Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçti gebelik testinte 4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. ama her yaptığım testte bu sekilde oluyor. biliyorum büyük ihtimal yanlış çıkıyor ama daha önce böle olmazdı bilemedim şuan kafam çok karışık :KK43: reglimede 6 gün kaldı
ayy canım normalde silik çıkmaz ki bilmiyorum inşallah vardır bişelerrr

şimdi şöyle bir şey oluyor..
yumurtlama öncesi koyu kıvamlı şeffaf olmayan akıntı başlıyor, yumurtalıklardan yumurta çıkıyor.. çatladığı zaman kenarındaki onu koruyan yumuşak şey akıp geliyor. aslında çatlama tam olarak bu oluyor... yumurtayı koruyan zarın yırtılıp gelmesi...
bu da baya şeffaf bir şey. uzayıp sünüyor hatta benimki bazen 5- 6 cm i buluyor canım
dün gece yazamadım .k.bakma
Benim o şeffaf akıntı dün geldi testte koyuydu şimdi yine yaptın çizgiler daha da koyulaşti fakat bugünde o şeffaf akıntı yok yani su gibi bı akıntı ya döndü

şimdi şöyle bir şey oluyor..
yumurtlama öncesi koyu kıvamlı şeffaf olmayan akıntı başlıyor, yumurtalıklardan yumurta çıkıyor.. çatladığı zaman kenarındaki onu koruyan yumuşak şey akıp geliyor. aslında çatlama tam olarak bu oluyor... yumurtayı koruyan zarın yırtılıp gelmesi...
bu da baya şeffaf bir şey. uzayıp sünüyor hatta benimki bazen 5- 6 cm i buluyor canım
dün gece yazamadım .k.bakma

o halde şimdi uzayan akıntıyı beklicem
şuanda da kasıklarımda ağrı var
bugün silik çıkar inşallah çatlar canım ya

X