- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Yok.derisi de gergin değil.Süt bezlerinde şişlik yok mu. Sertlik gibi.
Bu ay cuma koyuydu benim c tesi pazar gördüm akıntıyı canım bazen koyulasirken koyu olduğu gün falanda gördüğüm olmustusanırım o yumurta akı koyulaştıktan sonraki günler geliyor değilmi?
bugün heyecanlıydım ilk defa bu kadar koyu iki çizgi gördüm degerlendirdik bakalım :)
inşallah tutar
testi yapmaya devam et ilişkiyede devam et canım yeni koyu gördüysen çatlamak uzeredirsanırım o yumurta akı koyulaştıktan sonraki günler geliyor değilmi?
bugün heyecanlıydım ilk defa bu kadar koyu iki çizgi gördüm degerlendirdik bakalım :)
inşallah tutar
testi yapmaya devam et ilişkiyede devam et canım yeni koyu gördüysen çatlamak uzeredir
Her bünyede farklı oluyor bende carsamba gecesi koyulamaya baslamisti t c ye yakindi perşembe oglen eşit koyulukta gördüm dedim yumurtluyorum değerlendirdim cuma siliklesmismi bakayım dedim t çizgisi inanılmaz koyuydu cumartesi yine eşit koyuluk ama siliklesme başlamış belli oluyordu 3 gün pozitif gibi gordum ama onemli olan yukselmeye basladiktan 24 36 saat sonra pik yaptiktan 12 saat sonra yumurta catliyormus benimde oyle oldu cuma oglen koyu gordum gece beni bir agri tuttu soldan çok belirgin aciliydi test yaptım öğlenden silikti yani pikten sonra 12 saat geçmişti sanırım yumurtlama oldu gece ağrıdan uyuyamadım sabah çok hafif acısı vardı hareket ettikçe insan çok heyecanlanıyor bilirim umarım başarılı oluruz canım ama inam 4 saat sıvı alma 2 saat tut çişini göreceksin yakalıyorsun degerlendir gerisi nasip zatenilerde teknoloji bayagı
evet canım bugün tekrar yapıcam belki silik çıkar çünkü bir önceki gün de koyu sayılırdı bu kadar koyı değildi sadece
heyecan bastı :) daha şimdiden böyle
Her bünyede farklı oluyor bende carsamba gecesi koyulamaya baslamisti t c ye yakindi perşembe oglen eşit koyulukta gördüm dedim yumurtluyorum değerlendirdim cuma siliklesmismi bakayım dedim t çizgisi inanılmaz koyuydu cumartesi yine eşit koyuluk ama siliklesme başlamış belli oluyordu 3 gün pozitif gibi gordum ama onemli olan yukselmeye basladiktan 24 36 saat sonra pik yaptiktan 12 saat sonra yumurta catliyormus benimde oyle oldu cuma oglen koyu gordum gece beni bir agri tuttu soldan çok belirgin aciliydi test yaptım öğlenden silikti yani pikten sonra 12 saat geçmişti sanırım yumurtlama oldu gece ağrıdan uyuyamadım sabah çok hafif acısı vardı hareket ettikçe insan çok heyecanlanıyor bilirim umarım başarılı oluruz canım ama inam 4 saat sıvı alma 2 saat tut çişini göreceksin yakalıyorsun degerlendir gerisi nasip zaten
Yok.derisi de gergin değil.
Ben bu ay hamile değilim galiba.
kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçti gebelik testinte 4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. ama her yaptığım testte bu sekilde oluyor. biliyorum büyük ihtimal yanlış çıkıyor ama daha önce böle olmazdı bilemedim şuan kafam çok karışıkreglimede 6 gün kaldı
Sonradan çıkan çizgiler doğru olmuyor canım malesef. 10 dk'dan sonrasını dikkate almayın yazıyor hatta testlerin üzerinde. Gerçekten de öyle olanlar hamile çıkmıyor. Ya da daha sonradan öğreniyorlar. 8 gün biraz erken olmuş test için. Az daha sabır.kızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçti gebelik testinte 4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. ama her yaptığım testte bu sekilde oluyor. biliyorum büyük ihtimal yanlış çıkıyor ama daha önce böle olmazdı bilemedim şuan kafam çok karışıkreglimede 6 gün kaldı
Günaydın canım. Bugün adet günüm ve ateşim düşmedi. Aksine yükseldi. Bugün içinde adet olmazsam yarın veya öbür gün kan vercem. Testte çıkmaz benim.
bat ocağın kaçı tam olarak :)Bat Ocak’ta Şafak ne zaman bakalım :))
şimdi şöyle bir şey oluyor..Naz catlayinca mi o akıntı geliyor
4 saat sonra mutlaka çıkması ilginç
testi bir atsan buraya canım
iyi tatiller git kafanı dinle... inşallah tatilde alırsın güzel haberi :)Hosgeldin canim ben 5 gunlugune tatile kaciyorum esim git kafa dagit dedi durmadan su soyle olucakmis bu boyle diorum cok takiosun diyor bikti adam
anladım canım teşekkür ederim açıkladığın için... çok geçmiş olsun tekrardanCanım
Normalde kanallar düz bir çizgi gibi yumurtalıklarla rahim arasında bağlantıyı sağlıyor ya bende sol kanal 5 cm şişmiş 3 tane yuvarlak lob oluşturmuş. Bunu alttan ultrasonda da gördü, rahim filminde de izledi.nedenini anlamak için açıp bakmalıyız dedi.. düzeltilecek birşey olsa düzeltecekti ama almak zorunda kalmış. Nedeni karaciğer altından başlayan bir enfeksiyonmuş. Daha önce miyom ameliyatı olmuştum. Karaciğer, bağırsaklar ve kanalda yapışıklıklar olmuş. Bir önceki ameliyatın çok iyi yapılmış ama açık ameliyatların handikapı bu yapışıklıklar dedi. Şimdi sorunlu kanal alındığı ve rahim içi de temiz olduğu için (önceki ameliyatta oradan da miyom alınmıştı onu da kamera ile inceleyeceğim demişti ve bu ameliyatta baktı) 6 ay denemeye devam dedi.
bende de oluyor üstelik ayaklarımı dikmeme rağmen oluyorCnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettim
benimki adet öncesi hafiften dolgunlaşır adet zamanı da baya dolgunlaşır şu an yavaş yavaş şişmeye başladı :) :)Kızlar benim göğsüm çok yumuşak.hiç şişme acima yok.adetime 4 gün kaldi.adete yakin sismezmiydi ya.anlamadim gitti.
Afedersiniz sizinki nasil?