- 10 Aralık 2007
- 1.620
- 4
naber kız napıyorsun bak hamiş sayımıza nasılda artmış değil mi? Uğurlu geldim diyorum dün üç tane hamiş ekledim günde 3 tane eklersek yakında aday listesi diye birşey kalmayacak:))
selam kızlar geçen aydan bişey çıkmadı.şu anda mide bulantım.halsizliğim ve yumurtalıklarımda ağrı var.regli günüm 27 şubat.ama içimden bir ses hamile değilsin diyor
kızlar çok fenayım dün dişimi çektirdim dr dişi çekerken fazla yarmış dikiş attı bide antibiyotik verdi bir hafta kullanıcam bugün çatlatmam var sizce antibiyotiğin bir zararı varmıdır acaba etkilermi çatlatma iğnesinin etkisini akşama dr a sorucam ama bekleyemiyorum inşallah bişey olmaz
cnm senı yanıltmak ıstemem ama benımde içime dogmustu kesın hamıleyım dedım hatta kendı kendıme aglamıstım aradan 5 gun gectı ve test yaptım gercekten hamiş oldugumu ogrendım ama sen yınede kendını şartlandırma son adetınden 28 gun gectıyse bı test yap ıstersen gülüma.s.
Dün öğrendim ben hamile olduğumu canım. 7-8 aydir istiyorduk.
Adetimden 1,5 gün falan geçmişti işyerinde test yaptım baktım ilkdefa ikinci cizgiyi gördüm silikti ama pembemsi. aksamleyinde hastanaye gidip kan testi yaptım. o da pozitif çıktı ama çok yeniymiş daha. kısmetse haftaya falan ultrasyon için giderim , umarım bi aksilik yoktur.
bugün tam 27. günüm .bende şartlandırmak istemiyorum ama .beni gören ne oldu sana diyo yüzüm bembeyaz nasıl halsizim,hiç böyle olmamıştım .ağrım sağ yumurtalığımda ve belime vuruyor
selam bayanlar size bir sorum olacak benim adetim düzenlidir her ay 4 gün önce olurum adetimdem buay olmadım klomen kullanmıştım aceba klomen adeti geciktirirmi diye düşünüyorum gercek adet günüm 24 de hep 4 gün erken olurdum düzenli buay olmadım korkuyorum desem yalan olmaz nasip bakalım 2 günü daha beklicez sevgilerle....
kimse bana bişey sölemicekmisenağlama
kızlar çok fenayım dün dişimi çektirdim dr dişi çekerken fazla yarmış dikiş attı bide antibiyotik verdi bir hafta kullanıcam bugün çatlatmam var sizce antibiyotiğin bir zararı varmıdır acaba etkilermi çatlatma iğnesinin etkisini akşama dr a sorucam ama bekleyemiyorum inşallah bişey olmaz
selam bayanlar size bir sorum olacak benim adetim düzenlidir her ay 4 gün önce olurum adetimdem buay olmadım klomen kullanmıştım aceba klomen adeti geciktirirmi diye düşünüyorum gercek adet günüm 24 de hep 4 gün erken olurdum düzenli buay olmadım korkuyorum desem yalan olmaz nasip bakalım 2 günü daha beklicez sevgilerle....