Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
az kalmış :) erken gebelik testi yapsana canım
ayyyy canım zati kendimi zor tutuyorum. :KK70:
yok ya yapmayacağım inan içimde bir his yok olsa yaparım.
ama cuma günü bir ovu testi yapıyım önden kendimi alıştırıyım. gebelik varsa koyulaşıyomuş ya tekrar

Ben o sonuca inanmıyorum nedense yaa. O kadar bariz belirtiler var ki hiç bi ay olmayan. O yüzden testi görmesem bile hamile olduğuma inanıyorum :) umut dünyası işte. Ateş tabloma göre yumurtam çatlayalı 4 gün oluyor. Yani testte çıkmaması gayet normal. Biraz daha bekliycem yine de olmazsa bi sonra ki aya artık :)

Bu arada 3-4 gündür ayaklarım yatağa girdiğimde cayır cayır yanıyor. Uyutmuyor. Gebelikte böyle bişey duymadım ben hiç. Bilginiz var mı ? Çok sinir bozucu :KK43:

Yumurtlama oldu, çatlama mi geç oldu yani. Ben çözemedim bu yumurtlama işini. Ateş ölçerim nasıl bişey canım. benimde ayaklarımın altı yandı.

ayyyyyy kızlaarrr
daha 1.5 aylık evli olan bir akrabamız hamileymiş.. kayınvalidem anlattı az önce. çok özendim :KK42:
maşallah diyeyim de :)

Inanmam 1.5 ay da daha ne belli olmuş. Bunun 15 günü zarla mücadeleyle geçmiştir.. tövbe günaha girecem ama hemen hamile kalanlara inanamıyorum. Evlenmeden çalışmalar başlamıştır. Tövbe tövbe.. bizim daha hormonlarımız evliliğe adapte olamadı ki.. onların nasıl oluyor.

Günaydın kızlaaaarrr:halay: Senella Senella ve @Efulimm41 bugün adet olmazsanız teat yapacak mısınız :KK54: ay çok heyecanlıyım :KK53:

Canım pazar günü erken oldu, üzgünüm..
Tüm belirtileri de adete 2 gün kalaya kadar yaşadım. Sadece mide bulantısı olmadi. Göğüslerime el değmiyordu ilk defa bu ay hissettiğim.

Günaydınnn benim de BAT ocak 17
ocağın 9-10 u gibi dr çağırdı yumurtlama oluyo mu diye test yapacakmış
aranızda yaptıran var mı kan tahlili ile ovülasyon testi :/

Yumurtlama oldu, çatlama mi geç oldu yani. Ben çözemedim bu yumurtlama işini. Ateş ölçerim nasıl bişey canım. benimde ayaklarımın altı yandı.

Inanmam 1.5 ay da daha ne belli olmuş. Bunun 15 günü zarla mücadeleyle geçmiştir.. tövbe günaha girecem ama hemen hamile kalanlara inanamıyorum. Evlenmeden çalışmalar başlamıştır. Tövbe tövbe.. bizim daha hormonlarımız evliliğe adapte olamadı ki.. onların nasıl oluyor.

Canım pazar günü erken oldu, üzgünüm..
Tüm belirtileri de adete 2 gün kalaya kadar yaşadım. Sadece mide bulantısı olmadi. Göğüslerime el değmiyordu ilk defa bu ay hissettiğim.

Hadi yaa :/ ay bende de bi sürü belirti var da psikolojik mi hissediyorum yoksa gerçekten var mı bilemiyorum :KK43: üzüldüm senin adına Senella Senella inşallah bir sonraki aya nasip olur..

hoş geldin ,ben daha önce yumurta takibi yaptırmadım ama düşünüyorum ben de
Günaydınnn benim de BAT ocak 17
ocağın 9-10 u gibi dr çağırdı yumurtlama oluyo mu diye test yapacakmış
aranızda yaptıran var mı kan tahlili ile ovülasyon testi :/

canım yaa çok güzel anlatmışsın sağolasın
bugün ben de acıyla uyandım işe geldim hala ağrı var acaba benim de dünmü oldu ki
test için dayanıp birşey içmemem lazım ve sigara kullanıyorum :KK43:
Fazla testin varsa ağrın varken de test yap canım önceki testinden silikse başlamış demektir şuan ağrın varsa bu günü boş geçme yarını da degerlendir akıntını takip et birde bakalım görürsün bu gunlerde

hoş geldin ,ben daha önce yumurta takibi yaptırmadım ama düşünüyorum ben de
Hoşbuldumm Hoppa
Ben 2 aylık evliyim genel kontrol için gittim bebek de istiyoruz diyince alttan muayene etti sağ tarafta 8 10 ad folikül solda 10 ad folikül kisti var dedi aslnda bu senin için iyi bişey ama kendiliğinden çatlamayabilir yumurtan dedi ocal 9 10 gibi gel progesteron mu prolaktin mi ne bakalım dedi eşin de test yaptırsn eğer yumurtlaman varsa eşinde de sorun yoksa kendi kendine gebe kal dicez dedi yok yumurtan çatlamıyosa da ona göre tedaviye baslayalım dedi :KK64:
Yaaa ben de yaptırmadım ama tam yumurtlama olduğu zaman mı gidiliyo bi sitede okudum adetten 1 hafta önce diyodu. Yanlış zamanda gitmek istemiyorum sürekli işten izin alamadığım için. Yaptıran varsa ne zaman gittiler diye sorcaktım

kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçti gebelik testinte 4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. ama her yaptığım testte bu sekilde oluyor. biliyorum büyük ihtimal yanlış çıkıyor ama daha önce böle olmazdı bilemedim şuan kafam çok karışık :KK43: reglimede 6 gün kaldı
Canim emin olmak istiyorsan kan testi yaptır birde idrardan önce kana usg karışıyor ya emin olmuş olursun başka bi forumda okudum o şekilde birinin 6 gün çıkmaya başladı aynı senin gibi adetine kadar cıktı sonra adet oldu negatif testleri

Fazla testin varsa ağrın varken de test yap canım önceki testinden silikse başlamış demektir şuan ağrın varsa bu günü boş geçme yarını da degerlendir akıntını takip et birde bakalım görürsün bu gunlerde

eve gider gitmez yapcam test canım inşallah
akıntım hafif var
silikleşince de rahatlicam

X