Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

amin amin canım ben umutsuzum ama her ay düzenli ağrılarım var, göğüslerim acıyor gelcek yanı alıştım artık.ne kadardır istiyosun sen?

ben 5 aylık evlıyım ve 3 aydır ıstıoruz benım adetım gununden once gelırdı simdi gectı sayılır hadi insallah dua et bana bende sana insallah cift çizgi cıkarda burada haykırırımm:teytey:

amin inşallah ben 8 aydır denıyorum olmuyor ne yazıkkı inşallah en kısa zamanda sevınırız :)

vardır hayırlı bir zamanı üzülme insallah adet gormessın bu ay beraber sevınelım sen ne kadarlık evlısın canım

iyki varsınız ya ne güsel biyermiş burası ya kendimi bosverdım sizler için dua edecegım bekletme artık allahım

canım pardon bu cevap sana deıldı hayırlısı olur insallah hepimiz için ben sanırdımkı hamıle kalmak cok kolay ama anladımki öyle deilmiş

kızlar bana çok acil yardım edin sabah dayanamayıp test yaptım adetime 4 gün var ikinci çizgi renksiz ve parlak ışığa tutunca belli oluyo siz ce ben hamile olabilirmiyim inanamayıp eşime de gösterdim oda belli bi çizgi var dedi

günaydın arkadaşlar
Ayzen sende belirsizde olsa çitftçizgi çıkmış ben adetimden 3 gün sonra yaptım sadece tek çizgi hala bekliyorum. inşaallah hamilesindir.2 gün sonra sabah idrarıyla dene bence varsa zaten çizgi koyulaşacaktır. biliyorum meklemek zor ama...

ya çok garip bişey bu ikinci öizgi parlak ama renksizdi renksiz olması beni şaşırttı hatalıydı belki test:KK43:

şirine bu forma ilk defa girdim adet gününmüş olmamışsın okurken ben bile heyacanlandım umarım hala olmamışsındır hamilelik haberini heyecanla bekliyorum.

X