Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm bıay kullanıcam hapı tabı gecen ıkı ayda antıbıyotık dalan kullandım fılm cekıldım dıs cetırdmmdıs yaptırdm belkde oyuzden karıstı o dedım ılacı adet duzenlesın dıyede verıyolarmıs hosmonlarıma ıyı gelırmı acaba
Valla o konularda hiç bilgim yok canım.

Cnm bnm dort ayda bır adet duzenım bızuluyo sanırım ozamanlar yumurtlamam olmuyo sag yumurtqlıkta 21 mm yumurtq var suan ama catlamadı ıste hemde tam bebek ıcın karar vermısken
Çatlama iğnesi vermedi mi doktor canımmm. Aslında yumurta oluşumuyla yada çatlaması yla alakası yok diye biliyorum adet olmanın

Çatlama iğnesi vermedi mi doktor canımmm. Aslında yumurta oluşumuyla yada çatlaması yla alakası yok diye biliyorum adet olmanın
Hıc bılmıyorum cnm hormon testı yaptırmadıgom ıcın hamıleyım sanmıstım ılk gecıkınce nasılda umutlanıyor ınsan

Selammm yumurtlama kaçıncı gün oluyodu kızlar?
9.günüm bugün ne zaman beklemem lazım koyulaşmayı?

Selammm yumurtlama kaçıncı gün oluyodu kızlar?
9.günüm bugün ne zaman beklemem lazım koyulaşmayı?
29 sa mesela 14 çıkar 15. Günden ya bikac gün önce yada sonra olabilir ben geç yumurtladım mesela bu ay 13 en geç 15 de bekliyordum 19. Gün pozitifti

Cnm bat zamanlarına gore degısık yumurta kıvamında akıntından anlayabılırsın yada. Lh testlerınden
Yok canım lh testi bittiği günden itibaren yapıyorum hergün.
doktora gidicem yumurtlama testi için esas o yüzdxen test yapıyorum.
Ama hep silik çizgi. Kaçıncı günden itibaren koyulaşmaya başlıyodu onu merak ettim :)

X