Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dennisgo genişleme ne demek yani? Bunu ilk defa duyuyorum genişleme olursa ne olurmuşBenim yaş 36 rahim filminde geçiş oldu tüpler açıktı ama sol tüpte 5 cm genişleme vardı. 5 gün önce ameliyat oldum sol tüp alındı. Ocak ayında denemeye devam.
Inşallah uğurlu gelir canım çok istiyorum
Evet hatta uzayan sünen bir akıntı oluyor o da yumuşun çatladığının göstergesikızlar iyi akşamlar
yumurtlama günleri sürekli bir ıslaklık oluyor
biraz arastırdım sperm geçişini kolaylaştırmak için bir hazırlık yapıyormuş vücut
sizde de öyle oluyormu?
Naz catlayinca mi o akıntı geliyorEvet hatta uzayan sünen bir akıntı oluyor o da yumuşun çatladığının göstergesi
Kizlar ya bisi sorcam ama sorsammi sormasam mi bilmiorum birazcik ozele kacio
Allah yardimcin olsun gonlune gore olur insallah canim. Banada iste 3 ay yuksek sans dedi bakalim batta 2 ocak insallah vardir biseyler ilk aydan olurmu bilmiyorum ama. Allahtan hayirlisi benimde yas 30 bu arada daha 7.ayim bebek isteyeliBenim yaş 36 rahim filminde geçiş oldu tüpler açıktı ama sol tüpte 5 cm genişleme vardı. 5 gün önce ameliyat oldum sol tüp alındı. Ocak ayında denemeye devam.
Hosgeldin canim ben 5 gunlugune tatile kaciyorum esim git kafa dagit dedi durmadan su soyle olucakmis bu boyle diorum cok takiosun diyor bikti adamSelam canım geldim bat 6 ocak bekleyelim bakalım hayırlısı olsun daha vakit var geçmek bilmiyor
Evet canim ic camasirima ladar geçiyor benim sonra koyu uzuyan akinti oluyor yumurta catladiktan sonra akiskan su gibi oluyor suan 3 gun gecti akintida bitti insallah sonra geri baslar da bebis gelir.kızlar iyi akşamlar
biraz arastırdım sperm geçişini kolaylaştırmak için bir hazırlık yapıyormuş vücut
sizde de öyle oluyormu?
CanımDennisgo genişleme ne demek yani? Bunu ilk defa duyuyorum genişleme olursa ne olurmuş
Umarım olur, bende ilk ay regl oldum ama sol kanalda sorun vardı o sorun giderilmeden hamile kalamazdım zaten. Sende bir sorun olmadığına göre bence hamile olabilirsin.Allah yardimcin olsun gonlune gore olur insallah canim. Banada iste 3 ay yuksek sans dedi bakalim batta 2 ocak insallah vardir biseyler ilk aydan olurmu bilmiyorum ama. Allahtan hayirlisi benimde yas 30 bu arada daha 7.ayim bebek isteyeli
Cnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettimMerak ettim neymiş ki
Bende aynı durumdayım artık bat a kadar kafayı yerim buralarda 19. Gün oglen pik yapmıştı gece 12 de siliklesmeye baslamisti benim dün 21. Gu n göğüs hassasiyetim başladı bakalım her ayki gibiyim sende var mi birseylerHosgeldin canim ben 5 gunlugune tatile kaciyorum esim git kafa dagit dedi durmadan su soyle olucakmis bu boyle diorum cok takiosun diyor bikti adam
Evet canim ic camasirima ladar geçiyor benim sonra koyu uzuyan akinti oluyor yumurta catladiktan sonra akiskan su gibi oluyor suan 3 gun gecti akintida bitti insallah sonra geri baslar da bebis gelir.
Akiyor canim ya umarim gidiyordur bir cogu iceri acik olacak ama sperm kacagini aza indirmek için son esin bırakacağı zaman belinin altına yastık koy sen altta ol eşinde bir süre geri çekmesin 1 2 dakika o şekilde kalın o zaman en aza iniyormuş kaçak imkanım varsa yatarsın 1 saat giden giderCnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettim
İi videodan izledigim kadariyla spermler zaten cok hizli ilerliomus diorum acaba bendemi sorun varAkiyor canim ya umarim gidiyordur bir cogu iceri acik olacak ama sperm kacagini aza indirmek için son esin bırakacağı zaman belinin altına yastık koy sen altta ol eşinde bir süre geri çekmesin 1 2 dakika o şekilde kalın o zaman en aza iniyormuş kaçak imkanım varsa yatarsın 1 saat giden gider
Evet canim benim akıntım ovulasyondan yaklaşık 3 4 gun önce şu gibi başlıyor hatta öyle çokki altıma kacirmisim gibi oluyor çamaşır degistiriyorum günde iki sefer falan geliyor onun arkasındanda bazı aylarda denk geliyorum Yumurta akı akintım geliyor iki günkızlar iyi akşamlar
sizde de öyle oluyormu?
Canim o hepimizde oluyor spermler cok hizli hareket eder 10 dk bile ilerlerler iliskiden sonra popo altina yastik koy yarim saat yada bir saat ayaklarini duvara dogru dik oyle kal sonra yatabilirsin kalkabilirsin herturlu disari akar o akanda meni %30 herzman disari akar sorun yok merak etmeCnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettim