Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sanırım o yumurta akı koyulaştıktan sonraki günler geliyor değilmi?
bugün heyecanlıydım ilk defa bu kadar koyu iki çizgi gördüm degerlendirdik bakalım :)
inşallah tutar
Bu ay cuma koyuydu benim c tesi pazar gördüm akıntıyı canım bazen koyulasirken koyu olduğu gün falanda gördüğüm olmustu

sanırım o yumurta akı koyulaştıktan sonraki günler geliyor değilmi?
bugün heyecanlıydım ilk defa bu kadar koyu iki çizgi gördüm degerlendirdik bakalım :)
inşallah tutar
testi yapmaya devam et ilişkiyede devam et canım yeni koyu gördüysen çatlamak uzeredir

kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçti gebelik testinte 4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. ama her yaptığım testte bu sekilde oluyor. biliyorum büyük ihtimal yanlış çıkıyor ama daha önce böle olmazdı bilemedim şuan kafam çok karışık reglimede 6 gün kaldı

ilerde teknoloji bayagı
testi yapmaya devam et ilişkiyede devam et canım yeni koyu gördüysen çatlamak uzeredir

evet canım bugün tekrar yapıcam belki silik çıkar çünkü bir önceki gün de koyu sayılırdı bu kadar koyı değildi sadece
heyecan bastı :) daha şimdiden böyle

ilerde teknoloji bayagı

evet canım bugün tekrar yapıcam belki silik çıkar çünkü bir önceki gün de koyu sayılırdı bu kadar koyı değildi sadece
heyecan bastı :) daha şimdiden böyle
Her bünyede farklı oluyor bende carsamba gecesi koyulamaya baslamisti t c ye yakindi perşembe oglen eşit koyulukta gördüm dedim yumurtluyorum değerlendirdim cuma siliklesmismi bakayım dedim t çizgisi inanılmaz koyuydu cumartesi yine eşit koyuluk ama siliklesme başlamış belli oluyordu 3 gün pozitif gibi gordum ama onemli olan yukselmeye basladiktan 24 36 saat sonra pik yaptiktan 12 saat sonra yumurta catliyormus benimde oyle oldu cuma oglen koyu gordum gece beni bir agri tuttu soldan çok belirgin aciliydi test yaptım öğlenden silikti yani pikten sonra 12 saat geçmişti sanırım yumurtlama oldu gece ağrıdan uyuyamadım sabah çok hafif acısı vardı hareket ettikçe insan çok heyecanlanıyor bilirim umarım başarılı oluruz canım ama inam 4 saat sıvı alma 2 saat tut çişini göreceksin yakalıyorsun degerlendir gerisi nasip zaten

canım yaa çok güzel anlatmışsın sağolasın
bugün ben de acıyla uyandım işe geldim hala ağrı var acaba benim de dünmü oldu ki
test için dayanıp birşey içmemem lazım ve sigara kullanıyorum

4 saat sonra mutlaka çıkması ilginç
testi bir atsan buraya canım

Sonradan çıkan çizgiler doğru olmuyor canım malesef. 10 dk'dan sonrasını dikkate almayın yazıyor hatta testlerin üzerinde. Gerçekten de öyle olanlar hamile çıkmıyor. Ya da daha sonradan öğreniyorlar. 8 gün biraz erken olmuş test için. Az daha sabır.

Günaydın kızlaaaarrr Senella ve E Efulimm41 bugün adet olmazsanız teat yapacak mısınız ay çok heyecanlıyım
Günaydın canım. Bugün adet günüm ve ateşim düşmedi. Aksine yükseldi. Bugün içinde adet olmazsam yarın veya öbür gün kan vercem. Testte çıkmaz benim.

Naz catlayinca mi o akıntı geliyor
şimdi şöyle bir şey oluyor..
yumurtlama öncesi koyu kıvamlı şeffaf olmayan akıntı başlıyor, yumurtalıklardan yumurta çıkıyor.. çatladığı zaman kenarındaki onu koruyan yumuşak şey akıp geliyor. aslında çatlama tam olarak bu oluyor... yumurtayı koruyan zarın yırtılıp gelmesi...
bu da baya şeffaf bir şey. uzayıp sünüyor hatta benimki bazen 5- 6 cm i buluyor canım
dün gece yazamadım .k.bakma

anladım canım teşekkür ederim açıkladığın için... çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…