JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler
kızlar darısı tüm isteyenlerin başına muhteşem bi duygu anlatamam..
canım benim tebrikler darısı hepimizin başına
bitanecik kızımmmm Kayıtlı Üye
Aminnnn Canimmmm........ Ne Mutlu Sanaaaa :)
şimdi eşimle kara verdik pazartesiyekadar beklicez pazartesi 10. gün oluyo zaten kısmet bekliyorum artık
Tebrik ederim arkadaşım. Darısı tüm isteyenlerin başına. Amin.
şimdi eşimle kara verdik pazartesiyekadar beklicez pazartesi 10. gün oluyo zaten kısmet bekliyorum artık
HADİ BAKALIM CANIM HAYIRLISI İNŞALLAH HASTALANMAZSIN DA HAMİŞSİNDİR HİÇ GECİKİYOMUYDU???
BUARADA MANİSANIN NERESİNDENSİN CANIMŞeniz
özlemmcim hayırlısı olsun ben merkezdeyim canım daha önce hiç gecikmezdim 30.gün adet olurdum korumayı bıraktıktan sonra hep 1-2 gün hayırlısı ile inşallah içimdedir bebeğim
ahhh ne güsel insallah bisede ugurlu gelirsiniz
özlemmcim hayırlısı olsun ben merkezdeyim canım daha önce hiç gecikmezdim 30.gün adet olurdum korumayı bıraktıktan sonra hep 1-2 gün hayırlısı ile inşallah içimdedir bebeğim
bende merkezdeyim canım inşallah hamişsindirr:teytey:
Kuzularım❤️❤️ Kayıtlı Üye
kızlar benide eklermisiniz 9 mart inş bu liste banada uğurlu gelirr:))
şekerlerrrrr liste nerde buarada yaaa ???
evet hani yeni liste yokmu
ohooo iş yıne basa dustu esın lısteyı hazırlıcaktaa oooooohhh ohhh hemen hazırlıyorum bayanlarrr
kizlar benim regl de 19 subati ama 4 gündür gelmedi ayin 20 de test yaptim ama sonuc hamile degil sizce ne yapayim neolur yardimci olun 2 sene olacak korunmayali ilk defa böyle oldum benneyaptımki
YEP YENİ LİSTEMİZ (22/02/2008) UNSAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BURSER::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT D.E.S.İ.R.E:::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT NESGUL:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ELİZABETHTOWN:::::::::::::::::::::::::26 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTT BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT CALAMİTYJANE::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT DENİZKOKUSU:::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT İSTİRİDYEYİM İNCİMSİN::::::::::::::::::1 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTT NUR82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTT DUYGUMUTLU:::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AppLE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTT fater:::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT NAZO GELİN ::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT PAMUKUM1::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::7 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ŞEKER:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Derram:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GULAY DA :::::::::::::::::::::::::::::::10 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DİPTİSDİPTİS::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT XNAZANX::::::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TUGBA:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ELALE::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEKLEMEK:::::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTT ELMALI TURTA:::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SARI ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ÖYKÜ BEBEK::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AYZEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SİDANUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MARTTTTTTTTTTTTTTTT SEYRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MARTTTTTTTTTTTTTTTT *GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *BAŞAK1984:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *SEREN_::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *RÜYALIM:::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *DAĞLARKIZI::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *SENA.KOCER:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *PONARAN::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *EDHAK::::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİ Z: ) ) *İLSU::::::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİM İZ:)) *ÖZLEMqqq:::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ:)) .......BEKLEMEDE...... ??ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT ???MENEK SE:::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT ???E.L.İ.F.T.G:::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBA TTT TTTTTTTTTTTTTTT ???ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ???GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDEEEEEE??? ???SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ???İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT ???YASULİ::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ???BİBEK SURATLI:::::::::::::::::::::::::18 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT
kizlar benim regl de 19 subati ama 4 gündür gelmedi ayin 20 de test yaptim ama sonuc hamile degil sizce ne yapayim neolur yardimci olun 2 sene olacak korunmayali ilk defa böyle oldum benneyaptımki
CNM BIRAZDAHA BEKLE İSTERSEN , AYIN 24UNE KADAR BEKLE BI BAKALIM SONUC NE OLACAK EGER GELMEZSE YINE TEST YAP BİTANEMMa.s.
kızlar bende pek umutlu değilim ama benide eklerimisiniz eğer değişmediyse 1 marta eklermisiniz ocak ayında düşük yaptım hiç umutlu değilim ama yinede merak ediyorum.belki rabbim yine yüzümü güldürür...
kızlar bende pek umutlu değilim ama benide eklerimisiniz eğer değişmediyse 1 marta eklermisiniz ocak ayında düşük yaptım hiç umutlu değilim ama yinede merak ediyorum.belki rabbim yine yüzümü güldürür...
İNSALAH CNM ALLAH ISTEYENLERIN YUZUNU HEP GULDURSUN İNSALLAH HEMEN EKLIYORUM CNM UMUDUNU KAYBETME YETERKİ
UZULMEZSEN SANA BISEY SORABILIRMIYIM KACINCI HAFTASINDA DUSUK YAPTIN CNM:teselli:
ÖZLEMCİM HAYIRLI OLSUN GÜZELİM DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH BNM 25 ŞUBAT AMA HİÇ HASTALANACAKMIŞIM GİBİ Bİ BELİRTİ YOK .pek ümitlenmek istemiorum ama hayırlısı artık ....
-------------------------------------------------------------------------------- YEP YENİ LİSTEMİZ (22/02/2008) *ŞUBATTTT* UNSAL:::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT SEVİL35:::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BERİL78::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BURSER::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT AREGON::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT D.E.S.İ.R.E:::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT NESGUL:::::::::::::::::::::::::::::::::::25 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ELİZABETHTOWN:::::::::::::::::::::::::26 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTT BARCLİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AŞİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT CALAMİTYJANE::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT SKEEY::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Yeşimexpo:::::::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT DENİZKOKUSU:::::::::::::::::::::::::::::29 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTT *MARTTTTT* İSTİRİDYEYİM İNCİMSİN::::::::::::::::::1 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT NUR82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTT TTTTTTTTTTTTTTTTTT DUYGUMUTLU:::::::::::::::::::::::::::::2 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AppLE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT fater::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT NAZO GELİN :::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT PAMUKUM1:::::::::::::::::::::::::::::::6 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT VUSLAT2008:::::::::::::::::::::::::::::7 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Derram:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ESRAKO::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GULAY DA :::::::::::::::::::::::::::::::10 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT DİPTİSDİPTİS::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::11 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT EMELİKO::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT HATİCE1007::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TUGBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ELALE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT BEKLEMEK:::::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ELMALI TURTA::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ŞİRİNE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SARI ŞEKER::::::::::::::::::::::::::::::::16 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ÖYKÜ BEBEK:::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT ZELİŞ82::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT AYZEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SİDANUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT SEYRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 MARTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT * GÜZEL HAMİŞLERİMİZ * *GULAN06::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *BAŞAK1984:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *MİNİKANNİŞ:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *SEREN_::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *ÇITIR PITIR::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *RÜYALIM:::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *DAĞLARKIZI::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *SENA.KOCER:::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ : ) ) *PONARAN::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: ) ) *EDHAK::::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİ Z: ) ) *İLSU::::::::::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİM İZ:)) *ÖZLEMqqq:::::::::::::::::::::::::::HAAAMİİŞİİMİZ: )) .......BEKLEMEDE...... ??ECRİNBEBEK::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT ???MENEK SE:::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT ???E.L.İ.F.T.G:::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBA TTT TTTTTTTTTTTTTTT ???ALİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ???GÖÇMEN:::::::::::::::::::::::::::::::BEKLEMEDEE EEEE??? ???SEYRA :::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ???İLKNURAY:::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTT ???YASULİ::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ???BİBEK SURATLI:::::::::::::::::::::::::18 ŞUBATTTTTTTTTTTTTTTTTT