Yasuli ve Beklemek teşekkür ederim ikinize de . Araştırıcam Forteli. Sevgili edhak tebrik ederim :) Darısı tüm anne olmak isteyenlerin başına.
arkadaslar merhaba
benimde dün regl olmam lazımdı olmadım, bugun gebelik testi yaptım pembe çıktı . acaba hamile miyim ya , çok da umutlanmak istemiyorum
diğer aylar test yaptığımda hep tek negait çıkardı pozitif tarafta hiç çizgi çıkmazdı
teşekkür ederim canım inş darısı sizlerin başına
beklemek canım sana da ayrıca teşekkür ederim bundan sonra sık sık bu listeyi de takip edicem inş herkes en geç martta dileklerine kavuşur
beklemek canım sen ne zamandır gebelik istiyorsun herhang bir ilaç kullanıyo musun
ilsu canım pembe derken ikinci çizginin renginden mi bahsediyorsun şayet öyleyse ikinci çizgin çok açık pembe olsa bile hamilesin canım
ben adet günümden 3 gün sonra yapmıştım silik pembe çıkmıştı adet idrar testinden 3 gün sonra da kan testi yaptırdım 493 çıktı yani 5 haftalık hamileymişim canım inş sen de hamilesin şimdiden tebrik ederim
sağol canım ya ilgilenip cvp yazdığın için.evet ikinci yani pozitif kısmı pembe çok açık değil çok da koyu değil bariz belli. kan testini bgn mu yaptırsam yoksa bi kaç gün geçsede mi yaptırsam acaba .benimde 1 gün geçti işte adetimden. ama şu varki eğer hamileysem adetle hamilelik belirtileri birebir aynı.hamilelikte sadece biras daha fazla hissediyorsun o ağrıları
ben 8 aydır deniyorum 7.ayda tutturmuştum ama o gelişemedi yani gitti bakalım bundan sonra artık inşallah herhangi bir ilaç kullanmıyorum henüz benim bir kızım var zaten 5 yaşında ikinciyi istiyorum yani hayırlısı artık bakalım
canım ne güzel ilkini büyütmüşünde ikinciye nasiplenmişsiniz birinciyi veren allah ikinciye de verir merak etme
inş bize de o günler kısmet olur benim daha ilk hamileliğm inş sağlıklı bir hamileliktir diye dua ediyorum şimdi yarına dr dan randevu aldım bakalım bekleyip görücem yarın
Elin Uğurlu Geldi Gerçekten De Hamiş Sayisinda Patlama Var:)