Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

kızlar çok fenayım dün dişimi çektirdim dr dişi çekerken fazla yarmış dikiş attı bide antibiyotik verdi bir hafta kullanıcam bugün çatlatmam var sizce antibiyotiğin bir zararı varmıdır acaba etkilermi çatlatma iğnesinin etkisini akşama dr a sorucam ama bekleyemiyorum inşallah bişey olmaz

selam kızlar geçen aydan bişey çıkmadı.şu anda mide bulantım.halsizliğim ve yumurtalıklarımda ağrı var.regli günüm 27 şubat.ama içimden bir ses hamile değilsin diyor

naber kız napıyorsun bak hamiş sayımıza nasılda artmış değil mi? Uğurlu geldim diyorum dün üç tane hamiş ekledim günde 3 tane eklersek yakında aday listesi diye birşey kalmayacak:))

:nazar:valla ya süper hamişlerimiz çoğalsın inşallah, yanlız bısey dıkkatımı cektı
herkes işyerinde test yapıyo ve hamiş oldugunu ogrenıyo:roflol:
herkes işyerinde test yapsın kıslaaarrr hamiş kalınıyo:roflol:
şaka tabıkıde ama tesadufunde boylesı :))
buarada sayfamızda degısıklık var sanırım yoksa yıne sadece bendemı gozukuyo:uhm:

hadi optum sizlerii mucuksssa.s.

selam kızlar geçen aydan bişey çıkmadı.şu anda mide bulantım.halsizliğim ve yumurtalıklarımda ağrı var.regli günüm 27 şubat.ama içimden bir ses hamile değilsin diyor

:nazar:cnm senı yanıltmak ıstemem ama benımde içime dogmustu kesın hamıleyım dedım hatta kendı kendıme aglamıstım aradan 5 gun gectı ve test yaptım gercekten hamiş oldugumu ogrendım ama sen yınede kendını şartlandırma son adetınden 28 gun gectıyse bı test yap ıstersen gülüma.s.

kızlar çok fenayım dün dişimi çektirdim dr dişi çekerken fazla yarmış dikiş attı bide antibiyotik verdi bir hafta kullanıcam bugün çatlatmam var sizce antibiyotiğin bir zararı varmıdır acaba etkilermi çatlatma iğnesinin etkisini akşama dr a sorucam ama bekleyemiyorum inşallah bişey olmaz

:nazar:inşallah olmaz bişey yaa doktorda ne okadar yarıyo yanı keske deseydın bunun ayıbı yok cunku gebelık ıcın doktora gıdıcem dıye daha dıkkat ederlerdı dişcilerde az cok bılıyo cunku ne kullanıp ne kullanılamyacagını ınsallah bısey olmaz cnm yaa

geçmişolsun a.s.

selam bayanlar size bir sorum olacak benim adetim düzenlidir her ay 4 gün önce olurum adetimdem buay olmadım klomen kullanmıştım aceba klomen adeti geciktirirmi diye düşünüyorum gercek adet günüm 24 de hep 4 gün erken olurdum düzenli buay olmadım korkuyorum desem yalan olmaz nasip bakalım 2 günü daha beklicez sevgilerle....

:nazar:cnm senı yanıltmak ıstemem ama benımde içime dogmustu kesın hamıleyım dedım hatta kendı kendıme aglamıstım aradan 5 gun gectı ve test yaptım gercekten hamiş oldugumu ogrendım ama sen yınede kendını şartlandırma son adetınden 28 gun gectıyse bı test yap ıstersen gülüma.s.

bugün tam 27. günüm .bende şartlandırmak istemiyorum ama .beni gören ne oldu sana diyo yüzüm bembeyaz nasıl halsizim,hiç böyle olmamıştım .ağrım sağ yumurtalığımda ve belime vuruyor

Dün öğrendim ben hamile olduğumu canım. 7-8 aydir istiyorduk.
Adetimden 1,5 gün falan geçmişti işyerinde test yaptım baktım ilkdefa ikinci cizgiyi gördüm silikti ama pembemsi. aksamleyinde hastanaye gidip kan testi yaptım. o da pozitif çıktı ama çok yeniymiş daha. kısmetse haftaya falan ultrasyon için giderim , umarım bi aksilik yoktur.

:nazar: cnmm hayırlı olsun sende geldin bizim aramıza hatta hooooşşşgelsiiinn:teytey: allah saglıklı hamişlik versin inşallah
en kısa zamanda bır doktora gıt baksınlar bence cnm
tekrar tebrıklera.s.

bugün tam 27. günüm .bende şartlandırmak istemiyorum ama .beni gören ne oldu sana diyo yüzüm bembeyaz nasıl halsizim,hiç böyle olmamıştım .ağrım sağ yumurtalığımda ve belime vuruyor

:nazar:allah allah benım yuzumde degısıklık yoktu ama herkes ne o gozlerın parlıyo yoksa hamişmisin demıstı bende bılmedıgım ıcın yoo dıyordum hep, bendede bel agrısı cok oldu ama ole yumurtalıgım agrımadı inşallah hamişsindir cnm eger degılsende sakın ama sakın uzulme benım slagonum:teytey:"yenı bır ay yeni bir şans demek bunu unutma "
a.s.

selam bayanlar size bir sorum olacak benim adetim düzenlidir her ay 4 gün önce olurum adetimdem buay olmadım klomen kullanmıştım aceba klomen adeti geciktirirmi diye düşünüyorum gercek adet günüm 24 de hep 4 gün erken olurdum düzenli buay olmadım korkuyorum desem yalan olmaz nasip bakalım 2 günü daha beklicez sevgilerle....

:nazar:niye korkuyorsun kıs herkes hamiş olmak için çıldırıyo burda allah herseyın hayırlısını versın sen ole dua et, kac gun gectı adetınden yanı normalde 28 gun ya senın 28 gunu gectımı cnm:uhm:

Manisada Doktor Erdal Yermez var. Çok iyi bir jinekolog. Ayrıca Lazer epilasyon merkezi de var. Hem süper bir insan hem süper bir doktor. Ben hamile olursam doğumumu o yaptıracak. :)
Manisada neden kan testi yapmıyorlar bilmiyorum ama ikinci çizgi silik çıktı ise kesin.. :) Tebrikler şimdiden .

korkuyorum hayal olmasından sevinçlerimn bitmesinden korkuyorum geçen ay günüm geçince hastaney gittimevde test yapmadan doğum hastanesi dediki tehlikeli dutrumlarda kan testi yapıyoruz sadece idrar yapalım dedi. bende bişey diyemedim allahım ümitlerimi boşa çıkarmasın yarabbim

canım antibiyotik olarak ravamycine 3milyon ünite kullanmanı tavsiye ederim çok güvenilirdir ve bilinen aman aman bir yan etkisi yoktur ağrı kesici olarakta minoset almanı öneririm
çok çok geçmiş olsun

normal adet olman gereken tarih geçtiyse bir test yapmanı öneririm canım
belkide beklediğin çift çizgi çok yakınlardadır

X