Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bugünü değerlendireceğim hatta yarın silikleşmezse yarını da değerlendireceğim.
Aynen ben ayaklarımı havaya dikip 10 dakika bekliyorum. Faydası oluyor

Senella
(öncelikle hepinize merhaba. uzun zamandır siteyi takip ediyorum. bebek için çalışmalar yapıyoruz. bu ay da ovulasyon testi ile yum günümü tespit ederek çalışmalar yaptık. tam 4 gün oldu şöyle bişe ile karşılaştım:
dün sağ kasığımın üstü ağrıyordu;dedim Allah Allah olmuş bile olsa bu kadar erken bu beliritiyi verir mi? Ancak siteye kaydolmama ve size soru sormama beni iten ikinci bir gelişme göbeğimin altında arada bi hafif hafif kasılmalar oldu bugün. size sorum; gebelik bu kadar erken belirti verir mi? böyle belirtileryaşayan oldu mu? ben de bu ilk defa oldu ve psikolojik değil gözle görülür bir şekilde oldu. (not:adetim 30 gün sürer ve 14. gün yumgünümdü. ard arda iki dünü de değerlendirdik,şu an adetimin 17.günü))
Benim hamile kaldığım ay yaşadımlarım
Adetim in 17.günü hamile olduğumu hissettim düşün :)

Inşallah. Ama işte idrar yolları enfeksiyonundan da olabilir ağrı. Gerçi enfeksiyon varsa hamilelikte riskli diyorlar. Şu an hiçbişey belli değil, belli olsa antibiyotikli içer tedavimi olurdum en azından.
Şimdi içmeye korkuyorum

Senella inşallah hakkında hayırlısı olur. Enfeksiyon şuan için bebiş varsa bile zarar vermez inşallah. Bol bol su iç. Hem olmasa ne olur ya önümüzdeki maçlara bakarız

Evet kasik ağrısı oluyor biliyorum. Bende kimyasal gebelikte hissetmiştim. 6 gün kala öğrendim hislerimden dolayı. Ama şimdi enfeksiyonda var bilemiyorum. Birde ben kimyasal gebelikte daha şiddetli kasik ağrıları yaşamıştım. Merdiven çıkarken falan. Midem bulanıyordu, durmadan acıkıyordum. Bu belirtiler yok şu an. Sadece sol göğüsume agri girmesi yumurtlamadan beri devam ediyor.

Evet dediğin gibi şuan için erken. AYYYY bu bebek işleri gerçekten çok stresli. Bazen bağırasım geliyor ya :)

Evet dediğin gibi şuan için erken. AYYYY bu bebek işleri gerçekten çok stresli. Bazen bağırasım geliyor ya :)

Aynen öyleymiş canım. Başına gelince anlıyor insan. Benden on beş gun önce evlenen kız, dün duydum ki hamileymiş. Nerdeyse evlendiği gün hamile kalmış:) nasıl oluyor bu işler çözemedim.
Ben Meryem sure sini okumaya başlıycam 41 gün. Dün bayağı okudum bunla ilgili yazılar.

ben de mi başlasam acaba...
işte bazen imtihanı oluyor insanın beklemek..
ki ben çok sabırsız biriyimdir.
ve en çok imtihanım da beklemekten yana oldu. :/

ben de mi başlasam acaba...
işte bazen imtihanı oluyor insanın beklemek..
ki ben çok sabırsız biriyimdir.
ve en çok imtihanım da beklemekten yana oldu. :/

Kesinlikle imtihan oluyor. Ben çok kolay hiçbir şeye sahip olamadım. Hep çabalayarak mücadele ederek, cok çok okuyarak elde ettim. Demek ki bunda da çabalamam, mücadele etmem, duaya iyice kendimi vermem gerekiyor.
Başla bence, hem duanın faydası olur.

ben de aynı senin gibiyim canım... olsun bu olgunlaştırıyor insanı...

Merhaba kızlar bende geldim.
Sat 4 aralık
Dün 12.günümdü akintı oldu biraz bugün de devam etti.bugün değerlendirdik.yani 13.gün.
Tahminen 30 aralıkta adet olacam.inş olmam da hamile kalırım hayırlısıyla.

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün benm bat 14 ocak bu ay çok unutluydum beş ay önce düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalamadım ovulüasyn testinde 14. gün iki çizgide kopkoyu oldu ertesi gün silikleşmişti adet günüm yarın ama o kadar çok stres yaptım ki bu ay bugün sabah kahverngi akıntı geldi gün boyu başka bişey gelmdi ama ztn adet günümde yarn

Üzülme canim hem daha tam adet olduğun bile belli değil. Inşallah sen bize katilmazsin :)

Üzülme canim hem daha tam adet olduğun bile belli değil. Inşallah sen bize katilmazsin :)
Adetten önce genelde hep belim ağrır benim yine öyle ama hamile olduğum ay kasıklarım ve gögüslerim agrıdı ztn gebeliğin en iyi belirtisi gögüs ağrısymş yani bende sizdenim salı günü doktora gidicem artk klomen istycm inşllh verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…