Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

canım benim hala bi belirtim yok maalesef ben henüz idrar testi yapmadım yarın düşünüyorum yapmayı bakalım hayırlısı artık canımmm....
ŞenizŞenizŞeniz

canım benim hala bi belirtim yok maalesef ben henüz idrar testi yapmadım yarın düşünüyorum yapmayı bakalım hayırlısı artık canımmm....
ŞenizŞenizŞeniz

canım dualarımız seninle hadi bakalım ya çok heyecanlandım bi test yapsaydın keşke hayırlısı bi tanem benimde bugün regl tarihim bakalım hayırlısı olur inş.bizim için

canım dualarımız seninle hadi bakalım ya çok heyecanlandım bi test yapsaydın keşke hayırlısı bi tanem benimde bugün regl tarihim bakalım hayırlısı olur inş.bizim için

hayırlısı hepimiz için canımmmm:teselli:
inşallah hamişizdirrr.....Şeniz

bende aranıza yeni katıldım.arkadaşalr 1bucuk yıllık evliyim 3 aydır bebek istiyoruz .bukadar kısa zamanda ben pes ettim.öncede adet düzensizliği diye bişey yaşamamıştım ama 3 aydır adet gecikmeleri beni umutlandırp sonra husrana sürüklüyo.hatta bu ay 10 gün gecti kan testi yaptırdım hcg değeri 9.39 cıktı pozitif dediler.bende herkese hamile olduğumu söledim sonra doktor tekrar test yaptı negatif çıktı.tabi ben çok kötü oldum.doktor cok stres yaptığımı söledi....işte böle 3 ayda pes ettim artık uğraşmak istemiyom kendi haline bıraktım.size tavsiyem sizde stres yapmayın ve fazla üstüne düşmeyin....senağlamasenağlamabenneyaptımki

merhaba kızlar inş .bu ay hepimiz sırayla hamiş kalırız benim 5 günüm kaldı inş.olmam regii dua edin canlarım birbirinize anne olalım bizde

Ben bu sabah regl oldum arkadaşlar:çok üzgünüm: , beni 25 şubata yazın, ümitler şubata kaldı, hayırlısı olsun...

kızlar bu arada bibek suratlıdan bir haberi olan varmı listeyle hem o ilgileniyodu hemde o 23 aralıktı acaba durumu ne merak ediyorum açıkcası...

kızlar yarın adet günüm dua edin ne olur bana gelmesin inş. hayırlısında bakalım

ben hala hastalanmadım kızlar bugün 7.günüm ve test yapmayı düşünüyorum sabah sizcede yapayımmı yoksa biras daha beklemelimiyimm ???

merhaba kızlar. ben 9 ocakda regl olucaktım. Aam olmadm. Ve çift çizgiyi gördüm. Şimdi çok sevinçliyim. Darısı sizin başınıza.

ben hala hastalanmadım kızlar bugün 7.günüm ve test yapmayı düşünüyorum sabah sizcede yapayımmı yoksa biras daha beklemelimiyimm ???

inşallah hamişsindir canım .umarım listeye bir hamiş daha eklenir.sonucu yazarsın artık.

mrb arkadaşlar ben ilk defa burda yazıyorum bu tatlı heyecana ben de katılmak istedim 1.5 ay önce düşük yaptım şimdi regl tarihim 26 ocak bekliyorum ama hiçbir belirti yok gerçi adetler düzene girmemiş olabilir olsunn ben aranıza katılmak istedim :))

kızlar ben aranıza yen katıldım merhaba öncelikle benide listenize eklermisiniz bende çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim..sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…