ayy canım normalde silik çıkmaz ki bilmiyorum inşallah vardır bişelerrrkızlar ilişkinin üzerinden 8 gün geçti gebelik testinte 4 saat sonra silik çizgi çıkıyor. ama her yaptığım testte bu sekilde oluyor. biliyorum büyük ihtimal yanlış çıkıyor ama daha önce böle olmazdı bilemedim şuan kafam çok karışıkreglimede 6 gün kaldı
günaydın canımm.Günaydın kızlaaaarrr@Senella ve @Efulimm41 bugün adet olmazsanız teat yapacak mısınız ay çok heyecanlıyım
inşallah ccanım hayırlısıyla mutluu haberin gelirGünaydın canım. Bugün adet günüm ve ateşim düşmedi. Aksine yükseldi. Bugün içinde adet olmazsam yarın veya öbür gün kan vercem. Testte çıkmaz benim.
Benim o şeffaf akıntı dün geldi testte koyuydu şimdi yine yaptın çizgiler daha da koyulaşti fakat bugünde o şeffaf akıntı yok yani su gibi bı akıntı ya döndüşimdi şöyle bir şey oluyor..
yumurtlama öncesi koyu kıvamlı şeffaf olmayan akıntı başlıyor, yumurtalıklardan yumurta çıkıyor.. çatladığı zaman kenarındaki onu koruyan yumuşak şey akıp geliyor. aslında çatlama tam olarak bu oluyor... yumurtayı koruyan zarın yırtılıp gelmesi...
bu da baya şeffaf bir şey. uzayıp sünüyor hatta benimki bazen 5- 6 cm i buluyor canım
dün gece yazamadım .k.bakma
uzayıp sünüyor mu?Benim o şeffaf akıntı dün geldi testte koyuydu şimdi yine yaptın çizgiler daha da koyulaşti fakat bugünde o şeffaf akıntı yok yani su gibi bı akıntı ya döndü
Evet ama dün oldu sadeceuzayıp sünüyor mu?
Demekki fazlaliklar cikio canimbende de oluyor üstelik ayaklarımı dikmeme rağmen oluyor
bugünki testin silikleşir diye düşünüyorumEvet ama dün oldu sadece
Teste de devam ediyor um bugün akıntı yok fakat koyulaşti dahadauzayıp sünüyor mu?
ay bilmiyorum ki bi de bu seferkilerde wc ye gitmek zorunda kaldım afedersinDemekki fazlaliklar cikio canimbunye okadar kabul edio
bugun öğlenleyin falan yap bakalımTeste de devam ediyor um bugün akıntı yok fakat koyulaşti dahada
Sabah koyuydu akşam tekrarlı cam bende öle düşünüyorum iyiki test almışım takvim 29 gösteriyordu kaciracaktimbugünki testin silikleşir diye düşünüyorum
günaydın canımm.
malesef senellada kırmzılar geldi hatta 2 gün evvel geldi. inşallah efulimden gelmez bakalımmm
Aynen canim mesela yrm saat uzaniyorum ayaga kalktigim an gelioay bilmiyorum ki bi de bu seferkilerde wc ye gitmek zorunda kaldım afedersin
ay benimde ilk yaptığımda takvim 17 si gösteriyordu ben 13 ünde çift çizgiyi gördüm.Sabah koyuydu akşam tekrarlı cam bende öle düşünüyorum iyiki test almışım takvim 29 gösteriyordu kaciracaktim
benim de canım napalım varsa kısmeti gitmiştir gidenAynen canim mesela yrm saat uzaniyorum ayaga kalktigim an gelio
Takvim doğru olmuyor sanırım ki zaten ben düzensiz olduğum için tutturmasi zor ki bugün sağ kasik ağrım başladı galiba biseler oluyoray benimde ilk yaptığımda takvim 17 si gösteriyordu ben 13 ünde çift çizgiyi gördüm.
bu günü mutlaka değerlendir cnmmTakvim doğru olmuyor sanırım ki zaten ben düzensiz olduğum için tutturmasi zor ki bugün sağ kasik ağrım başladı galiba biseler oluyor
Heyecandan olecem yumurtam çatlıyor hamile haberi almış gibi heyecan yaptımbu günü mutlaka değerlendir cnmm
şimdi şöyle bir şey oluyor..
yumurtlama öncesi koyu kıvamlı şeffaf olmayan akıntı başlıyor, yumurtalıklardan yumurta çıkıyor.. çatladığı zaman kenarındaki onu koruyan yumuşak şey akıp geliyor. aslında çatlama tam olarak bu oluyor... yumurtayı koruyan zarın yırtılıp gelmesi...
bu da baya şeffaf bir şey. uzayıp sünüyor hatta benimki bazen 5- 6 cm i buluyor canım
dün gece yazamadım .k.bakma