeyenin fazla fazla oluyor Allahım isteyene versın insallah aldıranlara değerini bilmeyenlere vermesin

Öyle olmayan da çok canım arkadaşımın 7.8 yıldır olmamiş ıkı aşilama denemiş tutmamiş şimdi tüp bebek yaptıracak oda hiç bi sorunu yok olmuyor
Doğrudur vallahi rabbim kimine hemen verıyor kımını de bekletiyor..İnşaAllah tez zamanda olur ne zor bi süreç hele ki 7yıl 8yıl Allah yardımcıları olsun da kucağımızı boş bırakmasın hiçbirimizin

Bende bugun duydum 45gunluk bi hamile evlenmeden olmuş aldıracaklarmış doktor ayarlamışlar şokla dınlıyorum boyle şeyleri nasıl ımtıhan işte baksana..heleki spiralle hamıle kalanlar resmen Allah verıyor işte ne olursa olsun.. Ya dıyorlarki aklından çıktıgı anda oluyor nasıl çıkıyor bu akıldan? ben beceremiyorum

Boşvereceksin, başka şeylerle meşgul olacaksın, tam anlamıyla çıkmıyor kafadan ama, iki ay öncesine kadar her regl olduğumda hüngür hüngür ağlıyordum iki aydır ağlamıyorum, ol derse olacak biliyorum ve buna tam anlamıyla inanıyorum, ağlamak ağlamaklık getirir dediler bana ve o gün ağlamayı bıraktım ben. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ahhh bilirim bende her regl de ağlıyordum nerdeyse sonra alıştım mı ne ağlamıyorum da artık saldım yani.. ama dediğin gbi ağlamak yok olumsuzları atıyorum kafamdan hep olumlu olucam olumsuz şey çıkmayacak ağzımdan dedim anlatırken hemen negatife bağlıyorum olmuyor dıye olmuyor da demıcem Zamanı var

Aynen bende aklından çıkar stres yapma diyenlere tarifini ver diyesim geliyor. Örgü örüyorum aklımda, yemek yiyorum aklımda , hiç çıkmıyor ki mübarek

Ben umutluyum ya bizim topiktekilerin hepsi gebe kalaca. Hamiş anneler topiği açcaz. Bebeklerimizin cinsiyetini isimlerini hatta bez markalarını falan konuşcaz. Sonra benimki çok ağlıyoolar, çok gazı var çok yaramazlar olarak devam edeceğiz.

Aynen çıkmıyor kı artık malasef bnde ağlamıyorum artık aliştim güçlü durmaya çalişiyorum eşime karşi ailelerimize karşi

Ayy ne güzel hayaller bi gun gerçek olur inşallah canım aminn

Aynen bende aklından çıkar stres yapma diyenlere tarifini ver diyesim geliyor. Örgü örüyorum aklımda, yemek yiyorum aklımda , hiç çıkmıyor ki mübarek
Bende kendimi alamıyorum dusunmekten bi doktora daha mı gıtsem acaba o ne der şunları mı yesem vitamınleri içtim mi bugun.. örgü örüyorum bebek için mi örsem derlermiş ya doğmamış bebeğe yapılmaz dıye neler yapasım var korkuyorum olmazsa üzülmekten

Bende hiç bebekle ilgili bir şey örmedim. Belki çok batıl ama ben kendimi biliyorum bakar bakar ağlarım. Balık burcuyum bi de tam sulu göz. Hormonları da yiyip çekilmez huysuz bi duygusal oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…