Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar iyi akşamlar
yumurtlama günleri sürekli bir ıslaklık oluyor
biraz arastırdım sperm geçişini kolaylaştırmak için bir hazırlık yapıyormuş vücut
sizde de öyle oluyormu?

Benim yaş 36 rahim filminde geçiş oldu tüpler açıktı ama sol tüpte 5 cm genişleme vardı. 5 gün önce ameliyat oldum sol tüp alındı. Ocak ayında denemeye devam.
Allah yardimcin olsun gonlune gore olur insallah canim. Banada iste 3 ay yuksek sans dedi bakalim batta 2 ocak insallah vardir biseyler ilk aydan olurmu bilmiyorum ama. Allahtan hayirlisi benimde yas 30 bu arada daha 7.ayim bebek isteyeli

kızlar iyi akşamlar
biraz arastırdım sperm geçişini kolaylaştırmak için bir hazırlık yapıyormuş vücut
sizde de öyle oluyormu?
Evet canim ic camasirima ladar geçiyor benim sonra koyu uzuyan akinti oluyor yumurta catladiktan sonra akiskan su gibi oluyor suan 3 gun gecti akintida bitti insallah sonra geri baslar da bebis gelir.

Dennisgo genişleme ne demek yani? Bunu ilk defa duyuyorum genişleme olursa ne olurmuş
Canım
Normalde kanallar düz bir çizgi gibi yumurtalıklarla rahim arasında bağlantıyı sağlıyor ya bende sol kanal 5 cm şişmiş 3 tane yuvarlak lob oluşturmuş. Bunu alttan ultrasonda da gördü, rahim filminde de izledi.nedenini anlamak için açıp bakmalıyız dedi.. düzeltilecek birşey olsa düzeltecekti ama almak zorunda kalmış. Nedeni karaciğer altından başlayan bir enfeksiyonmuş. Daha önce miyom ameliyatı olmuştum. Karaciğer, bağırsaklar ve kanalda yapışıklıklar olmuş. Bir önceki ameliyatın çok iyi yapılmış ama açık ameliyatların handikapı bu yapışıklıklar dedi. Şimdi sorunlu kanal alındığı ve rahim içi de temiz olduğu için (önceki ameliyatta oradan da miyom alınmıştı onu da kamera ile inceleyeceğim demişti ve bu ameliyatta baktı) 6 ay denemeye devam dedi.

Allah yardimcin olsun gonlune gore olur insallah canim. Banada iste 3 ay yuksek sans dedi bakalim batta 2 ocak insallah vardir biseyler ilk aydan olurmu bilmiyorum ama. Allahtan hayirlisi benimde yas 30 bu arada daha 7.ayim bebek isteyeli
Umarım olur, bende ilk ay regl oldum ama sol kanalda sorun vardı o sorun giderilmeden hamile kalamazdım zaten. Sende bir sorun olmadığına göre bence hamile olabilirsin.

Hosgeldin canim ben 5 gunlugune tatile kaciyorum esim git kafa dagit dedi durmadan su soyle olucakmis bu boyle diorum cok takiosun diyor bikti adam
Bende aynı durumdayım artık bat a kadar kafayı yerim buralarda 19. Gün oglen pik yapmıştı gece 12 de siliklesmeye baslamisti benim dün 21. Gu n göğüs hassasiyetim başladı bakalım her ayki gibiyim sende var mi birseyler

Evet canim ic camasirima ladar geçiyor benim sonra koyu uzuyan akinti oluyor yumurta catladiktan sonra akiskan su gibi oluyor suan 3 gun gecti akintida bitti insallah sonra geri baslar da bebis gelir.

inşallah canım bebişlerimize kavuşalım

Cnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettim
Akiyor canim ya umarim gidiyordur bir cogu iceri acik olacak ama sperm kacagini aza indirmek için son esin bırakacağı zaman belinin altına yastık koy sen altta ol eşinde bir süre geri çekmesin 1 2 dakika o şekilde kalın o zaman en aza iniyormuş kaçak imkanım varsa yatarsın 1 saat giden gider

Yan
Akiyor canim ya umarim gidiyordur bir cogu iceri acik olacak ama sperm kacagini aza indirmek için son esin bırakacağı zaman belinin altına yastık koy sen altta ol eşinde bir süre geri çekmesin 1 2 dakika o şekilde kalın o zaman en aza iniyormuş kaçak imkanım varsa yatarsın 1 saat giden gider
İi videodan izledigim kadariyla spermler zaten cok hizli ilerliomus diorum acaba bendemi sorun var

kızlar iyi akşamlar
sizde de öyle oluyormu?
Evet canim benim akıntım ovulasyondan yaklaşık 3 4 gun önce şu gibi başlıyor hatta öyle çokki altıma kacirmisim gibi oluyor çamaşır degistiriyorum günde iki sefer falan geliyor onun arkasındanda bazı aylarda denk geliyorum Yumurta akı akintım geliyor iki gün

Cnm simdi beraber olduktan sonra spermler biraz disari akiomukusura bakmayin kizlar sordum ama yani bi bendemi ole oluo merak ettim
Canim o hepimizde oluyor spermler cok hizli hareket eder 10 dk bile ilerlerler iliskiden sonra popo altina yastik koy yarim saat yada bir saat ayaklarini duvara dogru dik oyle kal sonra yatabilirsin kalkabilirsin herturlu disari akar o akanda meni %30 herzman disari akar sorun yok merak etme

X