Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim bugün de koyu gibi:işsiz:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 27
dun testimde gulen yuz vardi aksam degerlendirdim bugun gulen yuz yoktu dijital bu arada testim sizce bugunde denemeli miyim

Merhaba canım hoşgeldin.
Hep mi düzensiz adetlerin bu ay mı böyle oldu ?
Cnm bnm dort ayda bır adet duzenım bızuluyo sanırım ozamanlar yumurtlamam olmuyo sag yumurtqlıkta 21 mm yumurtq var suan ama catlamadı ıste hemde tam bebek ıcın karar vermısken

Çatlatma iğnesi vuruldun mu ?
Boyutu çok güzel
Yok vurulmadım cnm daha ıkı aydor denedıgım ocın dr bekleyelım dogal yoldan dedı adetın 15.gunu progestan ılaca baslıcam ılk defa kullanıcam hormon testı yaptırıcam bıd ne var acaba hormonlardan dolayımı boyle oluyor kafam cok karısık ger aksam ruyamda kendımı hamıle goruyorum :KK43:

Yok vurulmadım cnm daha ıkı aydor denedıgım ocın dr bekleyelım dogal yoldan dedı adetın 15.gunu progestan ılaca baslıcam ılk defa kullanıcam hormon testı yaptırıcam bıd ne var acaba hormonlardan dolayımı boyle oluyor kafam cok karısık ger aksam ruyamda kendımı hamıle goruyorum :KK43:
Aynen canım bi an önce hormon testi yapmalısın Allah korusun bi sıkıntı varsa tedavi olursun geç kalmadan.
Bu arada aklında olsun havuç yumurta çatlatıyor. Ama taze deyim yerindeyse kütür kütür olması lazım. Aklına geldikçe ye. Ya da 20 dk kaynat iç. Çatlatma iğnesiyle aynı etkiyi yapıyor.

Aynen canım bi an önce hormon testi yapmalısın Allah korusun bi sıkıntı varsa tedavi olursun geç kalmadan.
Bu arada aklında olsun havuç yumurta çatlatıyor. Ama taze deyim yerindeyse kütür kütür olması lazım. Aklına geldikçe ye. Ya da 20 dk kaynat iç. Çatlatma iğnesiyle aynı etkiyi yapıyor.
Sagol cnm eve aklımda ıncır aldım adetten sonra yocem havıcta aynen onu da yıcem buay boylemoldu akıntımmdan anlardım bes ay once de gecıkmıstı prolaktınım 20 cıkmıstı bıdakı ay kendı kendıne 8 e duamuatu ara sora bunye cıldırıyp sankı ma korunmayı yenı bıraktım belkı kendını toparlayamadı dıye ıyıye yoruyorum en kotu alttan da muayne oldum gorunen sıkıntılı bı durum cıkmadı

Sagol cnm eve aklımda ıncır aldım adetten sonra yocem havıcta aynen onu da yıcem buay boylemoldu akıntımmdan anlardım bes ay once de gecıkmıstı prolaktınım 20 cıkmıstı bıdakı ay kendı kendıne 8 e duamuatu ara sora bunye cıldırıyp sankı ma korunmayı yenı bıraktım belkı kendını toparlayamadı dıye ıyıye yoruyorum en kotu alttan da muayne oldum gorunen sıkıntılı bı durum cıkmadı
Hap mı kullanıyordun. O biraz kafasını karıştırıyor hormonların. Ortalama 3 ay sürüyormuş kendine gelmeleri.

Son düzenleme:
Insallah canim ikimiz birden oluruz :) ya ni is falan yapinca cok agriyor sol taraf kasigim. Ctesi pazara gittim pazar arabasini cekerken biraz zorlandim o gun varya öldüm agridan ya. Egilip kalksam agri saplaniyo adet agrisimi bi anlasam gene basladik 1 hafta oncesinden :-)
Tatlı telaşlar kuzum bunlar boşverr tadını çıkar ama bence fazla zorlama kendini doktorun umutlu senden unutma :))

Hap mı kullanıyordun. O biraz kafasını karıştırıyor hormonlarım. Ortalama 3 ay sürüyormuş kendine gelmeleri.
Yok cnm bıay kullanıcam hapı tabı gecen ıkı ayda antıbıyotık dalan kullandım fılm cekıldım dıs cetırdmmdıs yaptırdm belkde oyuzden karıstı o dedım ılacı adet duzenlesın dıyede verıyolarmıs hosmonlarıma ıyı gelırmı acaba

X