Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim emin olmak istiyorsan kan testi yaptır birde idrardan önce kana usg karışıyor ya emin olmuş olursun başka bi forumda okudum o şekilde birinin 6 gün çıkmaya başladı aynı senin gibi adetine kadar cıktı sonra adet oldu negatif testleri

valla net olarak emin olduğum zaman kan testi yaptırcam artk yoksa her ay abone oldum hastaneye :KK43:

Canim emin olmak istiyorsan kan testi yaptır birde idrardan önce kana usg karışıyor ya emin olmuş olursun başka bi forumda okudum o şekilde birinin 6 gün çıkmaya başladı aynı senin gibi adetine kadar cıktı sonra adet oldu negatif testleri
Demek ki tam tutanamamış değil mi

Hoşbuldumm Hoppa
Ben 2 aylık evliyim genel kontrol için gittim bebek de istiyoruz diyince alttan muayene etti sağ tarafta 8 10 ad folikül solda 10 ad folikül kisti var dedi aslnda bu senin için iyi bişey ama kendiliğinden çatlamayabilir yumurtan dedi ocal 9 10 gibi gel progesteron mu prolaktin mi ne bakalım dedi eşin de test yaptırsn eğer yumurtlaman varsa eşinde de sorun yoksa kendi kendine gebe kal dicez dedi yok yumurtan çatlamıyosa da ona göre tedaviye baslayalım dedi :KK64:
Yaaa ben de yaptırmadım ama tam yumurtlama olduğu zaman mı gidiliyo bi sitede okudum adetten 1 hafta önce diyodu. Yanlış zamanda gitmek istemiyorum sürekli işten izin alamadığım için. Yaptıran varsa ne zaman gittiler diye sorcaktım
AA anladım canım ne güzel doktor muş baya ilgilenmiş.
Bilmiyorum ki ben de keşke bilseydim :)

valla net olarak emin olduğum zaman kan testi yaptırcam artk yoksa her ay abone oldum hastaneye :KK43:
Inşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun ama böyle şeyler olabiliyor sonra hamile çıkmıyorlar emin olmadan boşa umutlanma şöyle yapabilirsin her gün yada gun asiri tekrarla testini koyulasirsa bebiş var demektir

hoş geldin ,ben daha önce yumurta takibi yaptırmadım ama düşünüyorum ben de
Canim yumurtlama takibi ben yaptirdim 10gun boyunca gittim doktor catlatma ignesi vurcakti yaptirmadim dedim belki kendi kendine catlar die hic gerek kalmadan catladi zaten ama olmadi onayda bakalim bu ay nolcak onada surekli ultrasonda bakio zaten catlio mu die

Demek ki tam tutanamamış değil mi
Kimyasal gebelik diyorlar buna canım bebek beklediğimiz için erken takibe başlıyoruz biz farkedebilir iz ama kimyasal gebelik adet günlerinde haberin olmadanda düşüyormuş çoğu kadın yaşarmış bunu ve fark edemezmis hcg sağlıklı gebelikteki gibi bariz bi artış göstermeden düşermiş öyle birşeyse dahi sonraki aylarda hamile kalma sansın artarmış

Slm kızlar benim bu ay olmayacak çünkü doktora gittim kıst var dedi ve doğum kontrol hapina başladım kıst gittikten sonra klomenle devam edeceğiz. inşallah rabbim hepimize verecek uzmeyin kendinizi her şeyin bir vakti var ve bunu en iyi rabbim bilir. Yeterki o ol desin...

Canim yumurtlama takibi ben yaptirdim 10gun boyunca gittim doktor catlatma ignesi vurcakti yaptirmadim dedim belki kendi kendine catlar die hic gerek kalmadan catladi zaten ama olmadi onayda bakalim bu ay nolcak onada surekli ultrasonda bakio zaten catlio mu die
Ama bana ultrasonda bakıcam demedi yalan olmasın ya progesteron ya prolaktin dedi bakıcaz anladıgım kadarıyla tahlil yapacak. Zaten öle 10 gün boyunca çağırırsa işyerimden çok sıkıntı olur neyse dediği tarihte bi gideyim bakayım ne olcak inş öle bişeye gerek kalmaz yaa

Ama bana ultrasonda bakıcam demedi yalan olmasın ya progesteron ya prolaktin dedi bakıcaz anladıgım kadarıyla tahlil yapacak. Zaten öle 10 gün boyunca çağırırsa işyerimden çok sıkıntı olur neyse dediği tarihte bi gideyim bakayım ne olcak inş öle bişeye gerek kalmaz yaa
Valla canim 2 gun arayla falan beni cagirdi bakti buyuyo mu die en sonda catlamis dedi iste kanda biseye bakmadi daha once hormon testi yaptirmistim ama

Valla canim 2 gun arayla falan beni cagirdi bakti buyuyo mu die en sonda catlamis dedi iste kanda biseye bakmadi daha once hormon testi yaptirmistim ama
Kan da baktı benim anladığım hormonlarda skımtı yok gibi zaten adetin 3.günü gitti ultrasonla baktı o folikül dediği şeyler yumurta zaten sanırım ölçülerini falan söyledi asistana o da yazdı ama bana bişi vermedi tabi belki yumurtanın büyüdüğüne değil de çatlayıp çatlamadıgına bakıcaktır çatladıhı zaman 1 hafta sonra kandaki o hormon artarmış belki ona mı bakacak acaba :/ aman yaaa ne zormus yahu şu tarihleri tutturmak

kızlar az önce farkettim afedersiniz beyaz hafif kremsi bir akıntı geldi benden:olamaz:
dün pik olmuştu ne olabilirki acep?

Kan da baktı benim anladığım hormonlarda skımtı yok gibi zaten adetin 3.günü gitti ultrasonla baktı o folikül dediği şeyler yumurta zaten sanırım ölçülerini falan söyledi asistana o da yazdı ama bana bişi vermedi tabi belki yumurtanın büyüdüğüne değil de çatlayıp çatlamadıgına bakıcaktır çatladıhı zaman 1 hafta sonra kandaki o hormon artarmış belki ona mı bakacak acaba :/ aman yaaa ne zormus yahu şu tarihleri tutturmak
Aynen canimm en onenlisi zaten iliski sirasinda sirf cocugu dusunerek yapmamak aklin oraya gidince isin icine stres girio

X