Yapma canım bence. Ben dün aldım yazık 17 liramı çöpe attım. Bi İskender yerdim onla
Hoşbulduk canim.
Bence regl olana kadar umut var ama yine de bu negatif sonuçları da düşünerek fazla umutlanmadan gününü beklemem lazım. Genelde test sonuçları doğru çıkıyor zaten..
canım çok treşekkür edrim bunları bizimle paylaştığın için
Amin canım benim. Hepimiz güzel haberler alırız inşallah en yakın zamanda.Ben hissetim diyen negatif sonuca rağmen hamileyim diyen ve hamile olan insanlar var. Umarım hissettiğin gibidir canım. Geç döllenme olmuştur ve çıkmamıştır ve ileriki günlerde güzel haberler alırsın umarım.
İşleri güçleri keyif aldığın uğraşları ön plana çıkarıp stresten uzak sakin sakin şanslı günleri mutlaka değerlendirip ısrarsız bir şekilde ama inatla beklemek en keyiflisi.. hepimiz bunu yapmalıyız. Gece uyurken bile bunu düşünüyorsanız buraya yazmış yazmamışsınız bence çok önemi yok.
Ben normal alacaktım eşim tutturdu erken al garanti olsun diye. :)Nee 17 lira mi.bi teste o para verilir kiz yazik.2 kilo bal alırık o paraylan.
Hadi inş.kızalr bende duygusal bir hassalık başladı dün vardı bugun yoğunlaşmış , alınganlığım arttıı hayırdır inşallah
aynen benm geçen sefer de öyle olduHadi inş.
Ben bigün tv de saçma sapan biseye ağlamaya başlayinca dedim ki bana ne oluyor.acaba hamile miyim.kesinlikle ondan süphelenmiştim.
Benim herif vermez o parayi.yürü hastanete gidek der.Ben normal alacaktım eşim tutturdu erken al garanti olsun diye. :)
aynen yaa
Erken gebelik 6 günde gösteriyor, normal test 10 günde. 4 gün için değmez yaa :) sabırla beklemek lazım. :)ben de geçen ay pintilik ettim almadım iyi ki de almamışım yanlış çıkacaktı
Keşke benim eşimde az tutumlu olsa. Nerdeee :)Benim herif vermez o parayi.yürü hastanete gidek der.
Bana öyle geliyor ki ilk gebelik haberi senden gelecek.aynen benm geçen sefer de öyle oldu
Sen tut.adamin eline yapiş.Keşke benim eşimde az tutumlu olsa. Nerdeee :)
Bence yapma. Ben erken gebelik testini genelde 2 gün kala yapıyorum. 5 gün kala sonuç veriyor ama doğruluk oranı düşük oluyor. Pozitif görsen de negatif görsen de şüphen geçmiyor. Bence sabredebildiğin kadar sabret ama çok istiyorsan 3 gün kala yapmalısın gibi geliyor. Yanlış bilmiyorsam orada hata payı epey azalıyor.5gun var acaba yapsam kesin sonuc cikarmi korkuma yapmakta istemiorum
Hadi inş.
Ben bigün tv de saçma sapan biseye ağlamaya başlayinca dedim ki bana ne oluyor.acaba hamile miyim.kesinlikle ondan süphelenmiştim.