- 19 Kasım 2019
- 755
- 662
- 30
-
- Konu Sahibi Hayalletcasper
Olabilir daha almadım bende aşılamaya başlayınca alacağımİç olarak satılıyor kavrulmamış onlar sanırım
Hep okuyordum bat sat ne dıye merak edıyordumEvet canım
Beklenen adet tarhinin kısaltılmışı. Sat da son adet tarihiymiş bende burda öğrendim.
Çok zorlu bir süreç ve ilk klomem+çatlatma iğnesi tedavimde ağlaya ağlaya Allahım bu ne zor Bi yol kımse nın kucağını boş bırakmasın dye dualar ettım aslında çıktığım bu yolda en basit tedavıymış psikolojik olarak yorucu ınsallah çektiğimiz acılara değer Allahım hepımıze nasip eder. Kalbimiz kendı bebek haberlerimiz CıZ eder. Allahım aratmasın hayırlı evlatlar nasip etsinBebek yolunda çok yorucu aşamalardan geçiyoruz. Ama her aşamada bir adım daha yaklaşıyoruz. Allah a çok şükür doktora gitme imkanımız var. İnşallah gerek kalmaz ama tüp bebek de bir seçenek, maddi açıdan ne kadar zor olsa da. Ama bunlar bize anneliğin daha başlamadan ne kadar zor olduğunu anlatıyor. Bizim imtihanımız da böyleymiş, Rabbim sağlıklı evlatlar versin hepimize.Bugün benden 2 yaş küçük kuzenimin hamilelik haberini aldım. Onun adına çok sevindim ama kalbim cız etti. Belli etmemek için zor tuttum kendimi.Bu günler de geçecek inşallah. Yıllardır isteyen herkese Allah’ım sağlıklı evlatlar versin. kim bilir hiç olmayanların içi nasıl yanıyodur.
Hoşgeldın aramıza canım sende mı yenı yaptırdın Aşiyi sonuçmu beklıyorsun evet psikolojikmen çok zor bi süreç iğnelerin etkisinden üç gundür karnımın içleri acıyor çok aşiri bi şişkinlik var gaz var hiç huzurum yok insallah emeklerimiz boşa gitmez Allahım bizimde yüzümüzü güldürür insallahÇok zorlu bir süreç ve ilk klomem+çatlatma iğnesi tedavimde ağlaya ağlaya Allahım bu ne zor Bi yol kımse nın kucağını boş bırakmasın dye dualar ettım aslında çıktığım bu yolda en basit tedavıymış psikolojik olarak yorucu ınsallah çektiğimiz acılara değer Allahım hepımıze nasip eder. Kalbimiz kendı bebek haberlerimiz CıZ eder. Allahım aratmasın hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım insallah aynen ya herşeyin saatini hesaplamaktan profösör olcaz valla progestanın bile saatini hesaplıyom gpmdeuüç defa ya aralarında 7.8 saat olsun diyeHerkes yazmış yazmış yazmış okudukça okudum hangisine cevap yazsam ne yazsam diye düşündümen iyisi böyle yazayım dedim asla umudumuzu kaybetmeyeceğiz düşüncemizden de atamızın imkanı yok saatli iğne saatli ilişki nasıl aklımızdan çıksın ki 2 güne bir doktora kontrole git yani zor Rabbim zamanınız var diyor bekletiyorum güzelleştiritorum diyor inşallah hepimiz hamile oluruz bu ay olmaz öbür ay olmadı öbür ay napalım bir türlü kucağımıza alıcaz minnoşlarmızı ama pes etmek yok
Benımde 20 ocak yazıyor aynıyız hadı hayırlısı adeti beklicen mı test yapcanmı yoksaCanım bat 16 sı görünüyor ama benim adetim düzenli olarak 30 ve 35 gün arası geldiği için 16 ocak ile 20 ocak arası diye yazabilirsin
Haftaya cumaya test yaparım sanırım yada bilmiyorum ki şuan ki psikolojim ile aşılamamın 12 ve 13 günü aynı olmayabilirBenımde 20 ocak yazıyor aynıyız hadı hayırlısı adeti beklicen mı test yapcanmı yoksa
Yok bana ilaç vermedi canımAmin canım insallah aynen ya herşeyin saatini hesaplamaktan profösör olcaz valla progestanın bile saatini hesaplıyom gpmdeuüç defa ya aralarında 7.8 saat olsun diyesnaa vermiş miydi progestan
Bende duygulanırım bende yengeç burcuyum..Bende hiç bebekle ilgili bir şey örmedim. Belki çok batıl ama ben kendimi biliyorum bakar bakar ağlarım. Balık burcuyum bi de tam sulu göz. Hormonları da yiyip çekilmez huysuz bi duygusal oluyorum
Aman mens dönemi diyorlar bi de adınaHep okuyordum bat sat ne dıye merak edıyordum
Yengeç anammmm her şeye ağlarız biz, duygusalın önde geleniyizBende duygulanırım bende yengeç burcuyum..ben yanımda bebek konuşulsa üzerime alınıyorum artık aacaba bana mı bşey demek ıstıyorlar dıye bi garip psıkoloji oluştu bende de hayırlısı
Gecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimizeMerhaba, bende pazartesi kontrole gidip iğnelere başlıycam nasipse benimde aşılamam yapılacak, Rabbim nasip etsin kucaklarımızı doldursun inşallah
Hoşgeldın canım aramıza insallah tutar bebişin heyecan yapma sakın koyarken eve gıdınce de yat bi gun boyunca wc, dışında kalkmaGecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimize
Ben hep adet dıyom vallaAman mens dönemi diyorlar bi de adınaregl deyince havalı oluyor ama adet diyoruz, teyze diyen var halam diyen var sesli güldüm
Aynen insan yapmaya da korkuyor dımı idrar testın de çıkmaz zatn heralde de kanda çıkar Bende adeti beklıyim boşuna boşuna hastaneye gıtmıyım kan vermıyim dedım orda çıktı mı sonuç daha çok üzülüyor insan yaaHaftaya cumaya test yaparım sanırım yada bilmiyorum ki şuan ki psikolojim ile aşılamamın 12 ve 13 günü aynı olmayabilir
Aynı bnde öyle oldum yaa acaba bana mı demek istıyolar şimdi bana soracaklar sende yokmu yapmıyon mu yap artık diyecekler dıye sankı oluyorda biz yapmıyoz o kadar kolay olsa elimizle koyuyoz sankı biz onlardan çok istıyoz zaten olmasınıBende duygulanırım bende yengeç burcuyum..ben yanımda bebek konuşulsa üzerime alınıyorum artık aacaba bana mı bşey demek ıstıyorlar dıye bi garip psıkoloji oluştu bende de hayırlısı
Ben bu ay adet olunca yaptırıcam inşallah ay sonu şubat başı sanırım ovulasyona başladım inşallah gerek kalmaz pamuk şekerim benimle olurHoşgeldın aramıza canım sende mı yenı yaptırdın Aşiyi sonuçmu beklıyorsun evet psikolojikmen çok zor bi süreç iğnelerin etkisinden üç gundür karnımın içleri acıyor çok aşiri bi şişkinlik var gaz var hiç huzurum yok insallah emeklerimiz boşa gitmez Allahım bizimde yüzümüzü güldürür insallah
Aaaa bende şimdi doktordan çıktım benim de bugün yapılıyor nasipseGecen hafta pazartesi basladum bugun asilamam olacak hayirlisi hepimize