Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonunda tüm sonuçları dr gösterdim ultrosonla baktı rahimde az serbest sıvı varmış ama sorun değil dedi adetin 4. Gününe kadar tekrar gidicem hormon testi yapıcak sorun yok dedi kafama boşuna takmışim
Ne vardı canım sende. Ağrın mı vardı.

25 yaşındayım bir tane düşük oldu bu da kürtajdan sonraki 2. adetim olacak.
benim de bugün akıntım başlamış... bilmiyorum ki neden?
Gecmis olsun canim. Benim yas 30 buda benim rahim filmi cekildigim ay bakalim. Hayirlisiyla olur insallah ikimizinde ayniydi zaten bati :) akinti bendede oluyor ama cok degil arada. Genelde benim adete yakin baslar anlarim ya kimiside gebelik olunca akinti cok oluyor diyo cok okudum burda artik alim olucaz :-) valla cok zormus bu isler ya

Kizlar ya sol kasigimdaki agri aynen devam ozelliklede bi is falan yapinca cok artiyor adet agrisimi anliyamadim :KK43:
Benim de devam ediyor canım. Bugün adet günüm. İş yapınca benim de artıyor. Bacağıma vuruyor ağrısı. Gebe değilsem bi an önce adet olayım da psikolojik olarak kendimi rahatlatayım yaa stres stres yaşlancaz yaaa :KK57:

Gecmis olsun canim. Benim yas 30 buda benim rahim filmi cekildigim ay bakalim. Hayirlisiyla olur insallah ikimizinde ayniydi zaten bati :) akinti bendede oluyor ama cok degil arada. Genelde benim adete yakin baslar anlarim ya kimiside gebelik olunca akinti cok oluyor diyo cok okudum burda artik alim olucaz :-) valla cok zormus bu isler ya
valla öyle yarı doğum uzmanı oluruz biz böyle, bir de hamilelik esnasında araştırmalara bebek büyütürken ki araştırmalar derken :KK70:

haftanın bat bekleyenleri

Ay bakalım haftayı daha doğrusu yılı nasıl kapatacam :/ bi yandan bi sürü belirti bulup hamile olduğuma inanıyorum bi yandan da bi hafta önce yaptırdığım kan testini düşünüp hamile değilim hastalanırım ben bi iki güne diyorum :KK43:

Ay bakalım haftayı daha doğrusu yılı nasıl kapatacam :/ bi yandan bi sürü belirti bulup hamile olduğuma inanıyorum bi yandan da bi hafta önce yaptırdığım kan testini düşünüp hamile değilim hastalanırım ben bi iki güne diyorum :KK43:
du bakalım :KK64:

Benim de devam ediyor canım. Bugün adet günüm. İş yapınca benim de artıyor. Bacağıma vuruyor ağrısı. Gebe değilsem bi an önce adet olayım da psikolojik olarak kendimi rahatlatayım yaa stres stres yaşlancaz yaaa :KK57:
Senin bugunmus benim tam 1 hafta var ama is yaptikca agrim cok artiyor esimde olduysa elindekindende olucaksin yapma diye kiziyor. Ya zorlamiyorum da kendimi zorlasam neyse dicem ondan takiliyorum egilip bise yapsam sanki canim cikicak agridan

valla öyle yarı doğum uzmanı oluruz biz böyle, bir de hamilelik esnasında araştırmalara bebek büyütürken ki araştırmalar derken :KK70:
Sorma doktor bise derken biz gerisini getiriyoruz zaten dicek manyak artik ne kadar taktiysa ogrenmedigi kalmamis. Etrafindakilerede oyle oluyor insan yanlis biliyolarsa yok ben arastirdim oyle degil şöyle diyorum :-) ablam kiziyor manyak gibi okuma sunlari dusun onlarin 3 cocugu var benden duyuyolar bazi seyleri ahahha

Sorma doktor bise derken biz gerisini getiriyoruz zaten dicek manyak artik ne kadar taktiysa ogrenmedigi kalmamis. Etrafindakilerede oyle oluyor insan yanlis biliyolarsa yok ben arastirdim oyle degil şöyle diyorum :-) ablam kiziyor manyak gibi okuma sunlari dusun onlarin 3 cocugu var benden duyuyolar bazi seyleri ahahha
Aynı ben

Canim yumurtlama takibi ben yaptirdim 10gun boyunca gittim doktor catlatma ignesi vurcakti yaptirmadim dedim belki kendi kendine catlar die hic gerek kalmadan catladi zaten ama olmadi onayda bakalim bu ay nolcak onada surekli ultrasonda bakio zaten catlio mu die
Selam keske catlama ignesini yaptirsaydin o catlamasinin yaninda saglikli catlamasina yardimci oluyor bende yaptirdim cunku ilk denemede oldu yoksa heray catliyo igne ona saglikli olmasina yardimci oluyor

aa evet atmıştın tabloyu.
acaba bir ayda iki defa yumurtlama oluyor mu
Oluyormuş doktor da söyledi. Ben emin olamayınca bilen arkadaşlara sordum onlardan birden fazla olmuş ama biri çatlamış dediler. Bak şu an ki şeklini atayım.
IMG_9315.jpg

X