Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

Ben de beklemedeyim, aslında dün tarihimdi ama ben bir gün belki geçer diye 25 ocak demiştim, gelen giden yok, ama ara ara adet sancıları yokluyor, beklemeye devam...

:sm_confused:selam kızlar sizlerin yazdıklarını okuyunca inanın ben de heyacanlanıyorum .gerçi benim adetime daha iki hafta var ama insan merak ediyo.
bibek suratlı senden ne haber 23 ocak diye yazmışsın .merak ettim doğrusu
yerimseniben

arkadaşlar benide eklermisiniz bilmem benim 23 ocaktı,ogün kan testim negatif çıktı ,negatif olduğu için antibiyotiğe başladım çünkü adetimden birgün önce aşırı ateşlendim bir halsizlik eklem ve kas ağrısı yaşadım 24 saat sonra geçti ilaç kullanıyorum yani , ama kendimi de alamıyorum ya test yanlışsa diye düşünmekten ama hap kullandım bilemiyorum kafam çok karışık ,hiç gecikmem olmaz normalde saat gibidir ama kullandığım ilacın etkisi de olabilir

bende istiyorummmmmmmmmmm,inşallah şubatta:)allah herkese nasip etsin

canım keşke kan testi yaptırsaydın ya.ilaç kullanmadan önce.belli olmaz yinede.idrar testi yanlış çıkabiliyor.aklını karıştırmak gibi olmasın ama doktorum öyle demişti.kesin belli olan kan testi

kızlar yazamadım bi türlü ya,varmı bi gelişme çıkmadımı hamişlerimiz.benim 3 günüm kaldı henüz bir belirti yok

kizlar ben regl tarihimi bilmiyorum 14 aralikta dusuk yapmistim 37 gun oldu daha olmadim hala???

Merhaba,

Ben birşey soracağım sana düşükten hemen tekrar denedinizmi.Çünkü bende geçen hafta düşük yaptım.Ve zaman kaybetmek istemiyorum.Ama birçok yerde beklemek gerektiğini okudum

bende 4 gün gecikmeyle adet oldum...inşallah şubata şekerler yaaaaa:)
24 şubattttttttttt ekleyin benide...kalın sağlıcakla...

offff kızlar ya adetime 8 gün var ama belirtilerim başladı.göğüslerim hassaslaştı herzmanki durumlar.sanırım yine bebiş yokk

benimde 28 ocak regl tarihim.bende de belirtiler var bazı: kasık agrısı şişkinlik.bel agrısı.midemde gaz.akıntı v.s.. bunlar 2 haftadır var.bugun mide bulantısı ve uyku da eklendi.inşallah psikolojık degıldır tüm bunlar.beni de listeye eklerseniz sevinirim

kızlar biliosunuz listede de vardı gerçi ıraya her ihtimale karşı 22 ocak yazdırmıştım ama 21 ekim normali adet tarihim ve hala gelmediiiiiii:))
yarın sabaha kadar gelmezse test yapıcamm artıkkk :)))
dua edin ne olurrr ((

hayırlısı canım inş. gelmezde sende hamiş olursun haberlerini bekliyoruz mutlaka

ilknuraycımmm şekerşeyimmmm iyi temennileriniz için çok teşekkürlerr inşallah kızlar bu ay hiç umutlu diildim ama bakalım sürpriz olur inşallahhhh.......
nazlı bebişimmm sürpriz yapsınnn

ilknuraycımmm şekerşeyimmmm iyi temennileriniz için çok teşekkürlerr inşallah kızlar bu ay hiç umutlu diildim ama bakalım sürpriz olur inşallahhhh.......
nazlı bebişimmm sürpriz yapsınnn

CANIM HALA İKİMİZDE AYNI ŞARTLARDAYIZ DEMEKKİ GÖGÜS UÇLARIM ÇOK ACIMAYA BAŞLADI SENDE VARMI BÖYLE BİR DURUM BU ARADA DÜN AKŞAM İDRAR TAHLLİLİ YAPTIM MALESEFKİ TEK ÇİZGİ AMA BENİM KIZIMDADA AYNI DURUM OLMUŞTU KAN TAHLİLİNDE GEBELİK ÇIKMIŞTI DAHA SONRA YİNE İDRAR YAPTIĞIMDA TEK ÇİZGİYDİ BAZI DEĞERLER DÜŞÜK SANIRIM BENİM BENDE PAZARTESİ KAN TAHLİLİ YAPTIRICAM SANIRIM EŞİM BEKLEMEYELİM DERSE BU GÜN BİLE OLABİLİR.... HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…