Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtamin catladigi gunun ertesi gunu baslayan Kasiklarimdan yumurtaligama baski yapan dolasan bir gaz sanciyla 3 gun cebelstim geceler zehir oldu.halada hafif ten vuruyor bu ilkez basina geldi umarim üşütmedim umarim gaz sancisidir yumurtam kiste mi donustu beynim catliyor. Sunun surasinda 8, aydan beri deniyorm Psikoloji alt ust ya yillarca ugrasan insanlar onlar ne halde sus diyorum icim tevekkul et

Yumurtamin catladigi gunun ertesi gunu baslayan Kasiklarimdan yumurtaligama baski yapan dolasan bir gaz sanciyla 3 gun cebelstim geceler zehir oldu.halada hafif ten vuruyor bu ilkez basina geldi umarim üşütmedim umarim gaz sancisidir yumurtam kiste mi donustu beynim catliyor. Sunun surasinda 8, aydan beri deniyorm Psikoloji alt ust ya yillarca ugrasan insanlar onlar ne halde sus diyorum icim tevekkul et
Kiste donusse hemen 3 günden belirti verir mi acaba. Yumurtlama akıntın geldi mi

Hoşbulduk canım:KK200:
Sen tam da yumurtalama gününde esinle görüşmüssün canim.
Ya ins ikimiz de bu ay hayırlısıyla hamile kalalım.bilyirmusun.tek basıma istemiyorum.seninle yine ayni ay hamile kalalim.
Inşallah birlikte sayarız hamilelik günlerimizi... ama ben olamasam da insallah sen olursun ❤

Günaydın kızlar inş bu sayfa hepimize ugurlu gelir bizde bebek haberleri yığarız buraya inşallah çok istıyorum ve isteyen herkes adına kendim kadar cok istıyorum

Benim de hamile kaldığım ay aynen bu şekildi canım..
Ovulasyon da çift çizgi olan günü ve ondan sonraki günü değerlendirdik. Bir daha yapmadık hatta yapamadık hastalanmıştım çünkü.
Ve abartmıyorum yumurtanın kasığımda hareketini hissettim ağrıyordu. Bu ağrı ay en senin dediğin gibiydi. Hamile olduğumu 1.hafta öncesinde anlamıştım.
Hatta burda konu bile açtım. Herkes yumurtlama ağrısıdır falan dedi.
Ama hamileydim.. Düşükle sonuçlandı o ayrı :/
İnşallah sen de hamile sindir.

Inşallah canım. Bakalım bu ayda hastalığa denk Geldi, yoksa adete kadar 2 günde 1 düşünüyordum. Şu anda sağ kasigima yerleşti ağrı, sağ tarafıma dönüp yatamadım gece. orası durmadan batıyor. Ama idrar yollarından mi gebelik belirtisi mi göreceğiz.

Senle aynı gün yumurtlamamiz galiba. Şu anda nasılsın ne belirtilerin var. Bende sağ kasigimda ağrı var. Yumurtalık tam olarak nerde ? Zaten kasikların sagi ve solu değil mi? Seninki nasıl bir ağrı.

Kızlar ben.bu ay soğan kürü uygulamıstım bu ayki adetimde hiç agrım olmadı cok şiddetli agrım oluyordu iki agrı kesici ile ancak geciyrdu de da pko baslangıcı demişti gecen ay bu ay galiba rahatladım biraz bakalım bu sfer ne diyecek dr ?

Bence temizlemiştir sevindim senin adına. Benim de kist varmış sol overda. Eğer bu ay hamile olmazsam ben de soğan kürü yapmayı düşünüyorum
Kızlar ben.bu ay soğan kürü uygulamıstım bu ayki adetimde hiç agrım olmadı cok şiddetli agrım oluyordu iki agrı kesici ile ancak geciyrdu de da pko baslangıcı demişti gecen ay bu ay galiba rahatladım biraz bakalım bu sfer ne diyecek dr ?

Inşallah canım. Bakalım bu ayda hastalığa denk Geldi, yoksa adete kadar 2 günde 1 düşünüyordum. Şu anda sağ kasigima yerleşti ağrı, sağ tarafıma dönüp yatamadım gece. orası durmadan batıyor. Ama idrar yollarından mi gebelik belirtisi mi göreceğiz.
Canım o ağrı göbeğinin altına kayarsa bu birkaç güne bu süper bir belirti olacak inşallah

Bence temizlemiştir sevindim senin adına. Benim de kist varmış sol overda. Eğer bu ay hamile olmazsam ben de soğan kürü yapmayı düşünüyorum
Bende öyle düiünüyrm bide hormonlar yğksek çıkmıstı onlar inde hayıt tohumu aldım onu içtim düZenli olarak bakalım hayırlısı

Merhaba, hoş bulduk

Bence adetten hemen sonra başla ovulasyon testine. Ben eğer doğruysa erken yumurtluyormusum. Ovulasyon testi 10. Ve 11. Gün koyu cıktı sanırım. Bugün yaptığım soldu çünkü. Ovulasyon programına göre ise arada 3 gün fark var. Ve ben geçen ay o programa göre hareket ettim ama olmadi.
Senella bat günümüz aynı 1 ocak

X