Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

inşallah canım inşallah hamişsindirde böyle herkes kazak söküğü gibi peşpeşe hamiş listesine geçer geçen haftadan bu yana 3 kişi eklendi o listeye sayı fena değil darısı tüm bekleyenlerin başına

yok canım benim adetim şubat 3tü bitti yeni başladık

inşallah hüzün yılı ama yine sende belirti var canım normalde hastalığın yaklaşıncada belin ağrırmı

hadi canım inşallah hamişizdir bende elle tutulur hiç bi belirti yok :))

ayyy ınsallah hepımız hamıs olalım bu ay ne guzel hepımız teyze oluruz :) ıcımde cok guzel bı sevınc var kıpır kızpır kalbım ucucak sankı :)

canım daha önce bi gebeliğin olmuşmuydu senin sanki ben öyle anımsıyorum kusura bakma nolur

evet canım 4 ay once dogum yaptım 27 haftalık kaybettım oglusumu kordon dolanması sonucu ama ümidimi yıtırmedım ınsallah rabbım bu sefer kucagıma almayı nasıp eder :)

inşallah canımmm gebe kalabiliyosun demekki hakkında hayırlısı olsun o gebeliğindeki belirtilerin neydi canım

kızlar yarın benım regl gunum cok heyecanlıyım acaba ne olucak hiç bir belirti yok adet belirtilerim var bılmıyorum ama korunmayı bırakalı beri her ay adetim bir gün iki gün aşşağı gelirdi bu ay böyle bişey olmadı yarın büyük gün bakalım ne olucak herşeyin hayırlısı ...

zelişcim bendede hiç belirti yok biraz ümitsizleştiriyo beni ama inşallah gebe kalırsın canım bizlere ışık tutarsın hem:)))

inşallah canımmm gebe kalabiliyosun demekki hakkında hayırlısı olsun o gebeliğindeki belirtilerin neydi canım

göguslerımın ucları cok sızlıyodu cok asırı sınırlıydım bıde oylebı halsızlık vardıkı yataktan kalkamıyodum ama her hamılelık aynı olmuyomus sımdıde mıdem bulanıyo gecelerı :sm_confused:

zelişcim bendede hiç belirti yok biraz ümitsizleştiriyo beni ama inşallah gebe kalırsın canım bizlere ışık tutarsın hem:)))

inşallah canım yinede içimde ufacıkta olsa bir ümit var inşallah bende ve tüm bebek isteyenlerde hamile kalır sen ne kadardır istiyosun canım

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yardım lütfen...vücut ısılarım

1.gün.....35.9
2.gün.....36.0
3.gün.....35.8
4.gün.....36.0
5.gün.....36.0
6.gün.....35.9
7.gün.....36.2
8.gün.....36.4
9.gün.....36.0
10.gün....36.2

beklemek yazını gördüm listeye eklediğin için saol inş hayırlı olur bana ve herkes bebişini alır kucağına

ya benıde ekleyın artık bugun adet günüm cok heyecanlıyım sesımı duyan varsa cevap yazsın bana lütfennn ben cok tecrübesizim yardım edinnnn

ocakta göremedım şubatta görürüm inşallah hayırlısıyla.gerçi ağrılarım var ama bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…