selam kızlar be geldık ıkı gundur cezalıydımbu arada hamısler cogalmıs cok sevındım. :) adetıme 3 gun kaldı ama bende olan belırtılerın hıçbırı yok sasırdım onceden cok sınırlı olurdum goguslerım acırdı ama çok sakınım goguslerımde acımıyo sadece belım kopacak sankı acayıp agrıyo ınsallah hamısımdır yaaa (
duygu mutlu selam
bizde bunu denemeye karar verdik çunku her ne kadar yumurtlama adetin 14 gnu dense de diger gunlerde olma ihtimalide var. bizde isi saglama almak açısından buna karar verdik en saglamı bu ve birçok yerde kisileri germemesi acısından bu oneriliyor yani su gun mutlak yapılmalı seklinde değil haftada 3 kere duzenli cinseliliski ile hamile kalma ihtimali epey artıyormus
bu arada sen test vs birseyler yaptırdınmı henuz yeni mi deniyosun ?
inşallah hüzün yılı ama yine sende belirti var canım normalde hastalığın yaklaşıncada belin ağrırmı
inşallah canımmm gebe kalabiliyosun demekki hakkında hayırlısı olsun o gebeliğindeki belirtilerin neydi canım
zelişcim bendede hiç belirti yok biraz ümitsizleştiriyo beni ama inşallah gebe kalırsın canım bizlere ışık tutarsın hem:)))