Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu testi ilk defa gördüm çok hoşuma gitti :)
tesadüf olarak denemene sevindim... benim de adet tarihim seninle aşağı yukarı aynı ama hala yakalayamadım ben de çift çizgiyi :/
kacinci gunundesin ?

Bugun 14.günüm. 12 günden beri test yapıyorum hatta bugun iki defa yaptım.
Foto da ekleyecem.
12. Gün silik ti
13.gün ona göre biraz daha silik ti
Hatta dedim allah allah yumurtladım da ben mi bilemedim acaba dedim
Bugun de yaptım 14.gün
Bugun de hala silik diğer çizgiyle aynı çıkmadı bu ay.
Ben de çalışmaları dondurmuştum çift çizgi görünce yaparız diye kafam karışık...

kacinci gunundesin ?

Uyandigin da mi yapiyorsun sivi alimiyla test yaptigin Zaman dilimi önemli. Bir de doktorum bana hergun ayni saatte yap ovilasyon tesini demisti uyanir uyanmaz yapiyorum. Bir de naz sen de oluyor mu bilmiyorum benim adetimin 13 14 gunu yumurtaligim agriyor bir ay sag bir ay sol kasigim yumurtlayacagimi anliyorum cok kisi de hissediyor sende agri oluyor mu?

Bende de oluyordu hatta biliyordum ben yumurtladığımı o derece. Bir de akıntımdan biliyordum.
Sağdan olunca daha iyi hissediyorum
Ama bu ay hiç hissetmedim ve ovulasyon testi de cift çizgi göstermedi
Sanırım bu ay yumurtlama olmadı
Ovulasyon testini de sıvı alımına ve wc ye gitmemeye dikkat ederek uyguluyorum.
Foto ekleyeceğim bugun de yaparak bakarsın

Bende de oluyordu hatta biliyordum ben yumurtladığımı o derece. Bir de akıntımdan biliyordum.
Sağdan olunca daha iyi hissediyorum
Ama bu ay hiç hissetmedim ve ovulasyon testi de cift çizgi göstermedi
Sanırım bu ay yumurtlama olmadı
Ovulasyon testini de sıvı alımına ve wc ye gitmemeye dikkat ederek uyguluyorum.
Foto ekleyeceğim bugun de yaparak bakarsın

Kızlar bi el atın şu duruma... Her gün aşağı yukarı aynı gibi

Eklentiler

• IMG_20171216093948.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 88
Ben pes peşe çok yaptım. Atıyorum. Hiç bir zaman diğerinden koyu olmadi. Hâlâ silik çıkıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20171216-094920.png
    156,1 KB · Görüntüleme: 105
Ben pes peşe çok yaptım. Atıyorum. Hiç bir zaman diğerinden koyu olmadi. Hâlâ silik çıkıyor.
Senin bu attığına göre 11. Gün olmuş değil mi.
Ayy dün mü oldu diyorsun. Allahtan daha da koyulaşmasını beklemeden dünü değerlendirdim

Adetin düzenli mı t daha koyu olacak diye biliyorum ama
Adetim düzenli ama yumurtlama düzenli değil :) bazen 14. Gün oluyor bazen 15. Bazen de 13.gün. Çok enteresan değil mi. Bu da beni çok şüpheye düşürüyor.
Ovulasyon testinde benim t c den hiç koyu olmadı hep bu şekil...
Belki de senin dediğin gibi gülen yüzler daha güvenilirdir

Araştırdığım kadarıyla söyledim aslında bende bu gelecek ay kullanacam siparisim ancak gelir bu ay bakalım ama bu gülen yüz olanlar dahami Garanti acaba

Evet herkes öyle söyledi. Ama kasik ağrım yani yumurtlama ağrım 13.gün oldu. Sanırım yumurtaliktan atılıp tüplere geçtiği zaman oluyor o ağrı. O zaman koyu günlerde değil peşindeki gün ilişki yaşamalı. Öncesinde spermin yasayip yaşamayacağını bilemeyiz. Ben 13.gunden sonra ara verdim 1 gün. 2 günde bir ilişki yaşamak için. Sonra bir gün tatili misafirim geldi. Sonrasında da rahatsızlandım idrar yollarından. 5 gündür ilişki yok. Bu ayda böyle hayirlisiymis galiba. Şimdi sağ kasıyım batıyor, ama idrar yollarından dolayı mi artık bilmiyorum. Dün dayanamadım toz ilaçtan da ictim

Silisklestigi gün catliyormus bildiğim kadarıyla yani koyu olduğu gün ve silisklestigi gün daha Garanti galiba ben 45 güne bir oluyorum garanti değil o yüzden bu ay adetim biteli 2 hafta oldu ama geç oluyor diye gelecek ay yapacam sende gelecek ay koyu ve silisklestigi iki günü değerlendir derim

Benim de hamile kaldığım ay aynen bu şekildi canım..
Ovulasyon da çift çizgi olan günü ve ondan sonraki günü değerlendirdik. Bir daha yapmadık hatta yapamadık hastalanmıştım çünkü.
Ve abartmıyorum yumurtanın kasığımda hareketini hissettim ağrıyordu. Bu ağrı ay en senin dediğin gibiydi. Hamile olduğumu 1.hafta öncesinde anlamıştım.
Hatta burda konu bile açtım. Herkes yumurtlama ağrısıdır falan dedi.
Ama hamileydim.. Düşükle sonuçlandı o ayrı :/
İnşallah sen de hamile sindir.

Senin bu attığına göre 11. Gün olmuş değil mi.
Ayy dün mü oldu diyorsun. Allahtan daha da koyulaşmasını beklemeden dünü değerlendirdim

Bence bugünü de degerlendir naz. Çünkü benim ağrım o koyuldktan 2 gün sonra oldu. Dikkat et bakalım bugün ağrım olacak mi? Kadınlar kulübünde bir bayan yazmıştı, ağrım olduğu gün yumurtlafigimi anladım. O gün hemen eşimi uyandırıp ilişki yaşadım o günden hamile kaldım diye. Bugün hem haftasonu aksam bütün lavabo ihtiyaçlarını gör. Iliskiden sonra hemen kalkıp banyo yapma, biraz yat. Ben hemen kalkınca herşey çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…