Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar var ya eğer kendimi dün akşamki gibi hissetssem hemen gidip erken gebelik testi alacağım.
ama şu an ne bi kasık ağrısı ne bi karın ağrısı ne biz yüz kızarıklığı :KK70:
sanki dün başka bügün başka bir ben var içimde.
dünki umut yerini umutsuzluğa bıraktı .
Öyle düşünme canim ya.daha adet gününe var.hep bi belirti ariyoruz.bazı hamilelikler belirtisiz de olabiliyor.
Kızlar hamileyimmmmmm
Tebrik ederim canim.Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin.darisı grubun başına.bize dua etmeyi unutma.

2018'e heyecanla bir giriş yapalım. 2017'yi geride bırakacağız, inşallah 2018 yılı bize bebişlerimizi getirir...
bu ay ovulasyon testiyle yumuş günümüzü takip edelim kızlaaarrrr buyrun topiğe:KK68:
sevgili bebiş bekleyen anne aday adayları
bat tarihinizi,yazdığınız mesaja beni etiketleyerek ( naz2018 naz2018 şeklinde) yazarsanız aralarda kaybolmaz.
bu mesajı cevapla'yarak da yazabilirsiniz.

Merhabalar beni de ekler misiniz bat 8 ocak :) gelmeyen bat olsun inşaallah ☺️

merak ettim birseyi.sorayim kizlar size bu ovu testinde guln yuz Kayboldugu gun mu catlayacak yumurta bazilarinin iki uc gun cikiyor bnimki.dun.cikti.bugun yoktu herkes cizgiyle anliyor daha cizgi gitmedi

canım çatlayınca çizgi kayboluyor
koyuluğu gördüğün andan itibaren degerlendir ne zaman çatlayacağı belli olmaz ve yalnızca 24 saat canlı kalır yumurta

Bak bu bi arkadaşın mart ve nisan Ateş tabloları. Burdan yola çıkabiliriz.
Eki Görüntüle 2084872 Eki Görüntüle 2084873
Kusura bakma canim gec oldu.firsat bulamadim yorumlamaya.
Sperm hacmi 1.5 ila 6 arasinda olmadir.alt sinirda esinin değeri.
Total sperm sayisi 40 milyonun üzerinde olmalı.esinin 26 milyon civarinda ki düsük.
Hareketli sperm oranı en az yüzde 50 olmalı.esinin ki yüzde 10.
Hareketsiz sperm orani yüzde 65.fazla bi oran.
Aglünitasyon yani birbirine yapısma ve çökelme var.
Tedavi görmesi gerek.
Bizde yaptırmistik.esimin degerleri normal cikti.biz baya araştirmiştik.ins esinin değerli normale döner.yemesine içmesine dikkat et.

X