Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

göçmencimm selam canım bende manisadanım KAN TESTİ YAPMAMALARINA ŞAŞIRDIM CANIM AMA GEÇEN AY BENİMDE ADETİM 10 GÜN GECİKTİ EĞER İDRARDA SİLİK FALAN ÇIKSAYDI BEN ÖZELDE YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYODUM CANIM İSTERSEN ÖZELE GİT :KK66:
İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR TATLIMM

arkadaslar özlemqqq arkadasımızda hamişşşşşşş.....
bir kişi daha eklendi hamiş listesine.hayırlı ugurlu olsun.
ya hakkaten cok ugurlu bu liste.insallah martta bana da bulaşır.
tüm bebiş isteyenlere nasip et allahım.

HAYIRLISI OLSUNNN....:teytey::teytey::teytey:
ALLAH TÜM İSTEYENLERE VERSİN İNŞALLAHŞenizŞenizŞeniz

:nazar:ANAMMMMM OLEY LEYY LEYY LEYYYY:teytey: HAYDİİ LİLİLİLİLİLİLİLLİLİ YAR HAYDİİ LİLİLİLİL YAARR HOPAAA:dance:
ÇOĞALSIN HAMİŞŞLEERRRR :teytey:
VAY BEE BİZİM BEBELER BU AY AZMIS BEKLEYEMİİİ:roflol:
KISS ESİİİNNNN NİRRDESİİİNN YAP CABUK ŞU LİSTEYİ YUKSAM ELE GECİRECEM BAK YINE:roflol::sm_cool:

canım antibiyotik olarak ravamycine 3milyon ünite kullanmanı tavsiye ederim çok güvenilirdir ve bilinen aman aman bir yan etkisi yoktur ağrı kesici olarakta minoset almanı öneririm
çok çok geçmiş olsun

teşekkür ederim verdiğin bilgi için ama bana dr Aksef diye bir antibiyotik verdi bide etol verdi ağrı kesici olarak bunlar zararlımıdır sence

vuslatcım benim yazdıklarım gebelerde dahi hiç problem çıkarmadan kullanılabilecek ilaçlar
sen genede jinekologunla görüş
senin söylediklerini bende kullandırıyorum hastalara ama senin gibi özel durumu olanlara yazdıklarımı reçete ediyorum

vuslatcım benim yazdıklarım gebelerde dahi hiç problem çıkarmadan kullanılabilecek ilaçlar
sen genede jinekologunla görüş
senin söylediklerini bende kullandırıyorum hastalara ama senin gibi özel durumu olanlara yazdıklarımı reçete ediyorum

sağol aklımda bulunacak ilaç isimleri akşama nasıl olsa çatlatmam var o zaman sorarım dişçim 1 hafta antibiyotik kullan dedi salı günü dikişler alınacak o zaman morfin kullanıcakmı acaba ne biliyim ilk defa dişetime dikiş atıldı da

Ya Aklima Takilan Ben Geçen Cuma şidetli Baş Ağrisi Ile Doktora Gittim Iğne Vuruldu Ağri Kesici Acaba Omu Geciktirdi Diyorum Ama Hiç Bi Sikintimda Yok Yani Gelmemesi Sikinti Yapmiyo

Göçmencim Erdal Bey hastanede de çalışıyor ancak hangisi bilmiyorum. Merkesinin adı Gynestetica. Telefon numarasını vereyim kendisi ile görüş en iyisi. 0 236 239 88 88.

yok canım sadece topikal spreyler var ondan sıkacak diş etin uyuşsun diye dikiş alma işlemi oldukça kolay oluyor sen ki ne badireler atlatmış bir bayansın dikiş alınımı hiç bişey gelir sana

Canımcım telefon numarasını yazdım ama izin vermiyor forumlar. Herhangi bir hastanede çalışmıyor kendisi. Kitapsaray-Manisada yeri.

yok canım sadece topikal spreyler var ondan sıkacak diş etin uyuşsun diye dikiş alma işlemi oldukça kolay oluyor sen ki ne badireler atlatmış bir bayansın dikiş alınımı hiç bişey gelir sana

tamam canım tam zamanında yetiştin imdadıma biraz sonra çıkıcam zaten jinekoloğumun yanına gidicem ama bu aydan zaten ümidim yoktu hiç olmazsa niye olmadı demem de ilaç lar yan etki yaptı derim kendime olmayınca dünyam kararıyorda 3 senede ömrüm bitti

Göçmencim Dediğim Gibi Bence Hamilesin Canim Ama Benim Geçen Ay 11.gün Geldi:KK43:
Bende 7.gün Test Yapmiştim çikmamişti Eğer 11,günde Gelmeseydi Pazartesiye Denk Geliodu özelde Kan Testi Yaptircaktim Bende Manisadanim Istersen özele Git Tatlim...

X