Ocak Ya Da şubatta Regl Olmak Yerine çift çizgiyi Görmek Isteyenler

yarencimm seninle aynı gündeyiz ne oldu regl yada bebiş belirtisi varmı canım benimmm yokkk
ikisidde yok

CANIM YA BENDE SANA SORUCAKTIM AYNI ŞEYİ HENÜZ HİÇ BİR BELİRTİ YOK NORMALDE ADET GÜNÜME 2-3 GÜN KALA GÖĞÜS VE BEL AĞRILARIM OLURDU ŞU ANDA YOK İNANIN GÖSLERİM AĞRIYOMU DİYE YOKLUYORUM YAKINDA ALIŞKANLIK YAPIP ADIM SAPIĞA ÇIKICAK DİYEDE KORKUYORUM ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN O LİSTEDE KIRMIZI RENKLE HAMİLEMİZ DİYE YAZILANLARDAN OLMAMIZI NASİP ETSİN

gülmeyin lütfenn kızlar göbeğim çok atıyo hamilelikle alakası olabilirmi :1no2artık belirti aramaktan saçmalıyorum galiba:)))))))))))))

canım ben iki gün geçince yapmıştım testi
ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı
senin 3 gün geçmiş
hayırlısı olsun inşallah hamişsindir :))

ayyyy ağzından bal damlıyooo canımmm benimmmŞenizŞenizŞeniz
inşallah ööledirrr:1hug:

Merhaba listeye beni de eklermisiniz 26 ocak gününü sabırsılıklar bekliyorum inşallah ben de iki çizgiyi görebilirimmmm yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

o kadar kısıden sadece bır tek kısı mı hamıle cıktı..CADIARZUbenım adet gunum bıle yoksenağlamadoktora gıttım bu ayy doktorun verdıgı ılacla adet olucam bakalım bırkac gun ıcınde olurum herhaldee:a015:

bebişimmmm seninde regl günü bgn ne oldu geldimi canımmm ???

KIZLAR MERHABA EN SON ADETIM 5 OCAKTA OLMUSTU BU 3 GUNDUR MIGDEMDE GARIP BIR AGRI VAR GOGUZLERIMDE HASSAS SIZLIYOR YANI KEYFIMDE YOK DIGER ADETIME DE 2 HAFTA VAR HAMILELIK HEMEN BELLI OLURMU YOKSA BEKLIMMI DIGER AYI TEST ALSAM HEMEN SONUC VERIRMI SIZDE

Hemen Sonuc Verirmi Sizce

canım sanırım belli olmaz 10 gün önceden........

benimde geçen ay 2 ocakta oldum reggi...
şimdi 31 ocak gibi günü bakalım inş. olmamda....

bende bişey soracağım benimde göğüslerim şiş dokununca acıyor ama uçları değil 1 hafta var hastalanmama
erken belirti gösterirmi........
her ay böyle olurum ama hamileykende aynı belirti olurmu........

aşılama olmuştum bu ay 16 ocakta 8 gün oldu erkenmi sizce........senağlama

gülan inş. vardır canım zaten hamilelikte adet belirtisi gibi olurmus aynı onun belirtileri olurmus benimde 3 günüm kaldı benimde sadece gögüslerim şiş inş. vardır mevlam bu ay bizide sevindirir inş.

selam kızlar yoktum bikaçgündür dükkana uğramadım varmı bi değişiklik varmı hamişlerimiz

bekliyoruz canım ya sende varmı bişey..........

Kizlar Selam,
4,5 yillik evliyiz ve son 6 aydir demelerde bulunuyoruz ama yinede bir bebegimiz olamadi bir turlu. Gecen ay rahim filmi cektirdim, doktorum esimde ve bende yapilan testler ve film sonucunda bir problem bulamadi ve bu filmden sonra sansimizin daha yuksek olucagini soyledi. Bu ay cok umutluyum ve cift cizgi gormek istiyorum, regl tarihim 28 Ocak benide eklerseniz cok sevinirim. Simdilik bir kac belirti var ama bunlar tamamen psikolojik te olabilir...

senağlamakızlar bugün adet günüm ve akıntımla pembe pembe gelmeye başladı sanırım hastalandım ben beni listeden sileblirsiniz

bu sabah adet oldum hep geç gelirdi hayret 1 gün erken geldi inşallah şubatta olmaz hayırlısıyla:a015:

boyle sabısızlıkla bekledigimiz için inanın erken gelmesi gununden en hayırlısı oluyor
ben geçtigimiz ay 17 ocak bekledim durdum olmadı tum gun ve artık aksam saatleri psikopata bagladım surekli aklımda bu konu ve 18 sabahı erkenden oldum buyukhayal kırıklıgı yasadım. ama çok ilginç hayal kırıklıgı birkaç gun suruyor ve sonra hop diger donem yumurtlama tarihi gelior vs zaman hızla akıp gidiyor. dizilerde falan goruyoruz ya allah korusun burda hiç birimize dr asla çocuk sahibi olamassın demedi en azından. burdaki herkesin az yada çok sansı var. umutlarınızı yitirmeyin denemeye devam arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…