Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettim

EVET CANIM oluyo.. eşin hemen çekilmesin biraz beklesin, ve eşin çekildikten sonra hemen altına yastık koy be bacaklarını kaldır.. ne kadarı içeri giderse kar :KK71:

Bende aynı durumdayım artık bat a kadar kafayı yerim buralarda 19. Gün oglen pik yapmıştı gece 12 de siliklesmeye baslamisti benim dün 21. Gu n göğüs hassasiyetim başladı bakalım her ayki gibiyim sende var mi birseyler
Bende henuz gogus de hassasiyet yok yumurtlama doneminde olurdu bu ay oda olmadi hafif sag kasik bel tarafı agriyor arada birde sabah ishal oldum simdi kabiz baska birsey yok zaten daha bize var belki sonra baslar belirti canim.

Bende henuz gogus de hassasiyet yok yumurtlama doneminde olurdu bu ay oda olmadi hafif sag kasik bel tarafı agriyor arada birde sabah ishal oldum simdi kabiz baska birsey yok zaten daha bize var belki sonra baslar belirti canim.
Nasip bakalım canım hayırlısı olsun olmadı mücadeleye devam :KK51:

Umarım olur, bende ilk ay regl oldum ama sol kanalda sorun vardı o sorun giderilmeden hamile kalamazdım zaten. Sende bir sorun olmadığına göre bence hamile olabilirsin.
Valla birinin boyle moral vermesi cok guzel canim cok sagol :) insallah sende en kisa zmaanda kalirsin Allah hayirlisini versin hepimize

Canim o hepimizde oluyor spermler cok hizli hareket eder 10 dk bile ilerlerler iliskiden sonra popo altina yastik koy yarim saat yada bir saat ayaklarini duvara dogru dik oyle kal sonra yatabilirsin kalkabilirsin herturlu disari akar o akanda meni %30 herzman disari akar sorun yok merak etme
İyi bari ozaman saolun kizlar☺️

Evet canim benim akıntım ovulasyondan yaklaşık 3 4 gun önce şu gibi başlıyor hatta öyle çokki altıma kacirmisim gibi oluyor çamaşır degistiriyorum günde iki sefer falan geliyor onun arkasındanda bazı aylarda denk geliyorum Yumurta akı akintım geliyor iki gün

sanırım o yumurta akı koyulaştıktan sonraki günler geliyor değilmi?
bugün heyecanlıydım ilk defa bu kadar koyu iki çizgi gördüm degerlendirdik bakalım :)
inşallah tutar

Kızlar benim göğsüm çok yumuşak.hiç şişme acima yok.adetime 4 gün kaldi.adete yakin sismezmiydi ya.anlamadim gitti.
Afedersiniz sizinki nasil?
Normalden farklı olması güzel bişey canım. Bende normalde şişmez bu ay şişme oldu. Tam tersi yani.

X